končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 431-440) | << predošlé 1,.,39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Čína na cibuľkePOTREBNÉ PRÍSADY Čo potrebujeme: 1/2 kg bravčového mäsa, 500 g cibule, 6 PL oleja, 3 PL kečupu, 1 1/2 PL octu, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL práškového cukru, 4 PL vody, 2 PL vína, soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne, vyklepeme chrbtom noža a pokrájame na pásiky. Kečup zmiešame s vodou, octom, sójovou omáčkou a cukrom. Na oleji mäso prudko opečieme. Po opečení osolíme a dáme na tanier. Do výpeku ak treba pridáme olej, na ktorom krátko podusíme cibuľu pokrájanú na pásiky. Do cibule vložíme opečené mäso. Prilejeme vína a premiešame. Zalejeme kečupovou zmesou a povaríme, kým sa zmes trochu neodparí. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mária K. (skyper) ID 92643 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedínsky guláš (ID 1403)POTREBNÉ PRÍSADY 400 g bravčového mäsa * 1 cibuľa * olej * 1 ČL mletej červenej papriky * mčk * soľ * 400 g kyslej kapusty * 500 ml smotany na varenie * 5 PL hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľu. Pridáme mäso a opečieme. Zalejeme zmesou korenia (do pohára dáme mletú červenú papriku, mčk a soľ, zalejeme vodou a rozmiešame) a dusíme, kým nie je mäso takmer hotové. Kyslú kapustu som podusila zvlášť. Keď je mäso aj kapusta hotová, spojíme dohromady. V smotane rozmixujeme hladkú múku a prilejeme. Dusíme cca 15 minút. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Iwka Š. (iwka151) ID 42822 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 17.2.2013, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SLADKO-KYSLE REBIERKA ..aj (kotlety,kuracie masko)POTREBNÉ PRÍSADY 2kg rebrá,1červená cibula,2-3struč.cesnaku,1lyžička nastruh.dumbiera(kupite v kauflande),1lyžica oleja,125ml ananas .šťava,2lyžice rybacej omáčky (kaufland-tesco)4lyžice rajč.pretlak,4lyžice limetkovej šťavy (vytlačíte limetku(kaufland,tesco,billa),2lyžice medu-tekutý med),6lyžíc thajskej sladkej čili omáčky(može byť aj iná ale toto je povodný recept-thajský sposob..možete dať aj sladku čili omáčku) POSTUP PRÍPRAVY zdá sa to náročné na potraviny ,ale nie je tomu tak,vo vacších hypáčoch v pohode nakupite vsetko..u nás su tieto rebierka velmi oblubené ale takto robím aj kotlety ,tam ide o tu marinádu na panvičku cibulu,cesnak ,dumbier,olej(može byť aj wok)pražiť asi 4-5min...pridať ananas šťavu,rybaciu omáčku,pretlak,limet.šťavu,med,2lyžice sladkej čili omáčky,nechať zovrieť a variť asi 10minut,pomalinky..kým nezhustne ..potom nechať vychladnuť a bud možete grilovať rebierká -stále ich potierate omáčkou ,griluju sa kým nie su hnedé..su výbornééé alebo v trube ja na 250C ,obraciať,potierať.kotlety a ine masko..trebars kuracie na rezančeky ..panvička- wok..ale musite robiť rýchlo ,obraciať ,dolievať omáčku..je to výbornéééé ..s chlebom rebierka..kuracie rezančeky s ryžou,s rezancami (čínske) u nás sa to neje,sa to u nás žere :DDD Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečené kolená na kapustePOTREBNÉ PRÍSADY Ponúkam vám jeden fakt nezdravý recept, ale je to strašná pochúťka, hlavne ak robíte nejakú rodinnú akciu na chate, alebo len tak s priateľmi robíte žúrku. Chlapi obvykle majú radi takéto mastné, pikantné pochúťky gazdovského charakteru. Čo budete potrebovať: 1kg kyslej kapusty, 2 čerstvé kolená (alebo aj údené), mletá červená paprika, olej, rasca, cesnak, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Umyté kolená po dĺžke trochu narežte a dajte do osolenej vody variť asi na 2 hodiny. Vyberte ich z vody, ale vodu nevylievajte. Kapustu rovnomerne rozložte do pekáča a zalejte asi 1/2 litrom vývaru z mäsa. Pripravte si marinádu z oleja, mletej papriky, cesnaku, soli, korenia a dobre vymiešajte. Zmes rovnomerne roztrite po kolenách. Nezabudnite ju vtreť aj do zárezov. Mäso položte na kapustu, zakryte druhým pekáčom a dajte piecť na hodinu do rúry. V polovicu mäso podlejte ešte zvyšným vývarom, aby sa mäsko dobre upieklo a nezhorelo zároveň. Podávajte s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 1.3.2012, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
CIGÁNSKA V ŽEMLI :-)))POTREBNÉ PRÍSADY sem tam si takúto dobrotu urobíme na večeru, hlavne keď mi zostane mäsko, ktoré som nepoužila k vareniu na obed:-)))) a vždy lepšia ako zo stánku.... POSTUP PRÍPRAVY Takže mäsko si pripravíme tak, že ho naklepeme (ja som mala teraz bravčové stehno, tzv. orech, ale kľudne urobte aj z pliecka alebo karé), osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, trošku poprášime červenou mletou paprikou.... dáme do misky, zalejeme trochou oleja, pridáme kooopec pretlačeného cesnaku a klasickú plnotučnú horčicu, necháme pár hodín odstáť a potom oprážame na oleji alebo masti. Servírovala som ho do žemle, ktorú som potrela horčicou, na to išiel list čínskej kapusty (inak dávam šalát, ale nebol:-))), mäso, paradajka, paprika, uhorka, cibuľa a papááááááááme. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Katarína P. (catherine23) ID 27491 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.8.2009, 19:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Rajo karé v bielej perinke*♥*POTREBNÉ PRÍSADY karé, mčk, grilovacie korenie, červená paprika, soľ, olej, 2 veľké cibule, 6 strúčikov cesnaku, zopár plátkov slaninky, horčica, 1 kocka bujónu (hovädzí, slepačí) , Rajo kyslá smotana (alebo iná hustá), tvrdý syr (ja som mala cheddar) POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.10.2011, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcova panenka plnena susenymi slivkami, bozskaaaaaaaaaaaaa slivkova omacka a gombocePOTREBNÉ PRÍSADY Na maso: 500 g (aj viac podla poctu osob) bravcova panenka, sol, korenie,3 PL oleja, 2 PL medu, 1/2az 1 KL chili mletej papriky, 200 ml vyvaru (moze byt aj bujon z kocky) Na omacku: 250 g susenych sliviek (bez kostok), 100g slivkoveho lekvaru, 40 g masla, 1 kopcovita PL hl. muky, 1 KL skorice, 5-6 klincekov, 1 KL citronovej kory, par kvapiek citronovej stavy, prip. trochu cukru Na gomboce: 2 hrnceky polohr. muky, 2 vajcia, 4 rozky, (alebo primerane mnozstvo bieleho chlebika, zemli) sol, trochu vody POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 10.2.2015, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
GulášPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibule * bravčové pliecko * gulášové korenie * bujóny * zemiaky * paradajky * zelené papriky * zelenina (mrkva, petržlen, zeler) * vegeta * majoránka _____ Halušky: hrubá múka * soľ * vajce * voda POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 12.2.2011, 17:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
cigánska pečienkaPOTREBNÉ PRÍSADY Vykostené bravčové karé, soľ, olivový olej, červená paprika, čierne korenie, vegeta, cesnak, bylinky podľa chuti, ja dávam oregano a šalviu. POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame asi na 1 cm hrubé rezne, naklepeme a posolíme. V miske si zmiešame papriku, vegetu, korenie a drvené bylinky. Na 2 rezne všetko asi po pol kávovej lyžičke a 1 strúčik roztlačeného cesnaku. Pridáme olej, aby z toho vznikla redšia kaša. Týmto potrieme osolené karé z obidvoch strán a uložíme do misky na 24 hodín. Potom mäso môžeme robiť buď na grile, alebo na panvici bez oleja a počas opekania potierame zvyšným ochuteným olejom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jarmila P. (jatea) ID 106659 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 431-440) | << predošlé 1,.,39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49,.,80 ďalšie >> |