. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

bravčova rolada so špena tom - RECEPT 4990

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 30284 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


bravčova rolada so špena tom


[ recept č. 4990 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1,2 kg vykostenej krkovičky., soľ.,korenie., ½ KL sušeného majoránu., 2 KL stredne štipľavej horčice., veľká cibuľa., 4 dl zeleninového vývaru., 1/8 l bieleho vína., 2 PL kyslej smotany., 1 – 2 KL horčice., soľ., korenie., asi 2 KL maizeny

Plnka: 300 g mrazeného špenátu., strúčik cesnaku., cibuľa., 20 g rastlinného tuku., 150 g rajčiakov., 75 g ovčieho syra., 2 PL strúhaného parmezánu., soľ., korenie


POSTUP PRÍPRAVY

myté a osušené mäso rozkrojíme tak, aby vznikol veľký plátok. Ten osolíme, okoreníme, posypeme majoránom a potrieme horčicou. Do roztopeného špenátu pridáme na rastlinnom tuku orestovanú nakrájanú cibuľu a cesnak, ošúpané a nakrájané rajčiaky a ovčí syr. Zmes ochutíme, pridáme parmezán, zmiešame a natrieme na mäso, ktoré potom zrolujeme, zviažeme kuchynskou niťou a zo všetkých strán opečieme na oleji spolu s na jemno nakrájanou cibuľou. Roládu zalejeme zeleninovým vývarom a bielym vínom a asi 1 ½ hodiny dusíme pod pokrievkou. Potom mäso vyberieme a do šťavy pridáme smotanu s maizenou a korenie. Roládu môžeme po vychladnutí dôkladne zabalenú uchovať až 2 mesiace v mrazničke. Potom ju voľne rozmrazíme a napokon prehrejeme v horúcej rúre. Omáčku pripravujeme vždy čerstvú.
<< Ružový zákusok | bravčova rolada so špena tom | Karamelové ozdoby >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
františek r. (trisestri) ID 30284 (19.4.2008, 10:29)
dalšie recepty aj z obrazkamy http://www.mojerecepty.sk/bravcove.html a par zabijačkovych pochutok http://www.mojerecepty.sk/zabijackove-speciality.html (PL) (PL) (PL)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu