končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25281-25290) | << predošlé 1,.,2524, 2525, 2526, 2527, 2528, 2529, 2530, 2531, 2532, 2533, 2534,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Slana tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Toastove chlebiky, maslo, bambino, alebo natierkove maslo, horcica, bylinky, cesnak, rozne druhy salamu, sunka, tvrdy syr, syrove platky, vajicka na tvrdo uvarene, paradajky, paprika cervena, zelena a zlta, olivy cierne a zelene, kridla vcielky su z redkovky a hocico dalsie podla chuti. POSTUP PRÍPRAVY Najvacsia vyhoda je ze netreba zhanat gulaty chlieb a dlabat ho a krajat pekne rovno... Toastove chlebiky natri slanou plnkou ktora moze byt jednoducho z natierkoveho masla alebo z akejkolvek oblubenej pomazanky, kludne aj z domacej pecenovej natierky a podobne. Zdobenie je na fantazii, jedine co mozem poradit je, ze tvrdy syr je dobre mat cerstvy, ak je len trosku obsuseny tak sa bude lamat a nebude sa z neho dat urobit ruzicka, ale ani to nevadi, sprav z neho pasiky ako tycinky alebo nieco podobne. Cim viac druhov syra, zeleniny a salamu tym to bude krajsie. Pomazanku som natrela aj na boky a obsypala, resp. poplacala som to postruhanym tvrdym syrom. Ak nezozenies cervenu papriku tak pre krajsi efekt mozes zdobit kecupom alebo dijonskou horcicou. V postupe pripravy dam este blizsie foto. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 40 návštěvníkov) Zuzana Šimkovičová (premamu) ID 58 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 25.2.2012, 20:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta princa EvženaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 6 vajec, 200g kryštálového cukru. 100g čokolády, 100g masla, 100g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok, 20g kakaa Čerešňová náplň: 400g čerešní (ja som použila višne) - čerstvých alebo kompót, 300ml nálevu z kompótu, 50g kryštálového cukru, 1 vanilkový puding Šľahačková náplň: 500 ml smotany na šľahanie, vanilkový cukor, 100g strúhanej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh. Čokoládu rozpustíme, pridáme maslo a vyšľaháme. Vlejeme žĺtky, sneh, múku s kypriacim práškom a kakao. Pečieme pri teplote 170 stupňov cca 45 minút. Necháme vychladnúť a 2cm od okrajov stred vydlabeme. Z kompótovej šťavy, cukru a pudingového prášku uvaríme krém, do ktorého pridáme čerešne a krátko povaríme. Náplň vylejeme do korpusu a dáme do chladničky vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilkovým cukrom, pridáme nastrúhanú čokoládu a vydlabané kúsky cesta, vymiešame a rozotrieme na čerešňovú náplň. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 1.7.2014, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre EmuPOTREBNÉ PRÍSADY poťahovaná falošným marcipánom zo sušeného mlieka, ozdoby z cukríkov s prírodnými farbivami z tesca - prasačie a kravské hlavy POSTUP PRÍPRAVY KORPUS podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5313 PLNKA - čučoriedkový krém: šťavu z čučoriedkového kompótu uvariť so 40g zemiakového škrobu, vmiešať čučoriedky, nechať vychladnúť, vymiešať heru s práškovým cukrom /podľa chuti/a 1/2 zmiešať s čučoriedkovou hmotou. na korpus natrieť plnku, poukladať pozdĺžne prekrojené banány /3ks/ a znovu plnku POVRCH - biely je podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5760, ale stále sa mi to roztekalo, tak som dorábala, pridanie práškového cukru nepomohlo, tak som pridala ešte aj sušené mlieko. robila som deň vopred, vždy som urobila guľu, zavrela do nádoby s vrchnákom a po hodinke skontrolovala. Posledná verzia udržala svoj tvar. Srdiečka sú robené podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2408, ale sú dosť tvrdé, také gumoidné. Pred poťahovaním som celú tortu natrela tenkou vrstvou zvyšnej hery s cukrom. pri vaľkaní som podsypovala práškovým cukrom, srdiečka prilepovala vodou, keďže bolo všetko od cukru, stačilo namočiť prst a trošku potrieť, držalo super.- aj keď som mala obavy, či to v rovnakom stave dožije do rána. Falošný marcipán zo sušeného mlieka je oveľa chutnejší aj tvárnejší. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária M. (majkatorka) ID 10016 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 1.7.2008, 7:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre moju neter k meninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873 Plnka: 0,5 l šľahačkovej smotany, 1 želatínový stužovač, jahodový kompót Zdobenie: marcipán od Arielll, ružičky z marcipánu od Arielll, a lístky z cukríkov marschmallow POSTUP PRÍPRAVY Dievčatká, tento nepodarok som dala do kategórie pre inšpiráciu, aj keď v tomto prípade sa nie je čím inšpirovať, ale dávam ju sem , len kvôli tomu aby moja sestrička videla, aké prekvapko som pripravila pre jej dcéru. Nepodarok, preto, že som na potiahnuitie použila marcipán, ktorý sa mi zvýšil z torty, ktorú som robila pre manžela ( tie cecule) , takže ho bolo dosť málo na také veľké srdce, preto je dosť priesvitný ten marcipán a je vidieť štruktúru korpusu. Inak plnka bola super a aj celá torta, ten mrcipán bola len chybička krásy. ružičky som zbúchala si za 20 minút. Túto tortu som ani neplánovala robiť, bol to len taký ťukes, takže preto taká skromná výzdoba. aj naproek tomu, že je v kategórii pre inšpiráciu pridám taký skromný obrázkový postup. Pre málo času som ani fotiť nestíhala. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (29) posledné: 30.7.2008, 18:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NarodeninováPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - POSTUP PRÍPRAVY - ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Janka Š. (suiluj) ID 28372 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 4.7.2008, 17:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MyslivecPOTREBNÉ PRÍSADY mramorový piškot, oříškový krém, mléčný marcipán a perník POSTUP PRÍPRAVY Marmorový piškot je klasika - na jedno vejce 3 dkg cukru a 4 dkg pol.mouky, ušlehat žloutky s cukrem, přidat 2 lžíce oleje, pak sníh z bílků a trošku vody, peču asi na 150 stupňů. Oříškový krém je z jednoho a půl másla, jednoho pudinku svařeného ve čtvrt litru mléka, 25 dkg cukru a asi 20 dkg mletých oříšků. Perník na smrčky dělám z půl kg hladké mouky, 10 dkg tuku (Hera), 20 dkg cukru moučka, jednoho vejce , lžičky jedlé sody a lžičky perníkového koření. Nechám aspoň den odležet, pak vykrájím hvězdičky viz obrázkový postup a obaluji z půlky marcipánem. Marcipán je z 12 vrchovatých lžic mouč,cukru, 6 vrchovatých lžic polotučného suš.mléka, 3 rovných lžic kukuřičného sirupu, může být i pšeničný, asi půl dcl vody a mandlové tresti. Barvím gelovkami i sypkými barvami. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Olga C. (Init) ID 46563 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 1.7.2008, 18:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Hrad pre moju 9-ročnú princeznú za vysvedčeniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorové korpusy, čokoládový krém, banány, marcipánová hmota. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lucia K. (Lucia.K) ID 44529 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 30.7.2008, 14:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K 50 tinám a 120 zákusků k tomuPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.6.2008, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Štvrtáci sa lúčili s triednou učiteľkouPRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Iveta R. (ivamamina) ID 6731 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 28.6.2008, 8:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Sladká rozprávkaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 vrecká alebo 210g piškót, 3 tégliky kyslej smotany, 1 téglik šlahačkovej smotany, 4 vanilkové cukry, ovocie - jahody, marhule, čučoriedky, broskyne, ananás alebo kompót POSTUP PRÍPRAVY Vyšľaháme šľahačku a vmiešame do nej kyslú smotanu a vanilkový cukor. Do tortovej formy rozložíme celofán alebo alobal a naň naukladáme vrstvu piškót, ovocia a šľahačkového krému. Vrstvy striedame, ukončíme piškótami ktoré okvapkáme šťavou z kompótu. Zaťažíme a dáme do chladničky na dve hodiny, najlepšie však na celú noc. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alexandra V. (saša_20) ID 50362 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 25281-25290) | << predošlé 1,.,2524, 2525, 2526, 2527, 2528, 2529, 2530, 2531, 2532, 2533, 2534,.,2566 ďalšie >> |