Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
750g špagiet, soľ, 1 veľká konzerva lunchmeatu, 1 veľká konzerva morta delly ,1 väčšia konzerva šampiónov 2-3 strúčiky cesnaku, olej, vegeta, mleté čierne korenie, bazalka, kečup, postrúhaný tvrdý syr podľa chuti - /eidam/
POSTUP PRÍPRAVY
Špagety si uvaríme v osolenej vode a pridáme kúsok oleja aby sa nám nezlepili. Otvoríme všetky konzervy. šampinony zlejeme z nálevu a nakrájame na malé kusky. V miske si roztlačíme lanschmeat na kašu. Na väčšej panvici na oleji opražime roztlačený lanschmeat, ktorý tam pražíme kým nie je lanschmeat opečený. Pridáme roztlačený cesnak a nakrájané šampinony do rajnice, kde sa praží lanschmeat. Spolu to ešte pekne opečieme. Takto to ešte popražíme 10 minút potom pridáme mortadellu a spolu to zmiešame. Pridáme vegetu, bazalku, mleté čierne korenie a soľ podľa chuti. Na záver ešte pridáme kečup do omáčky. Vo veľkom hrnci zmiešame uvarené špagety s omáčkou. Pri podávaní si na tanieri môžme špagety posypať postrúhaným tvrdým syrom. Dobrú chuť :D
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |