. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Darina B. (danda3) ID 104195
.
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.7.2009
Naposledy: 8.9.2017 10:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 113
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 206
NÁVODY 6
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 206 (zobrazuje sa 201-206)<< predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Vianočná generálka



POTREBNÉ PRÍSADY

Orezky, zbytok krému, piškóty, kand. ananás, mandle, kokos, čokoláda na varenie, džem

POSTUP PRÍPRAVY

Orezky zmiešam s čokoládovým pudingom uvareným v káve, pridám džem a piškótové omrvinky podľa potreby. Potom z polovice zarobeného cesta tvorím úliky, plnené hocijakým krémom, a po stuhnutí namáčam do čokolády a ozdobím. Do druhej polovice pridám nasekaké mandle a pokrájaný ananás podľa chuti a robím guľky, ktoré obalím v kokose. Včera som mala už predvianočnú náladu a tak som sa trošku hrala. Ďakujem mojej mamine, ktorá ma dlhodobo zásobuje orezkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (16) posledné: 29.12.2009, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Bulgur so zeleninou



POTREBNÉ PRÍSADY

Bulgur, mrazená zelenina, brokolica, šampiňóny, olivový olej , petržlenová vňať, soľ, solčanka

POSTUP PRÍPRAVY

Bulgur si pripravíme takto: 1 šálku bulguru zalejeme 2 šálkami vriacej vody, osolíme, pridáme trošku oliv. oleja a zakryté varíme 5 minút. Potom odstavíme a venujeme sa ostatným surovinám. Na troške oleja si podusíme asi 400 g čerstvých šampiňónov, osolíme podľa chuti, pridáme trošku drvenej rasce a keď sú hotové, pridáme ich do hrnca k bulguru. Teraz si podusíme zeleninu, to je jedno, či mrazenú alebo čerstvú, ja som dala baby karotku s hráškom a ku koncu som pridala čerstvú brokolicu. Hotovú zeleninku pridáme do hrnca s bulgurom a šampiňónmi, premiešame, pridáme vňaťku a servírujeme. Už som robila bulgur aj s tofu, nakrájaným a osmaženým, alebo s kuracím mäsom, či s cícerom. Fantázii sa medze nekladú. Bulgur sa dá kúpiť v bio potravinách, je veľmi ľahko stráviteľný, vhodný aj pre deti a toto jedlo máte za 30 minút uvarené. Podávame s rôznymi šalátmi, alebo uhorkami, či ako ja s paprikou plnenou kapustou - tohtoročná výroba.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (37) posledné: 2.8.2016, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny s cuketou



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balík cestovín, 1 mladá cukina, cca 5 ks sušených rajčín naložených v oleji , 4 strúčiky cesnaku, olivový olej, zeleninový biobujón

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny uvaríme. Cukinu nahrubo nastrúhame aj so šupou a podusíme ju na olivovom oleji, pridáme zeleninový bujón BIO, soľ podľa chuti, trošku podlejeme a chvíľku podusíme. Pridáme pokrájané sušené rajčiny a nakoniec pretlačený cesnak. Zmiešame s uvarenými cestovinami a môžeme podávať. Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (20) posledné: 2.8.2016, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Medová torta k 18. narodeninám


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Klasické medové cesto -dvojitá dávka, plnka z vanilkového pudingu, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Tortu som robila pred piatimi rokmi, viem, že sa nevyrovná tým poťahovaným, ale bola výborná.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (19) posledné: 22.1.2010, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Mrazená petržlenová vňať na zimu



POTREBNÉ PRÍSADY

Petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Po roku upravujem svoj úplne prvý recept sem vložený a už robím vňaťku len tak ako mi poradili dievčatá v komentároch, je to jednoduché a ja im ďakujem, keby som to sem nedala, nič sa nedozviem a robím podľa starého spôsobu, ktorý som kedysi našla v časopise. Takže sa riaďte nižšie uvedeným postupom, veď aj vňaťka si zaslúži mať svoj vlastný obrázkový postup, no nie?


Petržlenovú vňať si natrháme u svokry na záhrade, umyjeme, necháme vysušiť. Nachystáme si najväčšiu dosku, ostrý nôž a pevné nervy. Vňaťku sa snažíme nasekať na čo najmenšie kúsky, ktoré potom vkladáme do nádobky na ľad, ale takej ohybnej, aby sa dobre vyberali, alebo do podložky od bonbónov. Zalejeme studenou vodou, položíme na tácku a dáme zmraziť. Po zmrazení vyklopíme a každý kúsok zabalíme do alobalu, ktorý sme si prezieravo našetrili z čokolád, teda, ktoré ho ešte majú. Keď nie, musíme použiť a rozkrájať veľký. Dáme do vrecka a šupneme do mrazničky. V zime ako keby sme našli a používame, kým sa nám neminie a svokre nenarastie nová. Naraz je s tým viac roboty, ale potom tá chuť čerstvej vňaťky stojí za to a keď sú zabalené, nespoja sa do jednej veľkej "guče" a je to pekne naporcované, stačí rozbaliť - dôležité - a hodiť do hotového jedla. Pekný deň!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (37) posledné: 23.10.2018, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobná torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pre inšpiráciu.

POSTUP PRÍPRAVY

Piekla moja mama.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (20) posledné: 5.7.2012, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 206 (zobrazuje sa 201-206)<< predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu