. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lucka N. (aplle23) ID 120743
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2009
Naposledy: 9.11.2014 9:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

HOVÄDZIE MÄSO

Hovadzinka na šťave s hribami a s tarhoňou



POTREBNÉ PRÍSADY

hovadzie plece najlepšie asi 1 kg ,horčica,MCK, soľ ,hríby aj sušene ak nie sú iné výborné aj so šampionmi, masox, hubove korenie,tarhoňa

POSTUP PRÍPRAVY

Narežeme maso na tenšie rezne a jemne naklepeme,osolíme , potrieme horčicou z oboch stran , jemne okoreníme mletým čiernym korenim.
Zoberieme vacsiu panvicu a sprudka opecieme aby sa maso stiahlo, potom zalejeme tak aby masko bolo zaliate,pridaame masox a hubove korenie a dusime.
Pripravime tarhonu ja ju robim v mikrovlnke a je výborna :D
Keď je masko ciastocne udusene /take zuvacie/ pridame hriby a dusime až kým sa masko nerozpada.
Podavame s tarhonou . Vynikajuce ! Zelam dobru chut

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.1.2011, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny so 4 druhmi syra a cesnakom



POTREBNÉ PRÍSADY

500g penne alebo aj iný druh cestovín, 10% smotana na varenie 0,5 L, 1 bambino môže byť aj Karička ...., 140 g ostiepok údený, 100g tehly nedenej a 140g nivy a 1-2 struky cesnaku a nakoniec na posypanie petržlenová vňať ale nemusí byť!!!

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme zovrieť vodu na cestoviny a popri tom nastrúhame syr a dáme variť smotanu s bambinom a cesnakom.
Tesne pred zovretím smotany postupne pridávame zostávajúce druhy syra až kým omáčka nezhustne, ale pozor omáčku stále miešame aby sa nepripálila , lebo bude horká!!
Cestoviny zlejeme a podávame s omáčkou. A nakoniec môžme posypať aj s petržlenovou vňaťou ak má niekto rád !!


želám dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

PARNÝ HRNIEC

Pangas na pare



POTREBNÉ PRÍSADY

Pangas-filety 2 struky cesnaku sol, rasca pol citronu korenie na ryby /Kotanyi )

POSTUP PRÍPRAVY

Rybku rozmrazíme,osušíme. Každu stranu pangasa pokvapkáme citronom , pretlačíme cesnak a dáme pol ČL korenia na ryby a rascu. Necháme odstáť asi pol hodinky a potom šup do paráka na 12 minút.
Dobrúú chuť !!! podávame spolu so zemiakmi, alebo si spravíme šalatík a spapáme spolu sním :))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.11.2011, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčoová krkovička na prírodno



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčová krkovička, MČK, soľ, horčica, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko naklepe na rezne , posolime, natrieme horčicou / nešetríme / a okoreníme, necháme odstáť hodinku dve a potom spravíme na panvici . Pozor !! nepečieme prudko, skôr na miernom ohni a prikryjeme pokrievkou.:)) Podávame s ryžou a marhuľovým kompótom :)) Mňam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Pomaly pečená kačka so žemľovou knedľou a červenou kapustou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Na kačku: 1 kačku okolo 2 kg váhy v surovom stave soľ rascu Na žemľovú knedľu: 5 rožkov 100 ml mlieka 50 ml vývaru (ja som rozpustila ¼ kocky kuracieho bio bujónu v horúcej vode) 2 vajcia soľ čierne korenie muškátový orech Na červenú kapustu: 1 malú červenú kapustu 1 cibuľu 1 ČL hladkej múky soľ mletú rascu cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Kačku si deň vopred nasolíme a posypeme rascou,ak nestíhame stačia aj dve hodiny. Osolíme aj vnútro kačky. Na druhý deň,alebo o dve hodiny vložíme kačku do pekáča s pokrievkou a dáme do rúry vyhriatej na 100 stupňov. Necháme piecť 3 hodiny. Pekáč neodkrývame a ani neotvárame rúru. Potom zvýšime teplotu na 120 stupňov a pečieme ešte ďalšie 3 až 3 a pol hodiny. Vyberieme, otvoríme pekáč. Vylejeme tuk, ak ho tam bude veľa a dáme ešte zapiecť pod gril, aby sme dosiahli chrumkavú kôrku. Kačacie mäso bude veľmi jemné a šťavnaté:)
Žemľovú knedľu si pripravíme tak, že nakrájame rožky na menšie kocky a postupne nasucho ich opečieme na panvici. Vo väčšej miske si zmiešame vajcia, mlieko, vývar a pridáme opečené rožky. Zmiešame rukou. Ochutíme soľou, čiernym korením a nastrúhaným muškátovým orieškom. Vytvarujeme 2 menšie knedle, ktoré zabalíme do igelitového vrecka, upevníme tenším špagátikom a dáme variť tak na 20 min do vriacej vody.
Červenú kapustu si nakrájame na jemno a dáme ju na osmaženú cibuľku. Podlejeme vodou, ochutíme soľou, cukrom, mletou rascou, octom (keď ho pridáme na začiatku varenia kapusta si zachová farbu a chrumkavosť) a dusíme asi tak hodinku. Potom ešte dochutíme.

Prajeme dobrú chuť !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 6.11.2020, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu