končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
Bočikova rolada-plnenaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg prerasteneho bočika,250ml sladkej smotany,1 pl vegety,1 ml soli,koreniePLNKA: petržlenkova vnaťka,150g šunkovej salami,7 vajec(praženica),2 červene papriku(možu byť aj zavarane) POSTUP PRÍPRAVY Zomeliete mäsko na mlynčeku,zmiešame s prísadami a nechame cez noc postať v chladničke.Rano si masu rozložime na igelit potravinarska folia,na tenko,aby sme mohli potom stačať.Na masu uložime praženicu zo 7 vajec a červenej papriky s vnaťkou.Pomocou igelit.folie rolujeme na roladku.Dame na plech.Ničím nepodlievať,ani olejom-vodou...same si to pustí šťavičku.Zakrijeme druhym opačnym pekačikom a pečieme,alebo si roladu dame do alobalu.Velmi dobre....ja to pečiem na každučku Velku noc...a každemu velmi chutí.Napln si možete podla vlastnej fantazie striedať..ja davam aj syr zo šunkou a šampiony...Dobru chuť vam želam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Faširky-domacePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uvarene pomlete mäso(kuracie) 0,5 kg,pomlety bočik 0,5 kg,štipka prisady do faširky(korenina),2 cele vajcia,2 stručiky cesnaku,sol,čierne korenie,majoranka,pomleta cibulka POSTUP PRÍPRAVY všetky ingrediencie spolu vymiešať a tvarovať gulky v priemere 5 cm,obalovať v struhanke a vysmažať na oleji.Su velmi chutne-odporučam k rajčinkovej omačke s pichanymi zemiakami.Recept od mojej svokri.Dobru chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2011, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
CEVABCICI PO NASOM*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové a hovädzie mäso,soľ,čierne mleté korenie,olej,múka POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso zmiešame,ochutíme,tvoríme šúľky,trocha poprašíme múkou a opečieme na oleji. Určite tu recept na čevabčiči už je,ja som ho len pomenila v tom,že mäso poprášim múkou,potom tak neprská,ked sa opeká. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 5.3.2011, 15:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Baklažán plnený mletým mäsom+ryža+zeleninaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aj takéto papanie môže vznikúť.. ked už neviem, čo narýchlo spraviť... a toto bolo naozaj raz-dva hotové. viem, ze to nie je nič nové pod slnkom, no pridávam na inšpiráciu... POSTUP PRÍPRAVY použila som všetko vhodné, čo som našla v kuchyni: zabudnutý baklažán, mleté mäso, ryžu, cibuľu, cesnak, kápiu, sojovú omáčku, provenskálske korenie, kukuricu, mrazenú zeleninovú zmes (čínsku), paradajjky, petržlen. vňať, syr Ryžu som dala variť. Baklažán som rozkrojila pozdlžne a opatrne "vydlabala". Na oleji som spenila cibuľu, pridala nakrájanú kápiu a potom mäso, pokrájané vnútro z baklažánu, okorenila som to a pridala všetko ostatné okrem číny a kukurice, tie som primiešala už len nakoniec. Dala som tomu asi pol hodinku. potom som posolený baklažán naplnila udusenou zmesou + ryža a položila do pekáča. podliala výpekom z maska+voda ak treba v priebehu pečenia. ku koncu som posypala nastrúhaným syrom. do baklažánu sa mi nezmestilo celé to mäsko so zeleninou a ryžou, zjedli sme to len tak, ani do 10 by ste nenarátali, ako to zmizlo :-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Fašírka s kyslou smotanouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso, 1 kyslá smotana, 2 vajíčka, soľ, korenie, červená mletá paprika, cibuľa, cesnak (dala som sušený), 2 namočené na kocky-pokrájané rohlíky v mlieku. Tá smotana fašírky úplne zjemnila, sú šťavnaté a moc chutné . Niečo som vypražila, niečo upiekla. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Nina G. (shitanshah) ID 70486 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 4.4.2013, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
KorytnačkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g mletého mäsa, 18 plátkov prerastanej slaninky,6ks párkov, 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY Najskôr si ochutíme mäsko /ražniči, čevapčiči, fašírka.../, každému podľa vlastnej chute.Párok rozkrojíme na polovice, zasunieme do buchníčka z mäsa. Konce rozkrájama, keď sa to upečie, konce vyzerajú ako pazúriky. Párky zasúvame rozkrojenou časťou naspodok. Z druhého párku odkrojíme koniec asi v 2/3. Zasunieme ako hlavičku. Chvostík si vysrúhame zo zvyšnej časti párku. Pancier vyrobíme prepletaním slaninky. Konce, ktoré odstávajú, opatrne zasunieme pod korytnačku. Pancier a zvyšok prečnievajúceho mäska natrieme rozšľahaným vajcom. Preložíme na pkech vystlaný papierom. Pečieme vo vyhriatej rúre 180 stupňov - 45minút. Ja som piekla 30 min.pod alobalom a 15 min. zapekala. Má to krajšiu farbu. Po upečení urobíme špáradlom očné jamky a vložíme do nich čierne celé korenie, ako očká. Je to prplačka, ale verte mi, výsledok stál zato. Podávame so šalátom, zemiakovou kašou, či opekanými zemiakmi. Dobrú chuť!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika P. (monika 6) ID 41440 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.6.2010, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Plnené kalerábyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY menšie kaleráby - podľa počtu stravníkov, mleté mäso, niva, tvrdý syr, soľ, korenie, kocka bujónu, petržlenová vňať, mozarella POSTUP PRÍPRAVY Kaleráby si ošúpeme, spodok zrežeme, aby nám pekne stáli a lyžičkou vydlabeme. Vnútro, ktoré sme vydlabali si nadrobno nakrájame, zmiešame s mletým mäskom, postrúhanou nivou a postrúhaným tvrdým syrom, pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať, soľ, korenie. Zmesou si naplníme kaleráby, uožíme do vymastenej zapekacej formy, zalejeme 250ml vody v ktorej sme uvarili jeden bujón, zatvoríme a dáme do vyhriatej rúry na 180 st. na 40 minút. Po 40 minútach vyberieme, na každý kaleráb dáme koliečko mozarelly a dáme ešte na 10-15 minút zapiecť. Podávame so zeleninovým šalátom, prípadne s varenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.5.2011, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Velikonoční sekanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Videorecept na tuhle dobrotu najdete na mých stránkách http://ekucharka.net/velikonocni_sekana ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ivana M. (ivik12) ID 143849 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Závitky z mletého masa v zelném listěPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg mletého míchaného masa,1 cibuli,3 stroužky česneku,drcený kmín 2 housky namočené a vymačkané,pepř sůl,lžíci pln.hořčice libeček ,nebo petrželku,1 vejce. Hlávkové zelí 10 dkg anglické slaniny,kečup. POSTUP PRÍPRAVY Maso promícháme s kořením a veškerými ingrediencemi.Z hlávky zelí odloupneme listy a chvilenku povaříme,aby změkly.Trošku sklepnu střed listu,aby se nelámal.Uděláme z mletého masa oválky a zabalíme do listu a naskládáme těsně jeden vedle druhého.Poklademe anglickou a podleje vodou a kečupem a zakryté pečeme v troubě.Před dokončením můžeme posypat strouhyným sýrem a dopéct dozlatova.Já jsem ,ale sýr nedávala.Podáváme s bramborovou kaší,nebo s rýží. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 18.3.2010, 7:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Lasagne s mletým mäsomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík nie je môj. Je podľa: Silvia K. (sisina) ID 9063 POSTUP PRÍPRAVY Ja som si ho iba trochu vylepšila. Namiesto paradajkového pretlaku dávam 1 konzervu lúpaných krájaných paradajok, v lete čerstvé paradajky bez šupky (paradajky stačí zaliať vriacou vodou a šupku dáte ľahko preč). Do bešamelovej omáčky pridávam mletý muškatový oriešok. Mäsko nesolím, lebo väčšinou keď kúpim vákuovo balené, býva aj tak dosť slané. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eva Č. (evu_lienka) ID 85347 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |