. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Miriam D. (Miriam z NR) ID 2608
.
mimibazar.sk/miriamznr
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.2.2006
Naposledy: 24.2.2014 14:43
Aktualizácia: 8.2.2014 17:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 443
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 16
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 16 (zobrazuje sa 11-16)<< predošlé 1, 2

KURACIE MÄSO A HYDINA

Maso na arasidoch



POTREBNÉ PRÍSADY

750g kuracieho alebo morcacieho masa, arasidy, cibula, 0,5dcl worch. omacky, provensalske korenie, vegeta, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrajame na rezance. Spenime cibulu, pridame maso, premiesame a pockame az pusti stavu. Pridame vegetu, provensalske korenie a worchester. Ked maso zmakne, pridame arasidy a este chvilu dusime. Podavame s ryzou.
Je to vynikajuce! Tie arasidy zmaknu, nebojte sa :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie stehienka s chrumkavou bylinkovou korkou



POTREBNÉ PRÍSADY

4 stehienka, oregano, sol, ml.c.korenie, 200ml mlieka, vnat, 50g struhanky, 50g sezamu

POSTUP PRÍPRAVY

Stehna potrieme oreganom, solou, korenim, zlahka pokropime mliekom a nechame hodinu odlezat v chladnicke. Trubu predhrejeme na 220 stupnov. Vnat nasekame nadrobno, premiesame so struhankou a sezamom. Nalozene stehna obalime v omacke, potrieme olejom a pecieme do zlatohneda.
Dobru chut! A bacha nech to nezhori! :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Pomarancove kura



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie rezne, pomarancovu stavu, sojovu omacku, olej, lisovany cesnak, bazalku, korenie, sol

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne nalozime na noc do marinady, ktorej najvacsi diel tvori pomarancova stava, potom sojova omacka, olej, cesnak, bazalka, korenie a sol. Maso potom opecieme na panvici a na tanieri ho oblozime hlavkovym salatom a kolieskami pomaranca.
Dobru chut!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurca na labuznicky sposob



POTREBNÉ PRÍSADY

Kilo kurcata, sol, ml.c.korenie, olej, 50g cibule, 200g hub, 1dcl bieleho vina, 2-3 lyzice rajcinoveho pretlaku, 2dcl sladkej smotany, 1dcl konaku, citronovu stavu

POSTUP PRÍPRAVY

Kurca pokrajame na male kusky, vykostime, osolime, okorenime a prudko na oleji opecieme z oboch stran. Inak najlepsie to je z prs. Na oleji spenime cibulu. Huby oplachneme, pokrajame, pridame cibulu, osolime, prilejeme vino a udusime. Pridame kurca, podlejeme horucou vodou, pridame pretlak a udusime. Potom prilejeme smotanu, povarime, odlozime a nakoniec pridame konak a citronovu stavu.
Mnam! Je to fantasticke s ryzou, ale hadam aj s haluskami :-) Fakf moc dobre!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Morcacie rezne v alobale



POTREBNÉ PRÍSADY

4 morcacie rezne, 2 platky sunky, 1 kysle jablko, kecup, olej, 60g masla, hladku muku, c. korenie, sol, 4 stvorce alobalu, 2 lyzice bieleho vina (nemusi byt)

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne si naklepeme (ja osobne rezne ale nikdy neklepem, ani tieto som neklepala), osolime, okorenime, obalime v muke a opecieme na oleji. Olupane jablko pokrajame na kolieska, jadrovnik odstranime a kolieska opecieme z oboch stran na masle. Pozor! Nie na oleji! Opecene rezne prelozime na alobal, tenko potrieme kecupom, oblozime polovicami platkov sunky, jablkami a vlockami masla, pripadne pokvapkame vinom. Vino som dala :-) Alobal dobre uzavrieme, na vrchu narezieme, vlozime na panvicky (ja som dala na plech) a kratko zapecieme pod grilom alebo vo velmi vyhriatej rure. Do makka. Hned podavame.
Je to vynikajuuuuuuuuuce! Vyborne s pecenymi zamiakmi. Dobru chut!
A napiste, ci chutilo :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.10.2010, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Vynikajuci kakaovy kysnuty kolac



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 + 2 dcl mlieka, ¾ kvasníc, trochu kr. cukru, hladkú múku na kvások, 65 dkg hladkej múky, olej, soľ, 3 vajcia
Plnka: 250g pr. cukru, 3 vanilkové cukre, 4-5 lyžíc kakaa, celý Palmarín

POSTUP PRÍPRAVY

Kvások
Do šálky si dáme 1,5 dcl trochu zohriatého mlieka, pridáme rozdrobené kvasnice, polievkovú kopcovú lyžicu kr. cukru. Po povrchu to poprášime hl. múkou. Nepomiešame! a necháme kysnúť na teplom mieste.
Cesto
Do veľkej misky dáme 65 dkg hl. múky, 5 pol. lyžíc oleja, lyžičku soli, potom pridáme vykysnutý kvások, 2 dcl mlieka + sneh z 3 bielkov. (Hotové cesto sa oddeľuje od misky). Poprášime ho hl. múkou a dáme kysnúť.
Vykysnuté cesto rozdelíme na 6 častí (bochníčkov). Z každej časti vyvaľkáme obdĺžnik asi na dĺžku plechu a šírku asi 15-20 cm. Na plát natrieme plnku a zrolujeme ho. To spravíme aj s druhým, a tieto dva naplnené šulce potom navzájom prepletieme, konce viac stlačíme. Budeme mať 3 ,,vrkoče“, ktoré dáme na vymastený plech, potrieme ich rozšľahaným žĺtkom a pečieme.

DOBRU CHUT ZELA MIRIAM A SIMONKA :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 28.6.2007, 14:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 16 (zobrazuje sa 11-16)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu