. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 761-770)<< predošlé 1,.,72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Moje prekvapenie



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové stehno alebo pliecko (kocky cca 1,5x 1,5cm ) Paradajka (nemusí byť) Cibuľa Olej MČP MČK Soľ Vegeta Ryža

POSTUP PRÍPRAVY

ošúpanú cibuľu si popražíme na oleji, pridáme na kocky nakrájané mäso, necháme ho zatiahnuť podusíme ho cca 5min, zalejeme vodou a pridáme paradajku pokrájanú na kocky. Necháme variť za občasného miešania. Zhruba po pol hodine ochutnáme mäso ak je mäkké okoreníme to.ku koncu to zahustíme. ako prílohu môžte použiť ryžu a hranolky alebo len samotnú ryžu. Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Ľubomíra K. (bubacik25) ID 310451 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčová kapsa


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčová krkovička, soľ, zemiaky, slanina, klobása, cibuľa, grilovacie korenie, alobal

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčovú krkovičku naklepeme, posolíme, poodtŕhame z alobalu kúsky, aby sa dala spraviť kapsa. Nakrájame na kolieska zemiaky, ukladáme na alobal postupne zemiaky, mäsko, cibuľu na kolieska, slaninku, pokrájanú klobásku a navrch opäť zemiaky. Posypeme grilovacím korením a zabalíme do kapsy. Takéto kapsy dáme na plech a pečieme na 180°C, kým nie je mäso hotové (dá sa jemne oddeliť)

Dobrú chuť
a.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Alenka H. (Allly) ID 56692 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäso na cesnaku a cibuli



POTREBNÉ PRÍSADY

2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rezne s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 4 rezne, olej, soľ, čierne korenie, 1 väčšie jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Rezne vyklepeme, na okrajoch nadrežeme a po oboch stranách opečieme. Potom ich osolíme a okoreníme. Jablko zbavíme jadra, olúpeme a nakrájame na kolieska. Rezne vložíme do zapekacej misy, prekryjeme plátkami šunky, kolieskami jabĺk, plátkami syra, estragónom a v predhriatom grile alebo rúre zapečieme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Miriam B. (miriam11) ID 3686 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2009, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

BRAVČOVÁ KAVARMA



POTREBNÉ PRÍSADY

200g bravčovej krkovičky, 20 g oleja, 5 g čerstvého masla, 250 g cibule, 4 g rajčinového pretlaku, 5 g bieleho vína, 8 g zelenej petržlenovej vňate, 5 g feferónok, šampiňóny čierne korenie, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso nakrájame na kocky a pražíme na horúcom oleji. Postupne pridávane rajčinový pretlak. Premiešame. Ochutíme vínom, soľou a čiernym korením. Jedlo dusíme na miernom ohni pokým nevyvrie všetká šťava. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme feferónky. Ozdobíme šampiňónmi a rajčinami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

*♥*Zapekané rezne so šampiňónmi / alebo s ananásom*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

vykostené bravčové karé, tvrdý syr ( gouda, ementál, eidam ), šampiňóny, pohár bieleho vína, 2 cibule, slaninka, (alebo ananásový kompót), mčk, paprika, soľ, šľahačková smotana, olej, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové pečené



POTREBNÉ PRÍSADY

Pliecko alebo mäsko na pečenie, olej, soľ, korenie, rasca, mletá sladká paprika, voda, cibuľa, mrazená zelenina - mrkva, kukurica, fazuľka, brokolica

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko umyť a nakrájať na väčšie kusy, okoreniť, ja som použila pomleté farebné korenie, morskú soľ, mletú rascu a papriku, zo všetkých strán. Na olivovom oleji trochu sprudka opiecť. Poukladať do pekáča,zvyšný olej vyliať a panvicu opláchnuť teplou vodou a to vyliať ku mäsu do pekáča. Na 220 rúru asi pol hodinu, medzi tým mäso otočiť, potom položiť naň pokrájanú cibuľu.
My sme mali mrazenú zeleninku zeleninou. kukuričku som hodila do pekáča v rúre, a baby mrkvu, fazuľku, brokolicu na pare - parný hrniec.
príloha ryža, poliata výpekom a posypaná posekaným čerstvým kôprom

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jaroslav Pástor (červíček) ID 22573 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.11.2011, 19:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčove pečene v ceste



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:150 g hl.muky,100 g masla,voda podla potreby,sol Bravčove maso,šampiony,cibulka,vajcia,cesnak,šunka,koreniny

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv si urobime cesto,ja som to šupla do pekarne.Muku,pridame zmaknute maslo,sol a podla potreby prilievame vodu ( asi 1 dcl).Vypracujeme nelepive cesto a dame odlezat do chladničky.Medzitym si pripravime masko,ja som dala bravčove stehno ( ale na moj vkus bolo suche),rozohrejeme olej a masko z kazdej strany opečieme do hneda.Potom si pripravime plnku,na oleji osmahneme cibulku,šampiony,zalejeme vajcami,premiešame a pridame petr.vnat.Masko si ochutime podla vlastnej chuti,solou a roznym korenim.Cesto si rozvalkame ,do stredu poukladame šunku,na to maso a bložime ho šunkou a plnkou.Cesto zabalime(popichame nožom) a dame piect na 180 st asi 1-1 1/2 hod.Upečene nechame 15 min postat a potom krajame.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

grilované karé s cuketou a slaninkou



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové karé, slaninka fajna prerastená - diétna :-)), cuketka...

POSTUP PRÍPRAVY

všetko spolu ( samozrejme mäsko skôr ) hodiť na grilovaciu panvičku a grilovať :-) Na tenieri ozdobiť šalátikom, zeleninkou podľa chuti, príp.semiačkami...dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarína P. (Kitty) ID 3988 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.9.2009, 13:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

PRIRODNY BRAVCOVY REZEN PODLA MNA*****



POTREBNÉ PRÍSADY

Vykostené bravčové karé,soľ,mleté čierne korenie,olej,čerstvá paprika,voda

POSTUP PRÍPRAVY

Karé nakrájame na rezne,slabo naklepeme,okoreníme a prudko opečieme na oleji.Dáme nabok a to isté spravíme s paprikou, ktorú sme nakrájali na prúžky.Do rajnice dáme opečené rezne a papriku,podlejeme troškou vriacej vody a prikryté chvíľu dusíme.Ak je treba,osolíme.Paprika dá mäsku dobrú chuť.Podávame so zemiakovou kašou.
Ak chceme pestrejšie,pridáme aj červenú a žltú papriku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 761-770)<< predošlé 1,.,72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu