končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 373 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,38 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Zamatový džem z lesného ovociaPOTREBNÉ PRÍSADY • 1 kg prepasírovanej, rozmixovanej zmesi z lesného ovocia (z asi 1 600 g čerstvej alebo mrazenej zmesi ovocia) • 1 balíček Gelfixu Klasik 1:1 Dr.Oetker • 1 150 g cukru POSTUP PRÍPRAVY 1. Rozmixované a cez sitko prepasírované ovocie nalejeme do hrnca. Obsah balíčka Gelfix Klasik zmiešame s 2 PL cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania povaríme asi 1 minútu. 2. Pridáme zvyšok cukru a privedieme do varu. Za stáleho miešania dôkladne povaríme minimálne 5 minút. 3. Na tanierik kvapneme 1 – 2 KL práve prevareného džemu. Ak je po vychladnutí málo tuhý, vmiešame doň ešte 2 zarovnané KL Kyseliny citrónovej Dr.Oetker. 4. Prípadnú penu odstránime a ihneď plníme až po okraj do pripravených pohárov. Uzavrieme viečkami, obrátime dnom nahor a asi 5 minút necháme stáť na viečku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva V. (EvaVA) ID 281431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.8.2013, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Lečo ako polotovar do jedálPOTREBNÉ PRÍSADY paprika, rajčiny, soľ POSTUP PRÍPRAVY Ponúkam vám recept na lečo ako ho robím už roky ja, nšla som ho v starej kuchárskej knihe. Nepoužívam ani olej ani cibuľu. Postup v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 28.12.2013, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Čatní...na rôzne spôsoby.POTREBNÉ PRÍSADY sladkokyslá pikantná omáčka k pečenému, grilovanému mäsku alebo k čomukoľvek, kde nám bude chutiť... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 8.8.2013, 17:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Citróny nakladané v soli ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY citróny * morská soľ * celé korenie * pár bobkových listov * POSTUP PRÍPRAVY Všetko v obrázkovom postupe........ Citróny naložené v soli a vo vlastnej šťave sa používajú na ochutenie kuskusu, alebo sa pridávajú do jedál z kuraciny .Používa sa iba kôra, ktorá sa pred použitím musí zbaviť soli. pod studenou vodou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 8.10.2013, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
BROSKYŇOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg broskýň, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY Umyté, odkôstkované broskyne pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, jednu nadrobno nasekanú broskyňu, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
MALINOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg malín, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY Umyté maliny pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, hrsť popučených malín, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
EGREŠOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg egrešov, 500 g cukru, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY 900 gramov egrešov umyjeme, pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Pridáme cukor, pol lyžičky kyseliny citrónovej, 100 gramov egrešov posekaných nadrobno a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
ČERNICOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg černíc, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY Umyté černice pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru, hrsť popučených černíc, lyžičku kyseliny citrónovej a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 7.8.2013, 22:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
RÍBEZĽOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg ríbezlí, 500 g cukru, Gelfix Klasik 1:1, Konzervačná pomôcka Dr.Oetker POSTUP PRÍPRAVY Umyté a odstopkované ríbezle pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Obsah vrecka Gelfix Klasik zmiešame s dvoma lyžicami cukru a pridáme k ovociu. Za stáleho miešania asi 1 minútu dôkladne povaríme. Pridáme zvyšok cukru a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.7.2014, 12:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
slivková nutelaPOTREBNÉ PRÍSADY na kilo zrelých ,sladkých sliviek 350gramov cukru ,60gramov kakao,1čokoláda na varenie,štipka škorice,1 hrnček lieskových orieškov ,alebo iné oriešky ,vanilín.cukor POSTUP PRÍPRAVY Slivky umyjeme,vykôstkujeme, dáme do hrnca a varíme asi 15 min, kým nezmäknú. rozmixujeme na hladkú masu, pridáme cukor, kakao ,roztopenú čokoládu, vanilínový cukor a oriešky ,štipku škorice ,kto má može pridať aj trocha rumu-umu . Zmes necháme na noc odležať.Krásne sa spoja chute ,je to užasná vona ,sliviek,škorice,čokády ,mnam. Potom slivkovú nutelu ešte raz premiešame ,ochutnáme ,či je dosť sladká,kakaová,oriešková ,..dochutíme a naplníme do pohárov a sterilizujeme 15 min pri 80 stupňoch. Na slivkovu nutelu je receptov veľmi veľa ,aj jablčková a kakaová nutela ,kakao,oriešky. .naša známa namiesto cukru používa domáci med,tam treba dokladne ochutnávať aby ste to s medom neprehnali:) ale toto sme si podľa seba doladili ,je to náš domáci recept,oriešky sekáme na drobnučko a jemne ešte opražíme ,ale ak nemáte stačí použiť kľudne aj vlašské orechy či iné a možete aj pomlieť niekde bolo veľa kakaa,inde cukru..ono aj slivky su predsa sladšie,zrelšie,treba tomu prisposobiť cukor Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Petra S. (message) ID 78158 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.9.2015, 19:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 373 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,38 ďalšie >> |