. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 28 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3 ďalšie >>

MLETÉ MÄSO

Bočikova rolada-plnena


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg prerasteneho bočika,250ml sladkej smotany,1 pl vegety,1 ml soli,koreniePLNKA: petržlenkova vnaťka,150g šunkovej salami,7 vajec(praženica),2 červene papriku(možu byť aj zavarane)

POSTUP PRÍPRAVY

Zomeliete mäsko na mlynčeku,zmiešame s prísadami a nechame cez noc postať v chladničke.Rano si masu rozložime na igelit potravinarska folia,na tenko,aby sme mohli potom stačať.Na masu uložime praženicu zo 7 vajec a červenej papriky s vnaťkou.Pomocou igelit.folie rolujeme na roladku.Dame na plech.Ničím nepodlievať,ani olejom-vodou...same si to pustí šťavičku.Zakrijeme druhym opačnym pekačikom a pečieme,alebo si roladu dame do alobalu.Velmi dobre....ja to pečiem na každučku Velku noc...a každemu velmi chutí.Napln si možete podla vlastnej fantazie striedať..ja davam aj syr zo šunkou a šampiony...Dobru chuť vam želam.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Faširky-domace


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

uvarene pomlete mäso(kuracie) 0,5 kg,pomlety bočik 0,5 kg,štipka prisady do faširky(korenina),2 cele vajcia,2 stručiky cesnaku,sol,čierne korenie,majoranka,pomleta cibulka

POSTUP PRÍPRAVY

všetky ingrediencie spolu vymiešať a tvarovať gulky v priemere 5 cm,obalovať v struhanke a vysmažať na oleji.Su velmi chutne-odporučam k rajčinkovej omačke s pichanymi zemiakami.Recept od mojej svokri.Dobru chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2011, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

CEVABCICI PO NASOM*****


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové a hovädzie mäso,soľ,čierne mleté korenie,olej,múka

POSTUP PRÍPRAVY

Mleté mäso zmiešame,ochutíme,tvoríme šúľky,trocha poprašíme múkou a opečieme na oleji.

Určite tu recept na čevabčiči už je,ja som ho len pomenila v tom,že mäso poprášim múkou,potom tak neprská,ked sa opeká.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 5.3.2011, 15:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Baklažán plnený mletým mäsom+ryža+zelenina


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

aj takéto papanie môže vznikúť.. ked už neviem, čo narýchlo spraviť... a toto bolo naozaj raz-dva hotové. viem, ze to nie je nič nové pod slnkom, no pridávam na inšpiráciu...

POSTUP PRÍPRAVY

použila som všetko vhodné, čo som našla v kuchyni:
zabudnutý baklažán, mleté mäso, ryžu, cibuľu, cesnak, kápiu, sojovú omáčku, provenskálske korenie, kukuricu, mrazenú zeleninovú zmes (čínsku), paradajjky, petržlen. vňať, syr
Ryžu som dala variť. Baklažán som rozkrojila pozdlžne a opatrne "vydlabala". Na oleji som spenila cibuľu, pridala nakrájanú kápiu a potom mäso, pokrájané vnútro z baklažánu, okorenila som to a pridala všetko ostatné okrem číny a kukurice, tie som primiešala už len nakoniec. Dala som tomu asi pol hodinku. potom som posolený baklažán naplnila udusenou zmesou + ryža a položila do pekáča. podliala výpekom z maska+voda ak treba v priebehu pečenia. ku koncu som posypala nastrúhaným syrom.
do baklažánu sa mi nezmestilo celé to mäsko so zeleninou a ryžou, zjedli sme to len tak, ani do 10 by ste nenarátali, ako to zmizlo :-D

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Fašírka s kyslou smotanou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mleté mäso, 1 kyslá smotana, 2 vajíčka, soľ, korenie, červená mletá paprika, cibuľa, cesnak (dala som sušený), 2 namočené na kocky-pokrájané rohlíky v mlieku. Tá smotana fašírky úplne zjemnila, sú šťavnaté a moc chutné . Niečo som vypražila, niečo upiekla.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Nina G. (shitanshah) ID 70486 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 4.4.2013, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Korytnačka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

500g mletého mäsa, 18 plátkov prerastanej slaninky,6ks párkov, 1 vajce

POSTUP PRÍPRAVY

Najskôr si ochutíme mäsko /ražniči, čevapčiči, fašírka.../, každému podľa vlastnej chute.Párok rozkrojíme na polovice, zasunieme do buchníčka z mäsa. Konce rozkrájama, keď sa to upečie, konce vyzerajú ako pazúriky. Párky zasúvame rozkrojenou časťou naspodok. Z druhého párku odkrojíme koniec asi v 2/3. Zasunieme ako hlavičku. Chvostík si vysrúhame zo zvyšnej časti párku. Pancier vyrobíme prepletaním slaninky. Konce, ktoré odstávajú, opatrne zasunieme pod korytnačku. Pancier a zvyšok prečnievajúceho mäska natrieme rozšľahaným vajcom. Preložíme na pkech vystlaný papierom. Pečieme vo vyhriatej rúre 180 stupňov - 45minút. Ja som piekla 30 min.pod alobalom a 15 min. zapekala. Má to krajšiu farbu. Po upečení urobíme špáradlom očné jamky a vložíme do nich čierne celé korenie, ako očká. Je to prplačka, ale verte mi, výsledok stál zato. Podávame so šalátom, zemiakovou kašou, či opekanými zemiakmi. Dobrú chuť!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Monika P. (monika 6) ID 41440 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 26.6.2010, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Plnené kaleráby


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

menšie kaleráby - podľa počtu stravníkov, mleté mäso, niva, tvrdý syr, soľ, korenie, kocka bujónu, petržlenová vňať, mozarella

POSTUP PRÍPRAVY

Kaleráby si ošúpeme, spodok zrežeme, aby nám pekne stáli a lyžičkou vydlabeme. Vnútro, ktoré sme vydlabali si nadrobno nakrájame, zmiešame s mletým mäskom, postrúhanou nivou a postrúhaným tvrdým syrom, pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať, soľ, korenie. Zmesou si naplníme kaleráby, uožíme do vymastenej zapekacej formy, zalejeme 250ml vody v ktorej sme uvarili jeden bujón, zatvoríme a dáme do vyhriatej rúry na 180 st. na 40 minút. Po 40 minútach vyberieme, na každý kaleráb dáme koliečko mozarelly a dáme ešte na 10-15 minút zapiecť. Podávame so zeleninovým šalátom, prípadne s varenými zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 24.5.2011, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Velikonoční sekaná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Videorecept na tuhle dobrotu najdete na mých stránkách http://ekucharka.net/velikonocni_sekana

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Ivana M. (ivik12) ID 143849 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Závitky z mletého masa v zelném listě


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg mletého míchaného masa,1 cibuli,3 stroužky česneku,drcený kmín 2 housky namočené a vymačkané,pepř sůl,lžíci pln.hořčice libeček ,nebo petrželku,1 vejce. Hlávkové zelí 10 dkg anglické slaniny,kečup.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso promícháme s kořením a veškerými ingrediencemi.Z hlávky zelí odloupneme listy a chvilenku povaříme,aby změkly.Trošku sklepnu střed listu,aby se nelámal.Uděláme z mletého masa oválky a zabalíme do listu a naskládáme těsně jeden vedle druhého.Poklademe anglickou a podleje vodou a kečupem a zakryté pečeme v troubě.Před dokončením můžeme posypat strouhyným sýrem a dopéct dozlatova.Já jsem ,ale sýr nedávala.Podáváme s bramborovou kaší,nebo s rýží.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 18.3.2010, 7:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Lasagne s mletým mäsom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Tento receptík nie je môj. Je podľa: Silvia K. (sisina) ID 9063

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som si ho iba trochu vylepšila. Namiesto paradajkového pretlaku dávam 1 konzervu lúpaných krájaných paradajok, v lete čerstvé paradajky bez šupky (paradajky stačí zaliať vriacou vodou a šupku dáte ľahko preč). Do bešamelovej omáčky pridávam mletý muškatový oriešok. Mäsko nesolím, lebo väčšinou keď kúpim vákuovo balené, býva aj tak dosť slané.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Eva Č. (evu_lienka) ID 85347 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 28 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu