končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Petra B. (XpetusaX) ID 21477 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Dusené bravčové rezne[ recept č. 6616 zo dňa 31.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne, 1 vajce, strúhanka, tuk na vyprážanie, 2 čajové lyžičky vegety a mletej červenej papriky, pol čajovej lyžičky mletého čierneho korenia, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, soľ POSTUP PRÍPRAVY Rezne si naklepeme, okraje narežeme. Obalíme ich v strúhanke a potom v rozšľahanom vajci.Opražíme ich na rozpálenom tuku z obidvoch strán a preložíme do hrnca. Vo výpeku speníme cibuľku, prelisovaný cesnak a ostatné koreniny. Zmes dáme na mäso, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Je to výborné...prajem dobrú chuť :D |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (31.8.2013, 8:14) |
ODPOVEDAŤ |