končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,17 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
na co som mala hroznuuuuuu chut:)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zelenina(podla chuti)..cinska kapusta,por,mrkva,kukurica,paradajka.. kuracie masko olivovy olej grilovacie korenie(alebo gyros) smotana(+soj.omacka,alebo vegeta a cesnak) tvrdy syr citron,sol POSTUP PRÍPRAVY Zeleninku si nachystame pokrajanu na tanier,pridame nakrajany syr,pokvapkame citronom.. Na panvici,alebo lepsie na grile narychlo orestujeme kuracinku(dopredu namarinovanu v oleji a koreni) a dame do stredu taniera.. Servirujeme a nachystame k tanieru smotanu( vymiesanu s cesnakom a bud troskou vegety,alebo sojovou omackou),nech si kazdy da podla chuti..Dobru chut:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Martina M. (jazminLM) ID 21089 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 18.3.2009, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso so zeleninou a kuskusomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kuskus, kuracie vykostené stehná, mrazená zelenina (najlepšia je hrášok s mrkvou), vývar, korenie na hydinu. POSTUP PRÍPRAVY 1. Kuracie mäsko nakrájame na kocky, okoreníme ho korením na hydinu a opečieme na panvici. 2. Zeleninu orestujeme na troche oleja, podlejeme trochou vývaru a podusíme do mäkka. 3. Kuskus si pripravíme do misky, zmiešame s trochou oleja a zalejeme vývarom. Ponorený by mal byť cca 1,5 cm pod hladinou. Necháme 5 minút postáť a nakoniec premiešame vidličkou aby zostal nadýchaný. Takto všetko pripravené podávame spolu. Je to vynikajúca, jednoduchá a rýchla večera. Dobrú chuť :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Beáta V. (BeBeatka) ID 97700 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kura pod perinouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Na veľký plech potrebujeme: kuracie prsia – rezne, staršie rožky (asi 8 ks), 4 vajcia, mlieko (asi 5dl), rôzne koreniny (čierne, Divina, grilovacie korenie, hubové korenie...podľa chuti), cibuľa, majoránka, soľ, olej. POSTUP PRÍPRAVY Mäso osolíme a okoreníme podľa chuti, rozložíme na olejom pomazaný plech. Pripravíme si plnku. Vyšľaháme sneh z bielkov, pridáme v mlieku namočené nakrájané rožky, nadrobno nakrájanú cibuľku, zamiešame do toho žĺtka, okoreníme podľa chuti, dosolíme, pridáme majoránku a túto zmes natrieme na mäso. Šup do vyhriatej rúry a upečieme do chrumkava. Podávame s uhorkovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Slávka D. (SlavkaPupavka) ID 146435 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.1.2011, 16:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vynikajúce kuracie rezne s lečom.....PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg kuracích pŕs 1 malé lečo 4 vajcia 1 Solamyl soľ, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Kuracie rezne nakrájame na rezance, pridáme lečo, vajcia, celý solamyl, soľ, vegetu. Všetko spolu zmiešame, naberačkou kladieme na panvicu ako placky a vyprážame. Odporúčam vyskúšať, sú naozaj bezvadné a vôbec nie sú suché. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Dana D. (ddejka) ID 20963 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.4.2010, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zapekané kuracie rolky so šunkou,syrom a talianskymi cestovinamiPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka D. (dakota14) ID 14662 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Cestovinovy salatik od Melanky (ID 130989) a kuracie prsia z mojich receptovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lenka L. (Rea666) ID 132298 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.6.2010, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
pečená kačica delikatesna pochútka pre mlsné jazýčky, zaručený úspechPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mrazená al. chladená kačica , tymián, sol, 3 ks hrusky , červené víno, zeleninový bujón, mletá škorica, červená kapusta sladká sterelizovaná - ja osoben kupujem v LIDL je perfektná, knedlík, kryšt. cukor, kmín, knedlík, POSTUP PRÍPRAVY kačicu riadne umyjeme , povytrhávame prípadné chlpky , riadne nasolíme zvonká aj zvútra, očistíme si hrušky odjadríime , odstránime šupky a rozkrájeme na trtinky , kačicu zvnútra tiež povytierame mletou škoricou a tymiánom a vložíme tie nakrájané hrušky do vnútra, zašijeme pevnejšou niťou -kačicu, potomzoberieme vidličku a kožu natiahneme a popicháme - urobíme dierky aby vytiekol pri pečení tuk, po celej koži, nebojte sa toho poprepichovať kožku, tuk je výborný vo výpeku potom . no ked toto máme do pekáča na kačicu tažký oválny hrniec s pokrievkou vložíme tam našu kačicu , ktorá je aj zvrchu potretá ty mianom a škoricou a samozrejme solou . v 1/2 litra prevarenej vody rozmiesame 1 kocku zeleninového bujóna ktorým podlejeme kačicu, dalej tam hned velejeme 3 dcl. červeného vínka , odokryté dáme do rúry piect na pol hodinu , podlievame asi tak 2 krát., potom opatrne po pol hodine priložíme pokrievku a pečieme 1 hodinu, zo 3 krát poliať vrch kačky výpekom a po pol hodine kačicu obrátit , toto sme piekli 1 1/2 , a potom znova odokryt a piet otvorené ešte tak 1/ 2 hodinu až hodinu , pribežne polievať výpekom , budete vidiet , že sa masko oddeluje od kosti a potom už je kačica upečená , mnamky , \r\nmedzi tým si urobíme kausticku ja robím z tej kapusty LIDL 2 flaše , kapustu ocedím , štavu pozor nechávame si, očistíme trosku cibulky , jemne speníme , opečeime do ružovo zlata pridáme kapusticku ,trosku rasce ,asi tak 2 čajové lyžičky kryštal. cukru zamiešame do kapusty trochu to skaramelizuje , stuhne , nebojte pohoda, prídame tú štavičku z kapusty a dusíme do mäkka tak do necelých 20 mn je hotová , no a možeme servírovat s knedlíkom , kapustičku potom polejte výpekom , je to delikatesa , výborné, moj manžel by len to jedol ...., kačicu upečenu osobne porucujem tak , že vyberiem z pekáca na drevené pláto a rozrežem na 4 časti ide to ľahko až sa rozpadáva a vtedy je kačica upečená na obrovskú 1 ! vyskúšajte recpet od našej milovanej krsnej Zuzky našej najmladšej dcérenky . \r\nMäsko je nasladkasté takže nezabudnite servírovať k tomu vínko červené ..\r\ndobrú chut \r\nu mna to piekla naša krsná , pokukala som , potom o týžden či dva som to piekla sama a mala som úspech .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) marketa g. (alexanat) ID 119697 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.9.2011, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie mäso na ihlePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g kuracích prs, ihly, 1 strúčik cesnaku, 7 PL oleja, 3 PL citrónovej šťavy, 1 KL karí korenia, 1 veľká mrkva, 1 červená, 1 zelená paprika, 2 malé cibule, 12 tenkých plátkov prerastenej slaniny.\\r\\n\\r\\nOMÁČKA: 1 jablko, 1 PL citrónovej šťavy, 1 KL karí korenia, 125 ml mäsového vývaru, 1 KL medu, 2 PL sladkej smotany POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na 12 kociek. Cesnak prelisujeme do misy pridáme 4 PL oleja, citrónovú šťavu, karí korenie a dobre premiešame. Mäso vložíme do marinády a necháme stáť asi hodinu. Očistenú mrkvu nakrájame na šikmé plátky, ktoré povaríme v slanej vode asi 3 minútky. Papriku nakrájame na kúsky, cibuľu olúpme a rozkrájame na 8 dielov. Kuracie mäso vyberieme z marinády a necháme odkvapkať. Každý kus mäsa zabalíme do plátka slaniny. Na ihly napichneme 3 závitky, striedavo ich prekladáme zeleninou tak, aby bola na začiatku i na konci ihly. Osolíme , okoreníme a opekáme 8-10 min. za občasného obracania. Počas opekania potierame marinádou.\\r\\n\\r\\nOMÁČKA:\\r\\n do výpeku z mäsa pridáme citrónovú šťavu, 125 ml vývaru, nakrájame alebo nastrúhané jablko, ktoré rozvaríme v omáčke. Ochutíme medom a karí korením. Zjemníme 2 PL smotany. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mária L. (marylue1) ID 149240 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Poľovnícke kuracie pečienkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY -údená obyčajná slaninka cca 50g, -1 cibuľa, -1 strúčik cesnaku, -1 malý kvalitnejší paradajkový pretlak alebo paradajková drť, -čerstvé šampiňony cca150g, -1,5dcl červené víno, -kuracie pečienky cca 0,5-1 kg, soľ, -čierne korenie, tymiám asi štvrťka čajovej lyžičky -olej asi 1Polievková lyžica POSTUP PRÍPRAVY -slaninku nakrájať na drobno a opražiť ak pustí málo tuku pridať olej -na tomto potom osmažiť nakrájanú cibulu a cesnak na plátky -do tohto rozhorúčeného základu vložiť opiecť umyté kuracie pečienky -nechať vačšie kusy a opražiť do hneda z oboch stán -pridať umyté šampiňóny pokrájané na plátky, spolu restovať, kým šampiňóny pustia šťavu -potom pridať pretlak, červené víno, tymián ,soľ a korenie -spolu ešte nechať prevrieť cca 2-4min Podávať s čím komu pasuje- u nás ryža, hranolky alebo bageta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Sandra C. (Sandra13) ID 11360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.2.2011, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurča po jordánskyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kurča,praškova škorica,sol,zemiaky,cibula,cesnak,maslo,kečup POSTUP PRÍPRAVY Kurča rozporcujeme,jednotlivé kusky poslíme a obalíme v práškovej škorici.Rozložíme ich na suchy pekáč.Očistené zemiaky nakrájame na kolieska,posolíme a zakryjeme nimi kusky kurčaťa.Medzine položíme kolieska cibule a stručiky cesnaku-tiež na koliska nakrajany.Navrch poukládame plátky masla.Takto pripraveny pekáč podlejeme asi 1dcl vody,zakryjeme a vložíme do minimálne rozohriatej rury.Po štyridsiatich minutách vyberieme pekáč a celu masu premiešame s kečupom.Znova ho vložíme do rury ale už odkryte a ešte zhruba 20 minut podusíme,kym nebudu zemiaky mäkké.Podávame teplé,bez príloh. Opať jeden zo svokrinych super receptov,ktore robievame doma :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 27.8.2010, 9:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,17 ďalšie >> |