končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 206 (zobrazuje sa 201-206) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21 |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Vianočná generálkaPOTREBNÉ PRÍSADY Orezky, zbytok krému, piškóty, kand. ananás, mandle, kokos, čokoláda na varenie, džem POSTUP PRÍPRAVY Orezky zmiešam s čokoládovým pudingom uvareným v káve, pridám džem a piškótové omrvinky podľa potreby. Potom z polovice zarobeného cesta tvorím úliky, plnené hocijakým krémom, a po stuhnutí namáčam do čokolády a ozdobím. Do druhej polovice pridám nasekaké mandle a pokrájaný ananás podľa chuti a robím guľky, ktoré obalím v kokose. Včera som mala už predvianočnú náladu a tak som sa trošku hrala. Ďakujem mojej mamine, ktorá ma dlhodobo zásobuje orezkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 29.12.2009, 20:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Bulgur so zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY Bulgur, mrazená zelenina, brokolica, šampiňóny, olivový olej , petržlenová vňať, soľ, solčanka POSTUP PRÍPRAVY Bulgur si pripravíme takto: 1 šálku bulguru zalejeme 2 šálkami vriacej vody, osolíme, pridáme trošku oliv. oleja a zakryté varíme 5 minút. Potom odstavíme a venujeme sa ostatným surovinám. Na troške oleja si podusíme asi 400 g čerstvých šampiňónov, osolíme podľa chuti, pridáme trošku drvenej rasce a keď sú hotové, pridáme ich do hrnca k bulguru. Teraz si podusíme zeleninu, to je jedno, či mrazenú alebo čerstvú, ja som dala baby karotku s hráškom a ku koncu som pridala čerstvú brokolicu. Hotovú zeleninku pridáme do hrnca s bulgurom a šampiňónmi, premiešame, pridáme vňaťku a servírujeme. Už som robila bulgur aj s tofu, nakrájaným a osmaženým, alebo s kuracím mäsom, či s cícerom. Fantázii sa medze nekladú. Bulgur sa dá kúpiť v bio potravinách, je veľmi ľahko stráviteľný, vhodný aj pre deti a toto jedlo máte za 30 minút uvarené. Podávame s rôznymi šalátmi, alebo uhorkami, či ako ja s paprikou plnenou kapustou - tohtoročná výroba. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (37) posledné: 2.8.2016, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s cuketouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík cestovín, 1 mladá cukina, cca 5 ks sušených rajčín naložených v oleji , 4 strúčiky cesnaku, olivový olej, zeleninový biobujón POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme. Cukinu nahrubo nastrúhame aj so šupou a podusíme ju na olivovom oleji, pridáme zeleninový bujón BIO, soľ podľa chuti, trošku podlejeme a chvíľku podusíme. Pridáme pokrájané sušené rajčiny a nakoniec pretlačený cesnak. Zmiešame s uvarenými cestovinami a môžeme podávať. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (20) posledné: 2.8.2016, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Medová torta k 18. narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Klasické medové cesto -dvojitá dávka, plnka z vanilkového pudingu, čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY Tortu som robila pred piatimi rokmi, viem, že sa nevyrovná tým poťahovaným, ale bola výborná. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (19) posledné: 22.1.2010, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Mrazená petržlenová vňať na zimuPOTREBNÉ PRÍSADY Petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Po roku upravujem svoj úplne prvý recept sem vložený a už robím vňaťku len tak ako mi poradili dievčatá v komentároch, je to jednoduché a ja im ďakujem, keby som to sem nedala, nič sa nedozviem a robím podľa starého spôsobu, ktorý som kedysi našla v časopise. Takže sa riaďte nižšie uvedeným postupom, veď aj vňaťka si zaslúži mať svoj vlastný obrázkový postup, no nie? Petržlenovú vňať si natrháme u svokry na záhrade, umyjeme, necháme vysušiť. Nachystáme si najväčšiu dosku, ostrý nôž a pevné nervy. Vňaťku sa snažíme nasekať na čo najmenšie kúsky, ktoré potom vkladáme do nádobky na ľad, ale takej ohybnej, aby sa dobre vyberali, alebo do podložky od bonbónov. Zalejeme studenou vodou, položíme na tácku a dáme zmraziť. Po zmrazení vyklopíme a každý kúsok zabalíme do alobalu, ktorý sme si prezieravo našetrili z čokolád, teda, ktoré ho ešte majú. Keď nie, musíme použiť a rozkrájať veľký. Dáme do vrecka a šupneme do mrazničky. V zime ako keby sme našli a používame, kým sa nám neminie a svokre nenarastie nová. Naraz je s tým viac roboty, ale potom tá chuť čerstvej vňaťky stojí za to a keď sú zabalené, nespoja sa do jednej veľkej "guče" a je to pekne naporcované, stačí rozbaliť - dôležité - a hodiť do hotového jedla. Pekný deň! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (37) posledné: 23.10.2018, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre inšpiráciu. POSTUP PRÍPRAVY Piekla moja mama. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (20) posledné: 5.7.2012, 20:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 206 (zobrazuje sa 201-206) | << predošlé 1,.,16, 17, 18, 19, 20, 21 |