končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 127 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,13 ďalšie >> |
OVOCIE |
HRUŠKOVÝ MEDPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hrušiek, 0,5 kg želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), 1 citrón, konzerva ananásu POSTUP PRÍPRAVY Ananás z konzervy aj so šťavou rozmixujeme, pridáme kilo očistených a na malé kocky nakrájaných hrušiek, pol kila želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), citrónovú šťavu a varíme až kým sa hrušky nerozvaria a voda neodparí. Ja som to ešte po uvarení rozmixoval ponorným mixérom. Ešte horúce plníme do pohárov. Z tejto dávky vyšli dva 7 decové poháre a 3 lyžice na okoštovanie. Med je sladký, voňavý a kalorický. Tip: ak s hruškovým medom zmiešame slivkový lekvár, rozvarené a pomleté sušené hrušky, jablká a slivky, škoricu, vanilku, badián, rum a citrón, máme originál plnku na pravé Valašské frgále. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.9.2012, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Domáce kokosové mliekoPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g sáčik strúhaného sušeného kokosu 2 litre vody POSTUP PRÍPRAVY Vodu dáme variť, no nie však vrieť a vypneme. Potom pridáme kokos, pomiešame a necháme spariť tak do hodinky pod pokrievkou. Po tomto čase to treba dať do mixéra, pomlieť a následne precediť cez plátenko. Treba to riadne vyžmýkať. \r\nMlieko sa dá aj niekoľko dní skladovať v chladničke. Nám chutí s vanilkovým cukrom, ale aj ako koktajl s banánom. \r\n\r\nZvyšný kokos použijem na rôzne cukrovinky, ako kokosové ježe, alebo zmiešam s tvarohom a robím tvarohovo-kokosový mrežovník.,......\r\nAlebo sa pridajú 4 banány, trošku z toho mlieka a rozmixuje sa to a je to celkom dobrý puding. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Tina H. (kokaZM) ID 102821 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.2.2016, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
*Kokosove jablcka*POTREBNÉ PRÍSADY jablko/jablka * kusok masla * struhany kokos * mleta skorica * voda * javorovy sirup (nemusi byt) POSTUP PRÍPRAVY "Jedno jablko denne" alebo "An apple a day keeps the doctor away" sa ja snazim dodrziavat aj takto: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.5.2009, 21:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Hroznová zmrzkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bieleho hrozna bez kôstiek ,3 polievkové lyžice medu,1 bielok POSTUP PRÍPRAVY Hrozno bez kôstiek rozmixujeme a prepasírujeme ,všľaháme med a mrazíme 3 hodiny ,potom zmixujeme a prišľaháme sneh z bielka a zmrazíme do tuha. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Daniela Š. (Elke) ID 19833 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Jablkovo-hrušková kašaPOTREBNÉ PRÍSADY Umyte a olúpte ovocie. Všetko spolu rozmixujte do peny. POSTUP PRÍPRAVY Vodu priveďte do varu a za stáleho miešania k nej primiešajte ryžovú kašu. Jablko a hrušku olúpte, nastrúhajte a primiešajte k hotovej ryžovej kaši. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monika S. (Wicky) ID 5207 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 30.8.2011, 19:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Višne v čokoládePOTREBNÉ PRÍSADY 3kg višní alebo čerešní,1,20kg kryštál.cukru,200g kakaa, 2dcl rumu,2 vanilky POSTUP PRÍPRAVY Višne alebo čerešne odkôstkujeme,pridáme ostatné prísady,premiešame a necháme odležať 24 hod. Občas zamiešame.Potom dáme do menších zaváracích pohárov a sterilizujeme pri 80°C 20minút.Používame na ovocné poháre, pudingy, s piškotami a osladenou kyslou smotanou.Miesto višní alebo čerešní môžeme dať aj slivky ale cukru dáme len 1kg. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.6.2008, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
JablkáPOTREBNÉ PRÍSADY Jabĺčka POSTUP PRÍPRAVY Jeho výsosť: Jablko a Zdravie Jablká nás udržujú zdravých Pravdepodobne ste už počuli, že jedno jablko denne viditeľne zvyšuje našu celkovú pohodu. Je to ovocie, ktoré nás udržiava mladých a je to symbol obnovy a večnej sviežosti. Alexander Veľký vraj počas hľadania živej vody v Indii objavil jablká, vďaka ktorým sa duchovní dožili až do 400 rokov. Aj v škandinávskej mytológii majú jablká rovnaký význam – bohovia jedia jablká a sú mladí až do konca súčasného kozmického cyklu. Keď šťavnatý kúsok zásobuje telo energiou Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) iveta u. (qixi3) ID 6881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 17.2.2008, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
Slivkovy dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Recept aj s obrazkovym postupom najdete na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/10/slivkovy-dzem.html 1 kg sliviek 500 g krystaloveho cukru stava z 1 citrona POSTUP PRÍPRAVY Slivky si ocistime a nakrajame na stvrtky.Zmiesame ich s cukrom a nechame ich stat minimalne 1 hodinku (ak vsak nemate cas kludne ich mozte dat hned varit ).Dame ich varit .Ked nam slivky zacnu pustat stavu pridame k nim citronovu stavu ( ja som si to v tomto momente rozmixovala do hladka.Ale myslim ze ak chcete mat dzem s kuskamy ovocia nemusite ho mixovat )Varila som to takych 10-15 min na stredne velkom plameni.Nakolko som dzem doteraz nikdy nevarila nechala som sa inspirovat americkymi receptami kde skusaju dzem :Ci je dzem hotovy zistite ak si trosku kvapnete na tanier (ktory ste vytiahli z mrazaka) a ked si po nom prejdete prstom po bokoch by mali byt tzv.vrasky ..a hlavne by mal byt husty podla vasej predstavy.Dzem som ponalievala do vysterilizovanych poharov (pohare si umyjeme v horucej jarovej vode.Dame ich do rury ktora je predhriata na 140C.Nechame ich tam vyschnut .Dzem plnime do horucich poharov.Prevratime hore dnom aspon na 1 hodinku... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.4.2014, 12:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
ovocný košíkPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY melóny akékoľvek, samozrejmý je červený :-), kivi, ananás, hrozno.. atd atd. POSTUP PRÍPRAVY vyrezeme, naplnime, papame :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 23.7.2009, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OVOCIE |
zavárané hrušky so šípkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hrušky,šípky,cukor POSTUP PRÍPRAVY Recept mojej babky:vyskúšajte zavariť hrušky so šípkami sú výborné.Uvaríte si vodu s cukrom asi 30dkg na liter a do pohára dáte 3-4šípky a očistené hrušky.Mali by trochu stmavnúť.Hela ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Helena m. (Hella181) ID 103952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.7.2009, 11:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 127 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,13 ďalšie >> |