končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 741-750) | << predošlé 1,.,70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pečeň na cibuliPOTREBNÉ PRÍSADY 40 g oleja, 1 cibuľa, 300 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, lyžica hladkej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na oleji alebo masle opražíme pokrájanú cibuľu do zlata, pridáme na kocky pokrájanú okorenenú pečeň a pomaly dusíme vo vlastnej šťave. Hotovú pečeň preložíme na misku, šťavu zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou, osolíme a ešte povaríme. Šťavu nalejeme na pečeň a podusíme. Podávame so zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tomas M. (Romerko) ID 71414 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Utopenci????????????????POTREBNÉ PRÍSADY ako na ne?????? POSTUP PRÍPRAVY Kočky moj muž chce robit utopencov.Ako na to???Poradte ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Lucia K. (lucicici1) ID 15191 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 4.9.2008, 22:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčova rolada so špena tomPOTREBNÉ PRÍSADY 1,2 kg vykostenej krkovičky., soľ.,korenie., ½ KL sušeného majoránu., 2 KL stredne štipľavej horčice., veľká cibuľa., 4 dl zeleninového vývaru., 1/8 l bieleho vína., 2 PL kyslej smotany., 1 – 2 KL horčice., soľ., korenie., asi 2 KL maizeny Plnka: 300 g mrazeného špenátu., strúčik cesnaku., cibuľa., 20 g rastlinného tuku., 150 g rajčiakov., 75 g ovčieho syra., 2 PL strúhaného parmezánu., soľ., korenie POSTUP PRÍPRAVY myté a osušené mäso rozkrojíme tak, aby vznikol veľký plátok. Ten osolíme, okoreníme, posypeme majoránom a potrieme horčicou. Do roztopeného špenátu pridáme na rastlinnom tuku orestovanú nakrájanú cibuľu a cesnak, ošúpané a nakrájané rajčiaky a ovčí syr. Zmes ochutíme, pridáme parmezán, zmiešame a natrieme na mäso, ktoré potom zrolujeme, zviažeme kuchynskou niťou a zo všetkých strán opečieme na oleji spolu s na jemno nakrájanou cibuľou. Roládu zalejeme zeleninovým vývarom a bielym vínom a asi 1 ½ hodiny dusíme pod pokrievkou. Potom mäso vyberieme a do šťavy pridáme smotanu s maizenou a korenie. Roládu môžeme po vychladnutí dôkladne zabalenú uchovať až 2 mesiace v mrazničke. Potom ju voľne rozmrazíme a napokon prehrejeme v horúcej rúre. Omáčku pripravujeme vždy čerstvú. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | františek r. (trisestri) ID 30284 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.4.2008, 10:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsovo-ananásové ihlyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho alebo bravčového mäsa, 1 konzerva ananásu, 1 strúčik cesnaku, 50 ml sójovej omáčky, nastrúhaný čerstvý zázvor, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie kocky, prelejeme marinádou z cesnaku, oleja, nastrúhaného zázvoru, sójovej omáčky a soli a necháme odstáť v chlade asi 1 hod. Jednotlivé kocky mäsa napichujeme na ihly striedavo s kúskami ananásu a vyprážame na oleji, kým sa mäso neprepečie. Servírujeme s plátkom ananásu a zajedáme čerstvým chlebom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Živánska "Koliba"POTREBNÉ PRÍSADY 600 g údenej krkovičky bez kosti, 100 g slaniny, 100 g čerstvých šampiňónov, 50 ml svetlého piva, 5 PL oleja, 1 PL kremžskej horčice, 1 KL grilovacieho korenia, 3 cibule, 3 rôznofarebné papriky POSTUP PRÍPRAVY Z oleja, piva, horčice a korenia vytvoríme marinádu, v ktorej 6 hod. necháme odstáť na kocky nakrájanú krkovičku. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu a papriku na kocky a všetko spolu s mäsom striedavo napichujeme na ihly. Každú ihlu potrieme marinádou a zabalíme do alobalu. Pečieme v pahrebe alebo v rúre približne 35 min. Servírujeme s čerstvou zeleninou a chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Renata T. (Rencsa) ID 4948 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové pod duchnou:-))))POTREBNÉ PRÍSADY potrebné prísady sú uvedené v albume mojej sestry Macky:-))) ja som pridala len kelové listy, cesnak, cibuľu a o deci vína viac.-)) POSTUP PRÍPRAVY postup nájdete tiež u Macky s niektorými odlišnosťami.-))) preto tento recept uverejňujem.-)) a ešte preto som sa rozhodla ho uverejniť,lebo Macka neverí v moje kulinárske schopnosti,ona si prosto myslí,že z nás troch je najvydarenejšia.-)))tak jej chcem dokázať,že síce študujem preto,aby som hýbala rozumom a nie rukami.-)) ,tak i tak som schopná niečo ukuchtiť,samozrejme musím mať motiváciu,ktorú som chytila včera.-)))) no tak pekne po poriadku:-)))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra N. (alexandra49) ID 2935 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 22.8.2006, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedín, ako ho robím jaPOTREBNÉ PRÍSADY 800 g bravčového stehna, 800 g kyslej kapusty, 2 väčšie cibule, soľ, MČK, tekuté korenie Vitana, 1 kocka Masoxu, mletá červená paprika, olej...kyslá smotana do taniera POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku si nakrájame na drobno a na oleji udusíme do mäkka ( môžme zaliať horúcou vodou a tak dusiť pod pokrievkou, cibuľa sa nepripáli...)...Keď je cibuľka udusená, pridáme na kocky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme, pridáme tekuté korenie, v troche vriacej vody si rozpustíme kocku Masoxu a prilejeme k mäsu. Zasypeme červenou paprikou, tak, aby mala šťava peknú farbu a dusíme do mäkka..podľa potreby prilievame horúcu vodu, alebo mäsový vývar..keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú kyslú kapustu , kto chce, aj so šťavou a ešte asi 15 minút dusíme... Hotovo...niekto pridáva na záver ešte kyslú smotanu, ale my ju dávame až do taniera..Segedín je najlepšie robiť deň dopredu, potom ho schladiť a druhý deň znova celý ohriať...bude lepší..Ja som k tomu robila domáce parené knedle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana H. (bobenko) ID 2706 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 15.11.2010, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zahoracke ZUZUPOTREBNÉ PRÍSADY Ingredience: 1 kg brav.masa/kare,stehno/ Marinada: 5 vajec 1 kav.lyz.soli 1 kav.lyz.mleteho cierneho korenia, 1 kav.lyz.vegety, 3 lyz.maizeny, 1 lyz.horcice, 3-4struciky cesnaku, POSTUP PRÍPRAVY Maso naklepat,nechat odlezat v marinade 3-4 dni. Nakoniec oprazit na horucom oleji ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina K. (Katarinka01) ID 6977 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dusené bravčové reznePOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne, 1 vajce, strúhanka, tuk na vyprážanie, 2 čajové lyžičky vegety a mletej červenej papriky, pol čajovej lyžičky mletého čierneho korenia, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, soľ POSTUP PRÍPRAVY Rezne si naklepeme, okraje narežeme. Obalíme ich v strúhanke a potom v rozšľahanom vajci.Opražíme ich na rozpálenom tuku z obidvoch strán a preložíme do hrnca. Vo výpeku speníme cibuľku, prelisovaný cesnak a ostatné koreniny. Zmes dáme na mäso, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Je to výborné...prajem dobrú chuť :D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Petra B. (XpetusaX) ID 21477 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 31.8.2013, 8:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cestovinove rizotoPOTREBNÉ PRÍSADY bravčove maso po chuti asi 350gcibulaolejkorenie na mlete maso solamylcestovina ryža voda POSTUP PRÍPRAVY Maso som najprv dala asi na 2 hodinky do pacu:nakorenila ho s korenim na mlete maso troška popru solamylu oleja. Potom na oleji popražila na vačšie kusky cibulu, dodala maso. Opakame asi 7 až10min. Medzitym opečieme cestovinu ryžu na sucho. Ked je hnedkava pridame k masu a podlejeme vodou. Varime kym sa voda nevivari, po ppotrebe ešte podlejeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 741-750) | << predošlé 1,.,70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |