
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Denisa M. (denka251) ID 140356 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Výborné špagety - 6 porcií[ recept č. 24038 zo dňa 27.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 750g špagiet, soľ, 1 veľká konzerva lunchmeatu, 1 veľká konzerva morta delly ,1 väčšia konzerva šampiónov 2-3 strúčiky cesnaku, olej, vegeta, mleté čierne korenie, bazalka, kečup, postrúhaný tvrdý syr podľa chuti - /eidam/ POSTUP PRÍPRAVY Špagety si uvaríme v osolenej vode a pridáme kúsok oleja aby sa nám nezlepili. Otvoríme všetky konzervy. šampinony zlejeme z nálevu a nakrájame na malé kusky. V miske si roztlačíme lanschmeat na kašu. Na väčšej panvici na oleji opražime roztlačený lanschmeat, ktorý tam pražíme kým nie je lanschmeat opečený. Pridáme roztlačený cesnak a nakrájané šampinony do rajnice, kde sa praží lanschmeat. Spolu to ešte pekne opečieme. Takto to ešte popražíme 10 minút potom pridáme mortadellu a spolu to zmiešame. Pridáme vegetu, bazalku, mleté čierne korenie a soľ podľa chuti. Na záver ešte pridáme kečup do omáčky. Vo veľkom hrnci zmiešame uvarené špagety s omáčkou. Pri podávaní si na tanieri môžme špagety posypať postrúhaným tvrdým syrom. Dobrú chuť :D |