končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
Penová - snehová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus:Na 10 bielkov 700 g jemného kryštálového-krupicového cukru. Plnka: 10 žĺtkov, 300 g práškového cukru, 150 várovej čokolády, 1/2 - 3/4 dcl čiernej kávy, 1 kvalitné kakao a 400-5oo g masla. K tomu: papier na pečenie, pár kvapiek oleja na potretie papiera, cukrárske vrecko, mixér a véééľa času a trpezlivosti POSTUP PRÍPRAVY Moja prvá penovka. Dlho som váhala, ale jej príprava je oveľa jednoduchšia ako som myslela. Niet na nej čo pokaziť.Korpus nepadne, krém sa nezrazí.Len časovo trošku náročná. V chladničke vydrží aj 7-8 dní ak sa nezje. Bez tých ružičiek ma suroviny stáli4,5€ Bola výýýborná, krém fantastický, čokoládovýýý... Všetci si moc pochvalovali. Ja som robila robila ovál zo 7.vajec, aby sa mi na plech zmestili dva pláty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 97 návštěvníkov) KOMENTÁRE (39) posledné: 19.1.2018, 10:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
KOFOLOVÝ KOLÁČ - jednoduchý, úžasnýPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO :3 vajcia, 300 g práškového cukru, 10 lyžíc oleja, 400 g polohrubej múky, 3 dl orig. Kofoly, 1 kypriaci prášok do pečiva, 2 lyžice kakaa. POLEVA:180 g Hery, 3 lyžice rumu,alebo vody, 2 lyžice kakaa, 200 g práškového cukru. Na potretie:novocný džem POSTUP PRÍPRAVY Je to rýchly, jednoduchý a veľmi chutný. Kofolkové bublinky ho spravia jemným a nadýchaným. Vonia a chutí jemne po kofole. Najskôr si spravíme polevu: Nad parou vymiešame Heru s rumom, kakaom a práškovým cukrom. Vychladenú plnku natrieme na vychladnutý koláč. Koláč: Dobre vymiešame celé vajcia s cukrom a olejom. Múky zmiešame kypriacim práškom do pečiva a kakaom. Postupne do vajec pridávame mukovú zmes a Kofolu. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180°C 35-40min.Ešte horúci koláč potrieme džemom. Necháme vychladiť a polejeme polevou. !!Polevu môžme nahradiť klasickou čokoládovou polevou, alebo bielou cukrovou. Chutí aj bez džemu a polevy len na sucho. Odporúčaná príloha : kávička Čas prípravy cca. 60min ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.4.2011, 17:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
torta - dobošové rezyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Moja torta nieje žiadne umelecké dielo ale chutila . Robená veľmi narýchlo. Maťko má narodky 25. decembra. Mega slatké marcipánové a krémové torty u nás akosi nikomu nechutia, Máme radšej rezy a rolády. Tak som to takto vyriešila. :-) 1,5 dávky na dobošové rezy a bola torta . Zmyzla tak rýchlo, že som skoro nestihla ani odfotiť POSTUP PRÍPRAVY kombinácie receptov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2658 a krém http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1199 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 10.3.2010, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Babičkine kysnuté zo 600g múkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY keď vonku prší a doma by sme maškrtili :-) 1. rada lekvárové, 2, rada tvarohové.3 rada nugátové .V pravo syrové uzlíčky na spodu slané posúchy Recept doplním , keď budem nabudúce suroviny vážiť, robila som odhadom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.10.2009, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kávovočokoládová torta s karamelovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY Nadstavovaný piškót: ** KÁVOVÝ korpus: 6 bielkov , 90g kryštál. cukru, 1 vanilín. cukor, 6 žĺtkov, 150g práškového cukru, 6 PL horúcej kávy, 300g hladkej múky, 1 kopcovitá PL mletej zrnkovej kávy, 1 kypr. prášok do pečiva, ** KAKAOVÝ korpus: 3 bielkov , 45g kryš. cukru, 1/2 vanilín. cukor, 3 žĺtkov, 70g práškového cukru, 3 PL kakaa, 1 PL jemne strúhanej čokolády na varenie, 3 PL horúcej vody, 150g hladkej múky, 1/2 prášok do pečiva, **KARAMELOVÝ maslový krém. 100g-120 kryštál. cukru, 2 karamelové pudingy, 600 ml mlieka, 350 g Hélie /palmely /masla, práškový cukor pdľa potreby POSTUP PRÍPRAVY Kávový korpus je na celý plech, kakaový polovičná dávka - na polovicu plechu.Pokiaľ chceme korpus orechový tak 80-110g múky vymeníme za mleté orechy. Hotová vážila 3,6kg a merala 31*21cm výška 11cm. Vraj chutila fantasticky. Mne sa z nej neušlo.... Ak Vás môj recept zaujal, rada pomôžem, ak viem... K2 za super cenu •:*¨¨*:•. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5466710•:*¨¨*:•. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.5.2009, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |