končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Guláš[ recept č. 17074 zo dňa 17.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibule * bravčové pliecko * gulášové korenie * bujóny * zemiaky * paradajky * zelené papriky * zelenina (mrkva, petržlen, zeler) * vegeta * majoránka _____ Halušky: hrubá múka * soľ * vajce * voda POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI na oleji orestujeme nakrájané cibule pridáme mäso nakrájané na kocky a na malom plameni necháme opekať, kým pustí šťavu asi takto pridáme gulášové korenie podlejeme vodou šupneme ešte bujón (použila som silný hovädzí) a dusíme do polomäkka nakrájame si zemiaky zeleninu som nakrájala takto, ale kľudne môže na iné tvary a ešte papriky na prúžky a paradajky na mesiačiky (predtým zaparené vriacou vodou a olúpané) k polomäkkému mäsu pridáme zemiaky zeleninu paradajky a papriky dolejeme vodou a pridala som aj vňať zo zeleru zvyšné gulášové korenie (použila som tým pádom celý sáčok) a na toto množstvo som pridala ešte jednu kocku bujónu majoránku a varíme do mäkka, po odstavení pridáme ešte druhú várku majoránky a guláš je hotový hodia sa k nemu aj halušky pripravené z múky, vajíčka, soli a vody ktoré hádžeme do vriacej vody OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
martina h. (ninika777) ID 140852 (12.2.2011, 17:35) |
ODPOVEDAŤ |
adriana c. (cinka26) ID 109276 (26.8.2009, 14:08) |
kolko sa to vari Mirka? |
ODPOVEDAŤ |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (26.8.2009, 21:15) | ||
Adi, neviem presne na minúty, keď mäso bolo polomäkké tak som pridala zemiaky, paradajky, papriky a zeleninu a dusila do mäkka. Mala som vtedy fofrík tak som nestopovala čas | ||
ODPOVEDAŤ |