končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Monika K. (ceresnic_kaa) ID 106502 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Bravčové mäsko so šampiónovou omáčkou[ recept č. 55344 zo dňa 25.10.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso, soľ, korenie, omáčka: šampióny, sladká smotana, hubový bujón (2kocky), troška mlieka, hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezne, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme a vypražíme na panvičke. Nakrájame si šampióny (ja ich krájam na väčšie kusy) a dáme ich orestovať do hrnca. Keď pustia trochu šťavy, v kanvici si dáme prevrieť trochu vody (tak dve deci). Keď prevrela, vylejeme ju do pohára, pridáme bujónové kocky, rozmiešame ich a pridáme ku šampiónom (je to hlavne pre intenzívnejšiu chuť:) zalejeme smotanou, necháme trošku povariť a zahustíme hladkou múkou rozmiešanou v mieku. Ja k tomu robím zemiakovú kašu, ale dá sa to jesť aj s ryžou. Prajem dobrú chuť |