končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25601-25610) | << predošlé 1,.,2556, 2557, 2558, 2559, 2560, 2561, 2562, 2563, 2564, 2565, 2566 ďalšie >> |
TORTY |
MarlenkaPOTREBNÉ PRÍSADY recept z MMB POSTUP PRÍPRAVY trošku náročnejšia, ale keď sa robí v predstihu, tak sa to dá zvládnuť! Ale je stráááášne dobráááá!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika P. (MoňaP) ID 8172 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 19.11.2008, 13:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NášmuPOTREBNÉ PRÍSADY Len pre inšpiráciu, robím 3 druhy cesta: biele, kakaové a orechové... plnka len nad parou a s maslom a na jeden diel džemík pikantný!!! Super vždy, istota, že bude chutiť všetkým!!! POSTUP PRÍPRAVY Rýchlo!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika P. (MoňaP) ID 8172 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
marlenkaPOTREBNÉ PRÍSADY med , orechy, soda,muka hladka, 2 vajcia, 2 salka, POSTUP PRÍPRAVY ani ju nechcem opisovat je neuveritelna skuste daj te si do vyhladavaca marlenka, a mate tam kopu receptov robila som tu zo salka nie z pudinkov. je aj lacna skoro nie z 8-10vajec ako ine torty skôr lacnejsia iba 2 vajcia a najdrahsie tam su dve salka po 40sk! inak by ste mali mat vsetko doma+orechy. skuste urcite nebudete lutovat!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Klaudia Š. (bohyna) ID 15794 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 15.3.2008, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Myšky v akci ))))))))))))))PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pro inspiraci POSTUP PRÍPRAVY ............................ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Francúzska čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 4 žĺtky, 100 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 4 bielky, 80 g polohrubej múky, 1 čajová lyžička kypriaceho prášku, balíček čokoládového pudingu v prášku plnka: balíček želatíny (ja dávam dva tie malé, alebo jeden veľký od dr. oetkera), 250 ml červeného vína, 120 g cukru, pol balíčka vanilkového cukru, šťava z citróna, 250 ml smotany na šľahanie poleva: 80 g čokolády, 40 g margarínu, šľahačka v tube POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vyšľaháme s ¾ cukru a vanilkovým cukrom. Z bielkov spravíme tuhý sneh a vmiešame do nich zvyšok cukru. Hmotu zamiešame do žĺtkov, pridáme múku s kypriacim práškom a cesto upečieme na 180 stupňoch Celzia. Pečie sa asi 15 - 20 minút. Želatínu s vínom, vanilkovým cukrom a cukrom a šťavou z citróna zmiešame a zohrejeme tesne pod bod vretia. Dáme do chladničky vychladnúť a necháme trošku stuhnúť. Potom do zmesi vmiešame hotovú šľahačku. Korpus rozpolíme, naplníme krémom a necháme vychladnúť. (ja dávam do chladničky). Čokoládu a margarín rozpustite v teplom vodnom kúpeli a dôkladne vymiešajte, polejte ňou tortu. Nakoniec ozdobte podľa chuti šľahačkou alebo čokoládový hoblinkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Veronika T. (Mystery) ID 1615 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pro malou 5letou slečnuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Jen inspirace POSTUP PRÍPRAVY ........................................ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 10.5.2008, 17:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
BANANOVA TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY 200g polohrubej muky 100g praskoveho cukru 1 vajce 1/2 balicka kypriaceho prasku 100ml oleja 120ml mlieka 1 lyzicka kakaa PLNKA: 1 kakaovy puding 500ml mlieka 2 lyzice cukru banany slahacka POSTUP PRÍPRAVY Velmi lahky a nenarocny recept aj pre kucharky zaciatocnicky,mam ho zo zivota...deti torty zboznuju...urobte im tuto bananovopudingovu!!!Neda sa pokazit!!! POSTUP: Cukor,vajce a olej vymiesame,pridame mlieko,muku s kypriacim praskom a nakoniec kakao.Cesto nalejeme do vymastenej a mukou vysypanej tortovej formy a upecieme.Nechame ho vo forme vychladnut... Z mlieka,pudingoveho prasku a cukru uvarime puding.Na vyhladnute cesto(este stale vo forme!!!)poukladame nakrajane banany,zalejeme ich pudingom a odlozime do chladu. Ked puding stuhne,tortu prelozime na podnos a dozdobime slahackou... Dobru chut!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) JANA B. (JOHNINKA) ID 9504 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 1.2.2013, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Najrýchlejšia torta na svete sTrepanou plnkou.POTREBNÉ PRÍSADY Nemam rada torty,ale ta vcera stala zato.Jedla som ju u kamaratky a plnka v torte bola svieza,lahka... POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme 2 slahackove smotany, 2 konzervy mandariniek aj so stavou, 2 vanilkove pudingove prasky Dr. Oetker , ktore sa nevaria. Vsetky ingrediencie dame do misy,uzavrieme a trepeme pokial nezacitime ze to zhustlo.Toť vsio!! Kamaratka mala korpus kupovany v lidl a torta bola super!!!! Takze kupovany korpus natrieme plnkou. Vrch mala potrety slahackou v prasku. Ja som dala klasicku slahackovu smotanu, a na zaver som posypala struhanou coko dvojfarebnou, bielou a mliecnou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Eva H. (EVA 33) ID 24479 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.5.2008, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ružová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 120g polohrubej múky, 120g práškového cukru, štipku prášku do pečina, 2PL oleja, 2PL vody, 6 vajec, vrecúško piškót, jahodový džemSmotanová zmes: tri 250-gramové kyslé smotany, 100g práškového cukru, 1 želatína, 100ml vodyNa zdobenie: 1 želatína, jahodový kompót, 250ml šľahačky, červená potravinárska farba POSTUP PRÍPRAVY K vyšľahaným žĺtkom pridáme práškový cukor, vodu, múku, prášok do pečiva a olej. Zo zmesi pripravíme cesto na korpus a plát. Nakoniec do nej vmiešame sneh z bielkov. Jednu časť cesta vylejeme na plech. Po upečení potrieme jahodovým džemom a stočíme do rolády. Druhú časť cesta vylejeme do tortovej formy. Korpus po upečení tiež natrieme jahodovým džemom a poukladáme naň jahodový kompót. Toto zalejeme 1/3 smotanovej zmesi. Tú si pripravíme z troch kyslých smotán s práškovým cukrom a teplej želatíny. Na túto vrstvu poukladáme piškóty a zalejeme 2/3 smotanovej zmesi. Zas dáme piškóty a zvyšok smotanového krému. Tortu necháme stuhnúť v chladničke a potom na ňu naukladáme polcentimetrové plátky džemovej rolády (ešte nám z nej aj zostane... :o) ). Nakoniec tortu zalejeme želatínou, ozdobíme šľahačkou vymiešanou s červenou potravinárskou farbou a jahodami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 13.12.2007, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta na krstinyPOTREBNÉ PRÍSADY 20g želatíny,4dl mlieka,1/2 masla,2 tvarohy,1 vanilkový cukor,125g práškového cukru,piškóty,2 kompóty - podľa chuti, ja som dala jahodový a broskyňový POSTUP PRÍPRAVY Tortu som "odkukala" z fotoalbumov na MK a pod tou kopou šľahačky je naša obľúbená nepečená tvarohovo-želatínová torta. Želatínu si pripravíme podľa návodu v časti mlieka. Všetky suroviny okrem piškót a kompótov rozmixujeme. Tortovú formu vystelieme alobalom, na dno dáme vrstvu piškót, ktoré namáčame v kompótovej šťave, ďalej dáme vrstvu kompótového ovocia, zalejeme časťou tvarohovej hmoty...rovnako pokračujeme ďalej. Necháme postáť niekoľko hodín v chladničke, najlepšie celú noc. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 5.11.2011, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25601-25610) | << predošlé 1,.,2556, 2557, 2558, 2559, 2560, 2561, 2562, 2563, 2564, 2565, 2566 ďalšie >> |