končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 743 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,75 ďalšie >> |
TORTY |
Orieškovo karamelová torta...POTREBNÉ PRÍSADY Túto som si "vyšperkovala" pre seba na narodeniny. Spojila som v nej čo najviac z toho, čo mi chutí a pretože z nej nezostal ani kúsok , usudzujem, že chutila každému, tak sa podelím aj tu... Cesto: 5 vajec, 7PL polohrubej múky, 3 PL opražených a najemno zomletých lieskových orieškov, 10 PL kryštálového cukru, 1/2 bal. kypriaceho prášku, 1 dl oleja, 1 dl studenej vody... Krém: 1 karamelový puding /ja mám najradšej Dr. Oetker s kúskami karamelu, 300mlm mlieka, 250g mascarpone, 100g práškového cukru a asi 5 nadrobno nakrájaných krowiek.... Arašidový frosting: 100g zmäknutého masla, 200g jemného arašidového masla, 2 šálky /1 šálka = 200ml práškového cukru/ mlieko podľa potreby. POSTUP PRÍPRAVY Cesto: bielky vyšľaháme dotuha, keď sú polotuhé pridáme cukor a došľaháme, kým nebude mať "špičky", znížime rýchlosť na najmenšiu a postupne na malých otáčkach vmiešame po jednom žĺtka. Jemným pramienkom vlejeme olej a necháme zapracovať , ale nie dlho. Múku zmiešame s kypriacim práškom a orieškami. Metličkou jemne po častiach vmiešame k vajíčkam nastriedačku s vodou. Pečieme vo vymastenej a múkou vysypanej forme na 180°C, dozlata. Po vychladnutí prekrojíme na tri časti a naplníme krémom. Necháme na cca 2 hodinky stuhnúť v chlade a potrieme frostingom. Môžeme ešte poliať slaným karamelom http://angiebakes.com/2015/09/19/slany-karamel/ a dozdobiť podľa chuti... Krém: Puding rozmiešame v mlieku a uvaríme, vsypeme krowky a za občasného miešania necháme vychladnúť. potom ho vyšľaháme s cukrom a mascarpone. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 15.11.2018, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Medovo maslová torta...POTREBNÉ PRÍSADY Tak jednoduchá a tak chutná, že mi nedá nepodeliť sa... 3 šálky hladkej múky, 2 ČL kypriaceho prášku, 1 ČL soli, 1 šálka cmaru, 1/2 šálky medu, 2 ČL vanilkovej esencie, 250g masla, 1 1/2 kryštálového cukru, 4 vajcia...Krém: 340g masla, 250g roztierateľného syra/ mascarpone, Goldessa z Lidlu alebo jemný tvaroh/, 4 šálky cukru /a ani toľko netreba, ja som jednu ubrala a bolo to aj tak dosť sladké/, 1/3 šálky medu... Glazúra: 1/3 šálky kryštálového cukru, 1/4 šálky medu, 1/2 šálky smotany na šľahanie, štipka soli... POSTUP PRÍPRAVY 1 šálka = 200ml Cesto: V miske si zmiešame múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu a soľ. V druhej nádobke si zmiešame cmar, med a vanilkovú esenciu. Zvlášť si vyšľaháme maslo a cukor do peny /musí nadobudnúť objem a zblednúť/. Postupne zapracujeme vajíčka, pridávame ďalšie až potom, čo to predtým je zapracované. Nastriedačku zapracujeme suché a mokré prísady. Potom cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a pečieme na 160°C do zlata. Po úplnom vychladnutí prekrojíme na 3 časti a naplníme 2/3 plnky. Zvyšnou tretinou plnky obtrieme vrch a boky torty. Dáme na pár hodín zachladiť a potom polejeme glazúrou. Ozdobíme podľa fantázie. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 8.11.2018, 16:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová k 18-tke...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,9 kg... POSTUP PRÍPRAVY pre môjho syna :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Máša a bart pre dvoch oslávencov...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, višňový džem, višne, polovica torty s falošným parížskym krémom, druhá termix plnka, poťah Smarflex velvet a Snow White, postavičky Hmota Top Model... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jednoduchý penový pás...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,7 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K jubileu...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, jahodový džem, mascarpone krém, jahody, krém - tvarohový s bielou čokoládou, ozdoby Smarflex Flower... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2018, 19:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná penová podkova...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3 kg... POSTUP PRÍPRAVY ruže z hmoty Top model... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.10.2018, 19:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mimoni...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,1 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, marhuľový džem, gaštanový krém, poťah Smarflex Velvet + Snow White, ozdoby hmota Top model... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na birmovku...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,1 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, falošný parížsky krém karamelový a penový plát, poťah a ozdoby Smarflex Velvet... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 7.10.2018, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná ♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,6 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, džem zo zmesi ovocia, falošný parížsky krém, banány, poťah Smarflex Velvet a Snow White, ozdoby Smarflex Flower... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 7.10.2018, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 743 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,75 ďalšie >> |