. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katarína B. (katka 777) ID 129764
.
Oblasť: Skalica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.12.2009
Naposledy: 22.1.2024 9:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 17
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)

CUKROVINKY

Rezy kakaovo- orechové



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : 250g mletý cukor, 250g palmarín, 5 žltkov,potom pridať 125g hrubá múka,2-3 PL kakao,3/4 PDP a z 5 bielkov sneh

POSTUP PRÍPRAVY

Vymiešané cesto dáme na plech papierom vyložený ,namastený zľahla vysypaný múkou.Piecť pri 190-200 st. asi 10-15 min /ked na okrajoch cesto odprasnke od papiera/.Ešte teplé vyklopíme azbavíme papiera,prevrátime.Plnka:250g kryš.cukru, 2 vanilk.cukry, 7PL vody- za stáleho miešania povaríme na sirup,potom pridáme 320g mletých orechov- rozmiešame.Necháme vychladnúť.Do vychladnutéto predáme 160h masla , dobre vymiešame,pridáme trocha rumu.Upečený plát najprv natrieme marmeládou a rozotrieme plnkuPotom polejeme čokoládovou polevou.Krájame nožom,ktorý namáčame v horúcej vode.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2019, 12:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

mramorová torta


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

korpus upečený =mramorové cesto,plnka kokosovo-banánová,čokoládová poleva a ozdoby.
Korpus som upiekla podľa miriam v. (miriam1974) ID 18717, http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5760,korpus som prekrojila na tri časti,pekne naskočil,potrela som dolný plát čučoriedkovým džemom a potom kokosovou plnkou /3 kokosové pudingy 750ml mlieka a 4PL kryštálového cukru/,maslo.Na plnku som nakrájala banán a do ďalšej vrstvy som už nedala džem,len plnku s banánom.Poleva klasická čokoládová /čokoláda s cerou./

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 10.8.2015, 21:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Parížske rožky



POTREBNÉ PRÍSADY

28dkg mleté orechy,28dkg mletý cukor,2 vajcia,14dkg hrubá múka,marmeláda trocha rumu,1šľahačka,1 maslo,hrsť kryštálového cukru,150g várová čokoláda,čokopoleva, papier na pečenie

POSTUP PRÍPRAVY

Receptík na parížske rožky:28dkg mletých orechov,28dkg mletého cukru,2 vajcia,14dkg hrubá múka.Spracovať spolu a ušúľať rohlíčky.Piecť na papieri na 160st.Ešte teplé dať dole z plechu.Natrieť marmeládou zmiešanou s trochou rumu.
Plnka:1šľahačka 33%/150ml/,150g várová čokoláda=uvariťNechať vychladnúť. Vymiešať v mise 200g masla,hrsť kryštálového cukru.Po vychladnutí pridať do toho uvarenú šľahačku s čokoládou,Nastriekať na rožky.namáčať čokoláde.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (16) posledné: 27.12.2014, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

narodeninová tortička


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus podľa receptíkov na MMB,karamelové salko,maslo,várová čokoláda,cera....ozdoby

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus je upečený podľa vynikajúcich receptíkov tu na MMB.
Hotové karamelové salko z Tesca som zmiešala s maslom,plnka bola voňavá výborná,hustá.Naplnené som obtiahla poťahom zo sušeného mlieka,cukru a cery a ozdobila.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.1.2013, 17:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

dvojfarebné kocky



POTREBNÉ PRÍSADY

piškóta:7 vajec,7 PL cukru,7 PL pol.múky,1/2 PDP,1dcl olej Orechová vrstva:30dkg mletých orechov,7 PL rum,džem Poťah:15 dkg sušené mlieko,18dkg ml.cukor,200g cera,čokoláda na namáčanie

POSTUP PRÍPRAVY

Upečieme piškótu na papieri.Po vychladnutí natrieť džemom,/mala som čučoriedkový/ ,potom natieť orechovú vrstvu.
Na doske zo sušeného mleika,cukru a cery vypracujeme hmotu,t ktorej vyváľame placku.Dobre sa váľa na solamyle,nelepí sa.Doporučujem urobiť dve menšie a nadpojiť,aby sa veľká netrhala.Na valčeku preniesť.Dopracovať okraje a zahladiť,aby bol vrch rovný.Nechať stuhnúť do ďalšieho dńa v chlade.Na druhý deň krájať na kocky cca 4x4cm./Z výkresu si urobiť pásik danej šírky a nakresliť si čiary,nakrájať.Namáčať do čokolády.
Zákusok som chutnala u mojej kolegyne,od nej mám aj receptík,tak posúvam aj ostatným.
Nie je ani náročný.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 6.4.2015, 16:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

kaktus



POTREBNÉ PRÍSADY

kvetináč,rožky asi 2 kusy,arašidy,varená mrkva,eidam,olivy,štangla salámy,baby syry,špárátka

POSTUP PRÍPRAVY

Do kvetináča dáme štanglu salámy,priestor vyplníme rohlíkami,aby sa štangla nehýbala.Uvaríme si mrkvu,nakrájame na kolieska,na kocečky eidam,olivy necháme odkvapkať.Na obojstranné špárátko napichujeme mrkvu s eidamom a olivou ,rozmiestňujeme po saláme.Vztvárame ilúziu pichliačov.
Na rohlíky v kvetináči nasypeme arašidy=pôda.Zabalíme do celofánu.
Robila som ho už podľa kaktusov tu na MMB,nápad nie je môj,ale takto sa podaril mne a potešil na oslave,dole som ešte ako dekoráciu dala baby syry....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Vianočné zákusky


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (7) posledné: 29.10.2013, 16:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

jednoduchá mramorová


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus,čokoládová plnka,ovocie,piškóty,čokopoleva

POSTUP PRÍPRAVY

Podľa MMB som upiekla mramorový korpus,ja naplnený výbornou čokoládovou plnkou.
Plnka: 6 lyžíc vody,10dkg cukru kryštál,3dkg kakaa,1 várová čokoláda.Varíme nad parou do zhustnutia.Vymiešame celé maslo,1 žĺtok ,1 vanil.cukor,postupne pridáme vychladnutú čokoládovú hmotu.
Korpus som dva razy prekrojila,na prvú časť som dala marhuľový džem,čokoládovú plnku, a druhé prekrojenie bolo plnka s banánom.Poliate klasickou čokoládovou polevou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.1.2013, 19:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

slané pollitre


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

toustový chlieb,50dkg šalátu /dala som pikantný šalát a parížsky šalát,nátierkové maslo,50dkg eidamu,cottage syr,klobása ,vajíčka ,reďkovky,zeleninka,nálepka stiahnutá z fľaše piva

POSTUP PRÍPRAVY

Podľa pohára obkrojíme toustový chlieb,naplníme šalátom,striedavo som dala parížsky a pikantný, natrela som nátierkovým maslom z Lidla,obtiahla som eidamom,uško z klobásky pripichla špáradlom,hore syr cottage,z vajíčiek natvrdo som urobila myšky,ušká.....ňucháčik,obloha zeleninková.\r\nPodobný výtvor som videla na českom MMB

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 4.1.2013, 10:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

chlebová torta pre svokra



POTREBNÉ PRÍSADY

guľatý chlieb,bosniak,50dkg parížskeho šalátu,25dkh krabieho šalátu,hlávkový šalat,varené vajíčka,šunka,krájaný eidam,olivy,minirajčinky,pečeňový syr,farebná paprika,bamíno syr,rama

POSTUP PRÍPRAVY

postup je z MMB

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (8) posledné: 4.1.2013, 11:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu