končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 191-200) | << predošlé 1,.,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečené rebierka na thajský spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY 2 kg bravčových rebierok, Soľ, Rasca, Tuk, 100-125 ml Sladká sójová omáčka Ketjap A, 1-2 lyžice dochucovacej pasty Sambal Manis, 1 lyžica citrónovej šťavy POSTUP PRÍPRAVY Bravčové rebrá rozkrájame na menšie kusy a mierne posolíme. V miske si urobíme marinádu. Nalejeme sladkú sójovú omáčku KETJAP A, zmiešame s 1-2 lyžicami dochucovacej pasty Sambal Manis a pridáme 1 lyžičku citrónovej šťavy. Touto zmesou dobre potrieme bravčové rebrá. Zvyšnú zmes na ne vylejeme a necháme celú noc odstáť. Pekáč mierne vymastíme tukom a marinované rebrá naň uložíme. Každé rebro ešte polejeme zvyšnou zmesou a niektoré posypeme rascou. Pečieme cca 1,5 hodiny vo vyhriatej rúre (pri cca 180º C). Podávame s pečivom alebo so zemiakmi a s kyslou uhorkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 13.2.2011, 12:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pikantne prirodne reznePOTREBNÉ PRÍSADY 5-6 bravcovych reznov * 1 vacsia cibula,3 strucky cesnaku, chilli papricka (vacsia), 3 zavarane uhorky * sol, peps,sladka a stiplava paprika mleta, worchestrova omacka * 500 - 700 ml vyvaru (karpatsky) * muka na obalenie * priloha ryza POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 14.4.2012, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená bravčová panenka s plesnivým syrom a brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme: 500 g bravčová panenka, soľ, mčk, gril. korenie, plátky masla, brusnicový kompót /ja som mala rôsol/, 1 - 2 ks plesnivý syr /syr s bielou plesňou/ POSTUP PRÍPRAVY ...absolútna jednotka v našom jedálničku...podobný recept som videla na nejakej stránke už dávnejšie tak som si urobila svoju verziu a je to super OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 31.3.2013, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rolky z bravčovej panenky plnené slivkami v údenej šunkePOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme: 500 - 600 g bravčovej panenky, soľ, mčk, 1 balíček sušených sliviek, 250 g údenej sušenej šunky /ja som mala Tirolskú/ môže byť i slanina,...na dochutenie omáčky napríklad 2 trojuholníky syra, 1 PL petržlenovej vňate POSTUP PRÍPRAVY ...v poslednom období sme si obľúbili toto skvelé mäsko, a tentokrát v takej variácii... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 14.10.2012, 19:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pochúťka KAKI TIGAPOTREBNÉ PRÍSADY 300-500 g bravčového alebo hydinového mäsa,Sladká Sójová omáčka KETJAP KAKI TIGA,Čerstvé chilli papričky alebo 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak,2 lyžice Solamylu, Olej,Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jasmínová ryža POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na kocky a zmiešame so sladkou sójovou omáčkou Ketjap Kaki Tiga (kto má rád pikantnú formu pridá čerstvé chilli papričky alebo jednu lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak). Necháme v chladničke odležať minimálne 1 hodinu. Do marinovanej zmesi pridáme 2 lyžice Solamylu a dobre premiešame. Na panvicu dáme 2 lyžice oleja a mäso usmažíme. Podávame s ryžou posypanou chrumkavou cibuľkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.2.2011, 9:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené karéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Receptík som vymýšľala sama ale inšpirovala som sa plnenou kačicou, ale my nemusíme moc masné mäsko, preto som použila karé,,, Dá sa robiť s husou, kačkou, kurčaťom, karé, krkovica no čo vás napadne :) Potrebujeme : mäso, väčší kúsok v celku bez kosti, 2 -3 rožky, cca pol kila mletého mäsa, vajíčko, koreniny,mletá sladká paprika, ja som dala aj nivu ale fantázii sa medze nekladú, olej kto má rád môže aj cibuľku... POSTUP PRÍPRAVY Mäso si narežeme, aby sa nám vytvoril akoby jeden velký plát, osolíme okoreníme a natenko naklepeme, potom z bokov zošijeme, a plníme plnkou z rožkov, mletého mäsa, vajíčka, nivy + koreniny Aj vrch následne zošijeme, vytvorili sme takú plnenú " kapsu " Tú dáme do pekáča a povrch potrieme, červenou paprikkou s trochou oleja... Dáme piecť prikryté alebo pod alobalom na cca 1,5 hodiny na 200 C / ja mam elektricku ruru/ potom odkryjeme a necháme ešte dopiecť tak 10 -15 minút aby sa nám hore vytvorila taká kôrčička, počas dopekania sem tam oblejeme alebo potrieme výpekom trocha necháme vychladnúť, odstránime nite a narežeme na úhľadné plátky To karé bolo síce suché ale zasa plnka to vyvažovala Zo zvyšku plnky som urobila malé akoby faširky, a dala som ich upiecť naukladané okolo mäska, boli fantastické Podávame so zemiačkami, hranolkami, aj kapusta by sa hodila...jednoducho fantázii sa medze nekladú Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miriama L. (miracko) ID 11257 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.1.2011, 23:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SUPER RÝCHLOVKA K OBEDU Z MLETÉHO MäSAPOTREBNÉ PRÍSADY Neviem, ako to pomenovať, ale napadlo ma to keď som prišla z práce a manžel mi pomlel bravčové mäso akože na fašírky. Pretože som nemala chuť na vyprážané, vzniklo toto. Je to perfiš, rýchle a možno bude niekomu chutiť. POSTUP PRÍPRAVY Dajte si uvariť ryžu ako prílohu, pretože kým sa táto spraví, mäso bude hotové. Neviem množstvá,pretože som mala pomleté bravčové plecko, ktoré mi ostalo po orezaní brav.pleca. Toto mäso som na cibuľke orestovala, Restujte, restujte do mäkka. Samozrejme osoliť, okoreniť , dala som tam worchester, pretože som ho momentálne mala doma. Keď bolo mäso mäkké, nastrúhala som tam kyslé uhorky. Pretože ich mám rada, mohlo ich byť 5-6. Ešte som tam dala tak za pol hrste sušených húb, ktoré som pomrvila. To som prehriala, dala som tam troška práškovej červ. papriky a možno 1/2 šľahačky. To kvôli šťave, aby to nebolo suché. No to by bolo všetko. Je to bleskovka a celkom dobre to chutí. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ľuba V. (lubav) ID 27763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 27.1.2011, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Stavnate reznePOTREBNÉ PRÍSADY 8 platkov bravcoveho kare alebo stehna, 3 vajcia, 3 PL masla,3 PL oleja, 3 PL horcice, 3 PL kecupu, 3 struciky cesnaku, MCK, 400ml horucej vody, struhanka, sol, olej na vysmazanie POSTUP PRÍPRAVY Bravčové kare očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Plátky mäsa naklepeme ako na rezne, osolíme, obalíme v strúhanke a ešte raz naklepeme (aby sa strúhanka vklepala do mäsa). Takto pripravené plátky mäsa namáčame do rozšľahaných, osolených vajíčok a na rýchlo z oboch strán vypražíme na rozpálenom oleji. Vypražené mäsové pláty poukladáme na plech šikmo vedľa seba, podlejeme pripravenou šťavou, prikryjeme alobalom a dusíme 25 minút pri teplote 200 – 220 °C. Potom odstránime alobal a rezne necháme ešte asi 5 – 10 minút dopiecť. Podávame podliate šťavou. Šťava na podliatie: rozpustené maslo zmiešame s dvoma lyžicami oleja, pridáme horčicu, kečup, čierne korenie, soľ, roztlačený cesnak, horúcu vodu a premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) katarina k. (misskate) ID 170780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 19.2.2013, 18:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčový guláš ČO MI PADLO POD RUKUPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5kg bravčové mäso ( pliecko ), mletá červená paprika, cesnak, soľ, korenie, rasca, masox, trocha citrónovej šťavy, horčica, 1dcl červeného vína, 1 surový zemiak na zahustenie, POSTUP PRÍPRAVY Ja som guláš robila v menšom množstve a podla momentálneho uváženia.Takže množstvá si prispôsobte. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Katarína S. (kosatka29) ID 47087 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.1.2011, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moj bravcovy jednoduchy gulasPOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravcoveho stehna * 2 velke cibule * 4 vacsie rajciny * 2 papriky *1 vacsia chilli paprika * gulasova korenie - zmes * 3 strucky cesnaku * 2 zemiaky * majoranka* chlieb alebo knedla ako priloha * POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 23.1.2011, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 191-200) | << predošlé 1,.,15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25,.,80 ďalšie >> |