
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Nekysnutý špaldovo-pohánkový chlebíkPOTREBNÉ PRÍSADY 280 g špaldová hladká biela múka, 170 g pohánková múka, 2 tégliky Acidko biele, 1 ČL soľ, 1 ČL trstinový cukor, 1 ČL sóda bikarbóna, 1 ČL mletá rasca, ľanové + sezamové semiačka. POSTUP PRÍPRAVY Inšpiráciu som našla na http://varecha.pravda.sk/recepty/irsky-chlieb-zo-spaldovej-muky-nemieseny-ne/45079-recept.html ale upravila si podľa seba. Postup: Múku som preosiala a zmiešala som všetkými suchými prísadami + pridala ľanové semiačka, priliala Acidko a vidličkou premiešavala, aby sa to všetko spojilo. Nemiesiť, nijak nextra nespracovávať. Cesto je lepkavé,ale v pohodke sa dá vyklopiť na papier na pečenie. Misu z jenského skla som predhriala v rúre a potom do nej vložila cesto aj s papierom a trochu ucapkala, aby to malo nejaký tvar :) Vrch cesta som posypala ľanovými a sezamovými semiačkami. Piekla som na 180 stupňoch cca 50-55 min, kým bola kôrka pekná chrumkavá. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 28.1.2015, 20:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() Fašírky z krabích tyčiniekPOTREBNÉ PRÍSADY 375 g krabích tyčiniek 150 g tvrdého syra 1 cibuľa 1 PL sójovej omáčky štipka soli a korenia 1 PL bieleho jogurtu 1 PL plnotučnej horčice 2 vajcia 2 PL hladkej múky štipka sladkej papriky strúhanka na obaľovanie POSTUP PRÍPRAVY Krabie tyčinky nasekáme nadrobno, pridáme postrúhaný syr, nasekanú cibuľu a všetky ostatné prísady. Poriadne zamiešame a necháme hodinu odstáť v chladničke. Z hmoty potom tvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji. Tento receptík mám z nejaké časopisu s receptami a tak nám doma všetkým zachutili, že sme ich museli pridať do nášho menu :) Chutia dobre čerstvo vypražené aj za studena. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 4.8.2014, 14:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |