končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 591-600) | << predošlé 1,.,55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ŽivánskaPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso, slaninka, domáca klobása, čerstvé šampiňóny, cibuľa, zemiaky, soľ, olej, rasca, grilovacie korenie šalát: biela kapusta, mrkva, jablko, menšia cibuľa, olej, práškový cukor POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky očistíme a pokrájame na väčšie kúsky. Taktiež si pokrájame mäso, klobásku, na hrubšie pásiky slaniny, na hrubšie kolieska cibuľu a očistíme si šampiňony (zbavíme ich stopiek, necháme si len klobúčiky). Na plech nalejeme trošku vody, na to uložíme zemiaky, posolíme, na to uložíme mäso, posypať grilovacím korením a potom už len rovnomerne poukladáme slaninku, klobásu, šampiňóny, cibuľu. Všetko to trochu polejeme olejom a zakryjeme alobalom. Dáme piecť do predriatej rúry na 220 stupňov. Najskôr pečieme 1 hodinu, potom alobal dáme dole a pečieme ďalej skoro trištvrte hodiny. Občas premiešame a je potrebné občas doliať vodu, prípadne ja používam ochutený vývar z polievky. Medzitým si pripravíme šalát: nadrobno nakrájam cibuľku, na strúhadle nadrobno nastrúhať mrkvu, taktiež na strúhadle nastrúhať jablko a aj bielu kapustu (na tom väčšom). Všetko to zmiešať, pridať asi 1 čajovú lyžičku práškového cukru a 1 polievkovú lyžicu oleja. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Dana P. (pokemonka) ID 48024 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Napácovaný bravčový rezeň so šalátomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového sthna, 3 vajcia, strúhanka, 2 strúčky cesnaku, 0,7 l červeného vína, korenie, soľ, olej. Príloha: šalát /zemiakový, vlašský / POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezne, jemne naklepeme, zalejeme vínom a necháme cez noc pácovať. Napácované rezne osušíme, potrieme rozotretým cesnakom so soľou, položíme do strúhanky a opäť naklepeme, aby sa strúhanka zaklepala do mäsa. potom namočíme do rozšľahaných vajec a dáme smažiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové karé s jablkovým čatniPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, 2 väčšie cibule, 2-3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, mletá /alebo drvená/ rasca, olej, cca 3 dl vody. POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2008, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
UtopencePOTREBNÉ PRÍSADY špekačky; na nálev: voda a ocot v pomere 1:1, 4 zrnká korenia, 1 zrnko nového korenia na 1 špekáčik, 1 bobkový list na 3 špekačky, cibuľa. POSTUP PRÍPRAVY Pripravený nálev uvaríme, necháme vychladnúť a scedíme. Na každé 3 špekačky si ďalej pripravíme 1 cibuľu nakrájanú na kolieska. Cibuľu a olúpané, po dĺžke rozkrájané špekačky ukladáme po vrstvách do fľaše a vrstvy prekladáme korením. Potom zalejeme vlažným nálevom, uzavrieme a necháme odležať v chlade. Ideálna doba naloženia utopencov sú 2-3 týždne ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
HUSPENINA- niekto ju miluje niekto nenávidí.POTREBNÉ PRÍSADY Brav.koleno,kože možu byť aj chvosty,nohy atd., zelenina (mrkva,petrzlen,zeler,kalerab,cibula,cesnak) vegeta,soľ,korenie,hovadzí bujón.No a nadobky do ktorých to ponalievate.(ja pouzivam prazdne kelimky z masla). POSTUP PRÍPRAVY Mäso a hlavne kože tých aj viac dáme do hrnca variť,pridáme bujón a očistíme zeleninku.Pridáme ju do hrnca,osolíme,okoreníme a ovegetujeme.Varíme kým je mäsko mäkké.Mäsko vyberieme a rozporcujeme do nachystaných kelimkov.Kože a zeleninu vyhadzujem no niekto aj to dáva do kelimku.Vývar z mäska ponalievame cez sitko do kelimkov.Pozatvárame kelimky a necháme na chladnejšom mieste vychladnúť.Vychladnuté kelimky premiestnime na noc do chladničky.Ráno je huspeninka krásne stuhnutá tak šup s ňou do bruška.Nakrájame cibuľku a pokvapkáme octom.Zajedáme pečivom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana C. (Naja) ID 3566 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (29) posledné: 21.11.2013, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PLNENÉ ZEMIAKY MASOMPOTREBNÉ PRÍSADY bravč.pliecko alebo stehno-cca 600g,šampiony/čerstvé alebo konzervované/,stredne veľké zemiaky- počet kusov podľa potreby,slanina,cibuľa,šľahačková smotana,soľ. POSTUP PRÍPRAVY Milé dámy, ponúkam vám strašne dobrý recept,myslím,že ani nie náročný na prípravu,len potrebujete k tomu jednu vecičku,bez ktorej nemôžete začať:-)Je to kovová tyčka so špirálkou na dlabanie zemiačikov,pozrite foto v obrázkovom postupe:-)))Myslím,že zoženiete v domácich potrebách...ale treba asi hľadať.... Postup prípravy nech sa páči v obrázkovom postupe:o) Tak poďme na to:-))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Katarína P. (Catrina) ID 9486 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 25.3.2011, 11:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rýchly a fantastický maďarský guláš z rúryPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 1 kg bravčové plece 3 cibule 5 strúčikov cesnaku 2 ČL gulášového korenia 3 PL sladkej papriky 3 PL solamil (hladká múka, alebo zlatý klas) podľa chuti soľ a čierne mleté korenie 1 kocku bujónu (rozmrvíme) 7,5 dcl vody Kto má rád pikantné, môže pridať feferónky, po prípade pikantnú papriku... POSTUP PRÍPRAVY Postup: Pripravíme si „jánske sklo“ – zapekaciu nádobu vhodnú do rúry na pečenie, aby sa nám to všetko zmestilo, vrátane vody nakoniec. Nakrájame mäso na kocky, cibuľu na drobno, cesnak pretlačíme. Všetko dáme do pripravenej nádoby, pridáme ostatné ingrediencie a premiešame, najlepšie rukou, aby sa všetky chute zmiešali, postupne zalievame pri miešaní 7,5 dcl vody. Nádobu zakryjeme „natesno“ alobalom a pri 250°C „varíme“ v rúre bez akéhokoľvek miešania a nazerania pod alobal 1,5 hodiny. Potom mäsko vyberieme z rúry a podávame s knedlou, po prípade s pečivom. Prajeme Vám dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 48 návštěvníkov) Jana B. (LauraJana) ID 7780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (33) posledné: 6.4.2014, 12:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZAPEKANÉ REZNE S CIBUĽKOUPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne cca 1kg, soľ, korenie, strúhanka, 3 vajíčka, cca 1,5dl mlieka, hladká múka, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY V OBRÁZKOVOM POSTUPE OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Iveta P. (narcis26) ID 42855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 15.3.2009, 12:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené rezníkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tak pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY rodinná oslava narodenín. Tu som bola v 4. mesiaci, a nik to ešte okrem nás troch nevedel :) Už mi aspoň chutilo lepšie jesť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.10.2008, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravcove masko a zvysok zo zahradky :)POTREBNÉ PRÍSADY bravcove plece- nejaky kus v celku, tak okolo kila, ale ked je menej, alebo viac vobec to nevadi. cesnak, mleta cervena paprika, rasca, olej, zemiaky, mrkva, petrzlen, cibula, sol. POSTUP PRÍPRAVY sledujte obrazkovy postup :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Barbora M. (soldi) ID 27619 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 591-600) | << predošlé 1,.,55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65,.,80 ďalšie >> |