. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 431-440)<< predošlé 1,.,39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Čína na cibuľke



POTREBNÉ PRÍSADY

Čo potrebujeme: 1/2 kg bravčového mäsa, 500 g cibule, 6 PL oleja, 3 PL kečupu, 1 1/2 PL octu, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL práškového cukru, 4 PL vody, 2 PL vína, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na rezne, vyklepeme chrbtom noža a pokrájame na pásiky.
Kečup zmiešame s vodou, octom, sójovou omáčkou a cukrom.
Na oleji mäso prudko opečieme.
Po opečení osolíme a dáme na tanier.
Do výpeku ak treba pridáme olej, na ktorom krátko podusíme cibuľu pokrájanú na pásiky.
Do cibule vložíme opečené mäso.
Prilejeme vína a premiešame.
Zalejeme kečupovou zmesou a povaríme, kým sa zmes trochu neodparí.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Mária K. (skyper) ID 92643 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Segedínsky guláš (ID 1403)



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g bravčového mäsa * 1 cibuľa * olej * 1 ČL mletej červenej papriky * mčk * soľ * 400 g kyslej kapusty * 500 ml smotany na varenie * 5 PL hladkej múky

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji speníme cibuľu. Pridáme mäso a opečieme. Zalejeme zmesou korenia (do pohára dáme mletú červenú papriku, mčk a soľ, zalejeme vodou a rozmiešame) a dusíme, kým nie je mäso takmer hotové. Kyslú kapustu som podusila zvlášť. Keď je mäso aj kapusta hotová, spojíme dohromady. V smotane rozmixujeme hladkú múku a prilejeme. Dusíme cca 15 minút.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Iwka Š. (iwka151) ID 42822 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 17.2.2013, 11:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

SLADKO-KYSLE REBIERKA ..aj (kotlety,kuracie masko)



POTREBNÉ PRÍSADY

2kg rebrá,1červená cibula,2-3struč.cesnaku,1lyžička nastruh.dumbiera(kupite v kauflande),1lyžica oleja,125ml ananas .šťava,2lyžice rybacej omáčky (kaufland-tesco)4lyžice rajč.pretlak,4lyžice limetkovej šťavy (vytlačíte limetku(kaufland,tesco,billa),2lyžice medu-tekutý med),6lyžíc thajskej sladkej čili omáčky(može byť aj iná ale toto je povodný recept-thajský sposob..možete dať aj sladku čili omáčku)

POSTUP PRÍPRAVY

zdá sa to náročné na potraviny ,ale nie je tomu tak,vo vacších hypáčoch v pohode nakupite vsetko..u nás su tieto rebierka velmi oblubené ale takto robím aj kotlety ,tam ide o tu marinádu


na panvičku cibulu,cesnak ,dumbier,olej(može byť aj wok)pražiť asi 4-5min...pridať ananas šťavu,rybaciu omáčku,pretlak,limet.šťavu,med,2lyžice sladkej čili omáčky,nechať zovrieť a variť asi 10minut,pomalinky..kým nezhustne ..potom nechať vychladnuť

a bud možete grilovať rebierká -stále ich potierate omáčkou ,griluju sa kým nie su hnedé..su výbornééé
alebo v trube ja na 250C ,obraciať,potierať.kotlety a ine masko..trebars kuracie na rezančeky ..panvička- wok..ale musite robiť rýchlo ,obraciať ,dolievať omáčku..je to výbornéééé ..s chlebom rebierka..kuracie rezančeky s ryžou,s rezancami (čínske) u nás sa to neje,sa to u nás žere :DDD

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečené kolená na kapuste



POTREBNÉ PRÍSADY

Ponúkam vám jeden fakt nezdravý recept, ale je to strašná pochúťka, hlavne ak robíte nejakú rodinnú akciu na chate, alebo len tak s priateľmi robíte žúrku. Chlapi obvykle majú radi takéto mastné, pikantné pochúťky gazdovského charakteru. Čo budete potrebovať: 1kg kyslej kapusty, 2 čerstvé kolená (alebo aj údené), mletá červená paprika, olej, rasca, cesnak, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté kolená po dĺžke trochu narežte a dajte do osolenej vody variť asi na 2 hodiny. Vyberte ich z vody, ale vodu nevylievajte.
Kapustu rovnomerne rozložte do pekáča a zalejte asi 1/2 litrom vývaru z mäsa.
Pripravte si marinádu z oleja, mletej papriky, cesnaku, soli, korenia a dobre vymiešajte. Zmes rovnomerne roztrite po kolenách. Nezabudnite ju vtreť aj do zárezov. Mäso položte na kapustu, zakryte druhým pekáčom a dajte piecť na hodinu do rúry. V polovicu mäso podlejte ešte zvyšným vývarom, aby sa mäsko dobre upieklo a nezhorelo zároveň. Podávajte s chlebom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

Alena M. (Alinka) ID 18244 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 1.3.2012, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

CIGÁNSKA V ŽEMLI :-)))



POTREBNÉ PRÍSADY

sem tam si takúto dobrotu urobíme na večeru, hlavne keď mi zostane mäsko, ktoré som nepoužila k vareniu na obed:-)))) a vždy lepšia ako zo stánku....

POSTUP PRÍPRAVY

Takže mäsko si pripravíme tak, že ho naklepeme (ja som mala teraz bravčové stehno, tzv. orech, ale kľudne urobte aj z pliecka alebo karé), osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, trošku poprášime červenou mletou paprikou.... dáme do misky, zalejeme trochou oleja, pridáme kooopec pretlačeného cesnaku a klasickú plnotučnú horčicu, necháme pár hodín odstáť a potom oprážame na oleji alebo masti.
Servírovala som ho do žemle, ktorú som potrela horčicou, na to išiel list čínskej kapusty (inak dávam šalát, ale nebol:-))), mäso, paradajka, paprika, uhorka, cibuľa a papááááááááme. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

Katarína P. (catherine23) ID 27491 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 27.8.2009, 19:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

*♥*Rajo karé v bielej perinke*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

karé, mčk, grilovacie korenie, červená paprika, soľ, olej, 2 veľké cibule, 6 strúčikov cesnaku, zopár plátkov slaninky, horčica, 1 kocka bujónu (hovädzí, slepačí) , Rajo kyslá smotana (alebo iná hustá), tvrdý syr (ja som mala cheddar)

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.10.2011, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcova panenka plnena susenymi slivkami, bozskaaaaaaaaaaaaa slivkova omacka a gomboce



POTREBNÉ PRÍSADY

Na maso: 500 g (aj viac podla poctu osob) bravcova panenka, sol, korenie,3 PL oleja, 2 PL medu, 1/2az 1 KL chili mletej papriky, 200 ml vyvaru (moze byt aj bujon z kocky) Na omacku: 250 g susenych sliviek (bez kostok), 100g slivkoveho lekvaru, 40 g masla, 1 kopcovita PL hl. muky, 1 KL skorice, 5-6 klincekov, 1 KL citronovej kory, par kvapiek citronovej stavy, prip. trochu cukru Na gomboce: 2 hrnceky polohr. muky, 2 vajcia, 4 rozky, (alebo primerane mnozstvo bieleho chlebika, zemli) sol, trochu vody

POSTUP PRÍPRAVY

v obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (27) posledné: 10.2.2015, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Guláš



POTREBNÉ PRÍSADY

olej * cibule * bravčové pliecko * gulášové korenie * bujóny * zemiaky * paradajky * zelené papriky * zelenina (mrkva, petržlen, zeler) * vegeta * majoránka _____ Halušky: hrubá múka * soľ * vajce * voda

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 12.2.2011, 17:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rozstrelené španielske vtáčky podľa Martina K. (mata198511) ID 20128


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Martinke ďakujem za super receptík. Prvýkrát som robila vtáčky a som teda rada, že som ich nemusela motať :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.8.2009, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

cigánska pečienka



POTREBNÉ PRÍSADY

Vykostené bravčové karé, soľ, olivový olej, červená paprika, čierne korenie, vegeta, cesnak, bylinky podľa chuti, ja dávam oregano a šalviu.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame asi na 1 cm hrubé rezne, naklepeme a posolíme. V miske si zmiešame papriku, vegetu, korenie a drvené bylinky. Na 2 rezne všetko asi po pol kávovej lyžičke a 1 strúčik roztlačeného cesnaku. Pridáme olej, aby z toho vznikla redšia kaša. Týmto potrieme osolené karé z obidvoch strán a uložíme do misky na 24 hodín. Potom mäso môžeme robiť buď na grile, alebo na panvici bez oleja a počas opekania potierame zvyšným ochuteným olejom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Jarmila P. (jatea) ID 106659 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 431-440)<< predošlé 1,.,39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu