
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kuracie prsia s brokolicovo-nivovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, jedna hlávka brokolice, niva, dve sladké smotany na varenie, cesnak, olej, soľ, peper, hladká múka, mlieko POSTUP PRÍPRAVY Dáme variť brokolicu do vriacej vody. Kuracie prsia nakrájame na kúsky, dáme ich piecť na olej, pridáme soľ, peper a pretlačený cesnak. Keď sú opečené, pridáme uvarenú na kúsky nakrájanú brokolicu, zalejeme to smotanou a varíme, kým to nevrie, nakoniec pridáme nivu nalámanú na kúsky a počkáme kým sa roztopí. Kto chce, môže zahustiť múkou rozmiešanou v mlieku. Podávame s ryžou alebo hranolkami. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rýchle "orintálne" jedloPOTREBNÉ PRÍSADY -bravčové mäso -mrazená zeleninová zmes (Vinica - Wok thai) -ryža -kari korenie -mlieko -hladká múka -maslo (klasické) -sójová a worchestrová omáčka -olej -soľ, peper, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Ryžu dáme variť podľa návodu, pokiaľ je sáčková, ja sypem do vody trochu vegety a kari (pre farbu). Do hrnca dáme rozpustiť maslo, keď je rozpustené pridáme múku a urobíme zásmažku, potom pridáme mlieko a kari, trochu povaríme kým nevznikne pekná hladká omáčka, nakoniec dochutíme sójovou a worchestrovou omáčkou a odstavíme. Mäsko nakrájame na kúsky a osmažíme na rozpálenom oleji, keď už je skoro hotové, pridáme mrazenú zeleninu a varíme dokým mäso nie je uvarené a zeleninová zmes mäkká. Nakoniec mäso so zeleninou pridáme do omáčky a podávame :) Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäsko so šampiónovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso, soľ, korenie, omáčka: šampióny, sladká smotana, hubový bujón (2kocky), troška mlieka, hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezne, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme a vypražíme na panvičke. Nakrájame si šampióny (ja ich krájam na väčšie kusy) a dáme ich orestovať do hrnca. Keď pustia trochu šťavy, v kanvici si dáme prevrieť trochu vody (tak dve deci). Keď prevrela, vylejeme ju do pohára, pridáme bujónové kocky, rozmiešame ich a pridáme ku šampiónom (je to hlavne pre intenzívnejšiu chuť:) zalejeme smotanou, necháme trošku povariť a zahustíme hladkou múkou rozmiešanou v mieku. Ja k tomu robím zemiakovú kašu, ale dá sa to jesť aj s ryžou. Prajem dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |