končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
FondantPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL zelatiny, 1/4 pohara studenej vody, 1 CL lubovolnej esencie, 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu), cca 900 g preosiateho praskoveho cukru - zalezi ako sa zmes spracovava, 1/2 CL stuzeneho tuku POSTUP PRÍPRAVY konecne slubeny recept na fondant tj. hmota na obalovanie toriet podobne ako falosny marcipan, alebo hmota z mashmallows, je tiez vhodny na modelovanie drobnejsich ozdob na torty.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 302 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (72) posledné: 26.4.2014, 9:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Mandľovo ružové sušienkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na 1 plech susienok: 3/4 salky hladkej muky * 1/4 salky mletych mandli * 85 g masla * 3/4 salky praskoveho cukru * 1/4 CL soli * 1/2 CL vanilkovej esencie * 1 PL ruzovej vody * 1 vajicko POSTUP PRÍPRAVY Trosku netradicne susienky,ale odporucam vyskusat vsetkymi desiatimi!!!!!!!!! Nadherne vonaju aj chutia po ruziach ,vdaka pridaniu ruzovej vody...Ruzova voda je vodny destilat z cerstvych lupenov ruze damascenskej...ma siroke vyuzitie,ci uz v kozmetiky,ale rovnako je vhodna ako prisada vyuzitelna aj v kulinarstve..dokonca ma liecebne ucinky pri ochoreniach pecene,sleziny,zlcnika,a dokonca aj pri zenskych problemoch....takze, uz si len uvarte salku tepleho cajiku,a pustite sa do vychutnavania tychto vonavych susienok:):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (62) posledné: 9.12.2011, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Luxusné kávové košíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY Čokoláda na varenie, Cera alebo kokosový tuk, PLNKA - 150 g šľahačkovej smotany, 3 KL rozpustnej kávy, 200 g várovej (alebo horkej) čokolády, 30 g amaretta (um, likér a pod.), košíčky, ozdoby POSTUP PRÍPRAVY Ďalšia inšpirácia z varecha.sk, tentokrát pre tých, čo milujú kávu. Postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (54) posledné: 13.12.2012, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Likérové špice - recept na požiadaniePOTREBNÉ PRÍSADY Okruhle detske piskoty, 90 ml vody, 1 PL solamylu, 80 g krystaloveho cukru, 125 g cokolady na varenie (alebo Milky kto ma rad mliečnu), 125 g 100% stuzeneho tuku (napr. CERA) ***** NAPLN: vajecny, karamelovy alebo iny liker, prášková slahačka. ***** POLEVA: cokolada, CERA ***** Ideálne množstvo na odskúšanie, keď sa Vám zapáčia, odporúčam množstvá násobiť 3mi alebo 4mi. POSTUP PRÍPRAVY Vodu so solamylom a cukrom uvaríme v hustú kašu, pridáme nalámanú čokoládu a po roztopení čokolády pridáme ešte nakrájaný stužený tuk. Miešame dovtedy, kým sa nám všetko nespojí. Túto masu necháme vychladnúť pri izbovej teplote do druhého dňa, preto si kašu varím večer. Na druhú deň túto zmes vyšľahám ručným šľahačom. Vznikne nám čokoládový krém, ktorý striekame pomocou špeciálnej špičky na špice na okrúhle piškóty. Dáme stuhnúť v zime na balkón a inokedy do chladničky. Keď nám vzniknuté súdky stuhnú plníme ich likérom vyšľahaným s práškovou šľahačkou( dám si do vyššej nádoby likér a postupne prisypem práškovú šľahačku, aby to bolo ako nie úplne vyšľahaná šľahačka) - nám istotu, že mi náplň nevytečie. Inak kto nechce nemusí použiť tento postup a naleje do súdkov len likér. Súdky s likérom uzatvorím čiapočkou z krému, dáme opäť stuhúť do chladničky a nakoniec si roztopíme čokoládu so stuženým tukom, ktorý si dáme do pohára na pitie. Stuhnutý špic uchopíme za piškótu a ponoríme do roztopenej čokolády. Dobre stuhnuý špic z chladničky a ponorený do čokolády by mal pomerne rýchlo zaschnúť. Len prosím neukladajte špice na tanier, budú sa ťažko odlepovať. Ja odporúčam mriežku alebo papier na pečenie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 209 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (64) posledné: 2.5.2015, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Sezamové keksyPOTREBNÉ PRÍSADY 60g hladká múka, 1 ks vajce,80-100g hnedého cukru, 100g sezamových semienok, 2 čl van. cukru, štipka soli POSTUP PRÍPRAVY Keď som začala dnes robiť tieto keksy tak sa mi zdali voľajaké povedomé...až ma napadlo že Evka má také isté akurát bezlepkové a orieškové. :-) http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12780&user=26145 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) andrea o. (hillary) ID 61659 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (60) posledné: 28.4.2014, 21:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Ferrero Rocher po domáckyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 ks Čoko- tatraniek, 2 ks napolitánky Lina, 2 balenia nugety (viď fotopostup), mleté orechy na obalenie POSTUP PRÍPRAVY :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 80 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (68) posledné: 16.12.2010, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Zeleninka z mliečneho marcipánuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mliečny marcipán podľa Gabiky K. (Aderiarleen) ID 42443 20 dkg práškového cukru, 15 dkg sušeného mlieka, 1 lyžica medu, 1 bielok, 23 g Cery, pár kvapiek vody POSTUP PRÍPRAVY Vyrobila som si marcipán z 2 dávok - pridala som trochu oleja, zafarbila som tekutými farbami (z Lidla) a podľa obrázkov tvorila. Robilo sa mi s ním skvelo dá sa natenúčko vyvaľkať a je tvárnejší ako MMF. Už dva týždne sa pripravujem na tortu k svokruškinej 75-ke, ktorá miluje záhradku, tak dúfam, že sa vydarí a budem sa môcť aj pochváliť. Tak zatiaľ len torzo... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (58) posledné: 15.2.2011, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Ako upiecť macaronsPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://www.food4fun.sk/stranky/august2010.html (druhý článok zhora) POSTUP PRÍPRAVY Maťka (mauka) upiekla nádherne macarons. Mne podobne ako jej tiež nedali dlho spávať, rovnako ako Maťka aj ja ich považujem za najfotogenickejšie cukrovinky. Po prvom neúspešnom pokuse som začala na nete hľadať univerzálny a najmä fungujúci postup. Našla som super články, preložila som si ich, podrobne spísala do zošita a náležite pripravená som sa pustila do ich prípravy. Ak teda chcete vyskúšať upiecť macarons, možno vám pomôže nasledujúci článok s podrobným postupom: http://www.food4fun.sk/stranky/august2010.html (druhý článok zhora) Snažila som sa ho spracovať čo najpodrobnejšie, s upozorneniami na prípadne úskalia pri ich príprave. Ak však dodržíte základné pravidlá, macarons sa vám určite podaria ,) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Andrea D. (Adusha22) ID 135731 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (55) posledné: 13.7.2012, 18:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Čučoriedkové taštičky z toustovačaPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, čučoriedky, toustovač POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (64) posledné: 5.9.2014, 14:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Espresso "macarons" s karamelovým krémomPOTREBNÉ PRÍSADY 85 g mandlovych lupienkov,ale.celych vylupanych mandli * 150 g praskoveho cukru * 1 CL instatnej kavy * 3 velke (aspon 1,2 az 3 dni odstate) bielky * 66 g krystal.cukru * 1 CL vanilk.esencie KREM: skaramelizovane salko,maslo POSTUP PRÍPRAVY Po dlhom obdivovaní všetkých tých dokonalých macarons na zahraničných foodblogoch,som sa s malou dušičkou pustila do tých svojich....vedela som ,že príprava je hotová alchýmia,ale bola to pre mňa výzva...tak som si naštudovala všetky možné manuály,a pustila sa do toho...ako vidíte ,výsledok veru nie je moc podobný originálu,čiže len potvrdzujem,že je to proste "alchýmia"...:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (54) posledné: 10.4.2011, 12:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,187 ďalšie >> |