končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 64 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ďalšie >> |
TORTY |
Mini svadobnaPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (12) posledné: 12.6.2009, 15:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Autíčko 2PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 29.12.2008, 11:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Prsia naPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY moje prveeeee ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 29.12.2008, 11:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Jednoducha nevestaPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (22) posledné: 9.1.2009, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninove srdieckoPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 18.9.2008, 10:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na krstinyPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (21) posledné: 18.9.2008, 11:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Princezná na meninyPOTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus od Dasi: 375g hladkej muky, 6 vajec, 1 prasok do peciva, 360g praskoveho cukru, 150ml vriacej vody, 225ml oleja. Plnka: cokoladova, karamelova a vajecny konak. POSTUP PRÍPRAVY Uslahame bielka, pridáme polovicu cukru. v druhej mise šľaháme žĺtka s dalšou polovicou cukru, môžeme pridať vanilkový cukor. Postupne prilievame olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a vodu. Nakoniec vmiešame sneh. Tretinu cesta dáme späť do nádoby, kde sme šľahali bielka a zafarbíme ho kakaom ( od oka cca 3PL , podla farby kakaa.) Do vymastenej formy striedavo kladieme cesto po lyžiciach, dáme na stred formy jednu PL tmavú a na to 2PL svetlého cesta. Takto to stále opakujeme až do spotrebovania cesta. Nemiešame!!! Tento postup spôsobí to, že sa cesto pomalz rovnomerne rozieva a vytvorí po rozkrojení vrstvy alebo prúžky. Pečieme ve vyhriatej rúre na 160-170 °C cca hodinu. Pozor, cesto má tendenciu uprostred napuchnúť, po upečení tortu hneď vyklopte, tým sa to urovná... mne sa to nestalo, ale pre pripad,ze by sa to niekomu stalo. Po vychladnuti prekrojime na veeela casti a plnime kremom vasim oblubenym... Po naplneni, nanesieme tenku vrstvu kremu aj na boky, spravime si dieru pre babiku, dame na chvilu do chladnicky a potiahneme hmotou. Vsadime babiku, ktoru uz len doobliekame do zvysnej hmoty a dozdobime saty.. a uz sa len tesime... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) KOMENTÁRE (35) posledné: 21.10.2008, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mala narodeninova torticka potiahnuta MMF, inspiracia z MMBPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorovy korpus, kakaovy korpus, vanilkova napln a cokoladova napln. Potiahnuta MMF(skratka pre hmotu z penovych cukrikov), oblaciky, hviezdicky a mesiac su z K2 a oblaciky okolo torty si robene z MMF. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (42) posledné: 21.10.2010, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
S ladovymi medvedmi a snehuliakomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uz v mojich receptoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 11.9.2008, 10:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninove srdiecko s karamelovymi nitamiPOTREBNÉ PRÍSADY V skratke ide o mramorovy korpus, kavovu plnku, hmotu z penovych cukrikov, ruze z falosneho marcipanu a karamelove nite. Vsetko z receptov, ktore uz boli zverejnene na MMB, ale pridam ich opat. MRAMOROVY KORPUS Z MMB O PRIEMERE CCA 23CM: 250g hl. muky, 1 necely prasok do peciva, 4 vajciam 240g p. cukru, 150ml oleja, 100ml vriacej vody. PLNKA: 250g cokolady, 1 KL instantnej kavy, 1dcl smotany na slahanie, 2 PL cukru, 100g masla.*** Alebo komu sa velmi nechce Vymiesa si maslo s praskovym cukrom a instatnou kavou v pomere aky mu vyhovuje.*** CUKRIKOVA HMOTA(blizsie v mojich receptoch pri meninkovej orieskovej torte a postup je pri Torticke potiahnutou cukrikovou hmotou):90g penových cukríkov, maslo, p. cukor, citron KARAMELOVE NITE: krystalovy cukor (na dno litrovej rajnicky) Ruzicky su robene z 5 vykrojenych koliesok POSTUP PRÍPRAVY MRAMOROVY KORPUS Z MMB O PRIEMERE CCA 23CM: Bielka uslahame s prvou polovicou cukru(120g) a v druhej miske vyslahame druhu polovicu cukru so zltkami. K vyslahanym zltkam postupne prilievame olej, muku, prasok do peciva a vodu. Nakoniec vmiesame sneh. Tretinu cesta dame naspat do nadoby, kde sme slahali bielka a pridame k nej cca 2 PL kakaa(podla farby). Do formy davame nastriedacku cesto. 2PL bieleho, potom ho oamujeme hnedym a tak sa hrame, ze vytvarame tzv. letokruhy az kym sa nam neminie cesto. NIKDY cesta nemiesame lyzickou, len vrstvime! Peciem podla rury... u mna to bolo pri cca 180C cca45 - 50 min. PLNKA: Polamanu cokoladu, kavu, cukor a slahacku vymiesame nad parou dohladka. Odstavime a za obcasneho zamiesania vychladime. Potom primiesame maslo. Pozor je riedka! V chladnicke stuhne. CUKRIKOVA HMOTA: Misku si vymastíme maslom, naplníme penovými cukríkmi, pokvapkáme citrónom a dáme do MW( ja mám najvyšší stupeň 4 a dám na 1 min.) - ale radím odsledovať podľa vlastnej MW. Cukríky majú napuchnúť. Potom pridávam postupne p. cukor, kým nie je hmota vhodná na spracovanie(je pevna, nerozteka sa, ale nie je tvrdá) Dat na chvíľu do chladničky, aby hmota uplne vychladla. Po vychladnutí vyvalkame medzi fóliami a tenkú placku, ktorou poťahujeme tortu. KARAMELOVE NITE: Dala som si upalit cukor, odstavila som ho a ked to trosku vychladlo / znitkovatelo|, tahala som nite. Ked ponorite do karamelu vidlicku a vytiahnete ju von, vidite, ci sa nite tahaju alebo nie. ked sa tahaju, tak som na druhu ruku navijala tzv. hniezdo a ked stvrdol karamel, opat som ho nahriala a ked trochu vychladol, znovu som tahala nite. Ale pozor, ked som to robila prvykrat spalila som si ruku, lebo som to zacala tahat skoro, ked to bolo este kvapalne a popalila som si ruku. Snad som to vysvetlila.... (fotit sa to neda) Super je to, ked je to cerstvo spravene, v chladnicke to trochu zvlhne, ale potom sa daju na to lepit gulicky....no a ked je to von dlho a je vlhko zacne sa to topit, lebo nitky su tenunke a vlhko vo vzduchu ich skvapalnuje, ale nie je to take rychle. U nas na oslave skor zjedli tortu ako sa to znicilo. Odporucam robit na zaver, ked uz je vsetko hotove a mate aj predstavu o dekoracii. Mramorovy korpus mam odfoteny v priereze, dodatocne pridam a pridam aj odkaz na to ako sa cesto dava do formy, aby bolo mramorove. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 28.2.2012, 9:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 64 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ďalšie >> |