končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 741-750) | << predošlé 1,.,70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Minútky z bravčovej panenky so syrovou omáčkou a pečenými zemiakmi s pochúťkovou smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčová panenka-koľko potrebujete , soľ, korenie, olej*** na omáčku pre cca 4 osoby: olej , 2 lyžice hladkej múky , 2-3 dcl mlieka, soľ, strúhaný syr-Eidam, kľudne môže byť aj Niva, s ňou je to tiež výborné ***zemiaky-postup uvedený zvlášť v mojich receptoch POSTUP PRÍPRAVY Maminky aj nemaminky, vedzte, že hoci má toto jedlo dlllllllllhočizný názov, jeho príprava je rýchla. Najdlhšie sa snáď varí len tá bešamelová omáčka:o)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 28.12.2017, 22:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pikantná grécka zmes s olivamiPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno * bylinková soľ - ak máte morskú soľ s farebným korením - tak jupííí * soľ * cibuľa * cesnak * korenie gyros * olivy * PRÍLOHA číslo 1: ryža * PRÍLOHA č. 2.: kalerábový šalát s olivami POSTUP PRÍPRAVY Kukukukukulienočky, kuk sem dole: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.8.2007, 14:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Perfektný guláš so zemiakovou knedľou pre lenivé gazdinkyPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, guláš v prášku od Vitany, rajčiny, paprika, olej, zemiakové cesto v prášku POSTUP PRÍPRAVY Maminky, toto je šialene dobrý gulášik, bleskovo pripravený, ja tomuto receptu hovorím "Nech žijú polotovary" OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Jana P. (janie) ID 2934 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.8.2007, 19:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marinované bravčové karé-vhodné na grilovaniePOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 až 2 kg- Bravčového karé***Marináda: 4 polievkové lyžice obyčajnej horčice, 2 pol. lyžice citrónovej šťavy, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 kávovú lyžičku soli-nie kopcovitú-prípadne podľa vašej chuti , 1/2 lyžičky zeleného korenia a 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, sušená alebo čerstvá bazalka a provensálske korenie -bylinky spolu za 1 kávovú lyžičku, pretlačený cesnak aspoň 4 strúčiky POSTUP PRÍPRAVY Takisto, ako pri šaláte veľmi jednoduchý. Doteraz sme vždy grilovali len kuracinku a keďže sme jej už prejedení, tak sme sa rozhodli pre zmenu a vyplatilo sa. Mäsko bolo šťavnaté a veľmi chutné:o) Bohužiaľ bola som v časovej tiesni, tak obrázkový postup nie je úplne podrobný, ale myslím, že úplne na prípravu stačí. Karé by som odporučila marinovať deň pred grilovaním, alebo nechať ho postáť v marináde minimálne 4 hodinky. Tak šupito na postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 30.7.2007, 8:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Prasiatko pod broskyňou a plnené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY zemiačky, oravská slaninka, cibuľka, karička bravčové stehno, šunka, broskyňový kompót, plátkový syr pác: cesnak, vegeta, červená paprika, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäsko dáme najlepšie na 24 hodín do pácu, na druhý deň opečieme z oboch strán, poukladáme na plech. Na každý kusok mäsa dáme plátok šunky, polku broskyne a prikryjeme plátkom syra a dáme zapiecť do rúry. Menšie zemiaky uvaríme, očistíme, odrežeme vrch zemiaka, do druhej časti ktorú sme trošku skrojili aby nám zemiak stál lepšie na plechu, vydlabeme lyžičkou vnútro a naplníme nadrobno pokrájanou cibuľkou, oravskou slaninkou a karičkou. Prikryjeme druhou časťou zemiaka, možme spojiť špáratkom. Poukladáme na pekáč a osolíme orascujeme a dáme piecť. DOBRÚ CHUŤ!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové mäso s dvanástkouPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno * olej * mleté čierne korenie * soľ * cibuľa * cesnak * PIVO 12% * pór * lyžicu dijonskej horčice na každú porciu POSTUP PRÍPRAVY Kuky kuk dole: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2008, 10:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ALOBALOVÉ TAJOMSTVOPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, cibuľa, cesnak, bravč. stehno (alebo aké má kto rád), oravská slaninka, šampióny, maslo, soľ, rasca pác: vegeta, olej, pretlačený cesnak,červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na rezance a dáme na noc do pácu. V prvom rade si pokrájame šampióny a udusíme na masti a cibuľke, zemiaky pokrájame na kolieska, slaninku pokrájame na pásiky, cibuľku a cesnak na kolieska. A môžeme začať. Na alobal dáme na kolieska pokrájané zemiaky, posolíme, porascujeme, na kolieska pokrájanú cibuľku, mäsko z pácu, cesnak, slaninku pokrájanú na pásiky , udusené šampióny a plátok masla. Alobal dobre zabalíme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 45 minút. Potom alobal otvoríme a necháme 10-15minút zapiecť. Dobrú chuť!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2014, 17:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Cesnakový bôčik pre mlsné jazýčky.POTREBNÉ PRÍSADY Kúsok odkosteného bôčika, cesnak, cibuľu, červenú mletú papriku, olej, vodu, bobkový list, soľ, čierne a nové korenie. POSTUP PRÍPRAVY Pozri obrázkový postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana J. (Ambra) ID 12842 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 20.3.2009, 0:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedinský gulášPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g bravčového bôčika, 200 g bravčového mäsa z pliecka, 2 cibule, 40 g masti, 1 lyžička mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, 400 g kyslej kapusty, 20 g hladkej múky, pol lyžičky potlčenej rasce, 2,5 dl smotany. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na kocky. Cibuľu posekanú nadrobno speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a pokrájané mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme. Potom pridáme pokrájanú kyslú kapustu, prikryjeme a udusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Múku opražíme nasucho, zalejeme trochou studenej vody, rozmiešame, povaríme, pridáme k mäsu, ochutíme potlčenou rascou a dovaríme. Nakoniec primiešame smotanu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Silvia H. (Sisa1) ID 4224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 1.3.2013, 11:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové s horčicovo-pomarnačovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäsko tak pol kila, 1lyžica horčice, koreniny, soľ, sťava z 2 pomarančov, cukor, tuk, cibuľka POSTUP PRÍPRAVY Zvláštna kombinácia chutí....skúste. Podavala som s hrozienkovou ryžou... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Slávka K. (slavenka) ID 760 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 28.6.2007, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 741-750) | << predošlé 1,.,70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |