končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Faširky-domace[ recept č. 37083 zo dňa 8.2.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uvarene pomlete mäso(kuracie) 0,5 kg,pomlety bočik 0,5 kg,štipka prisady do faširky(korenina),2 cele vajcia,2 stručiky cesnaku,sol,čierne korenie,majoranka,pomleta cibulka POSTUP PRÍPRAVY všetky ingrediencie spolu vymiešať a tvarovať gulky v priemere 5 cm,obalovať v struhanke a vysmažať na oleji.Su velmi chutne-odporučam k rajčinkovej omačke s pichanymi zemiakami.Recept od mojej svokri.Dobru chuť! |
melania l. (lararuby) ID 130989 (8.2.2011, 18:53) | |
občas tiež robievam,ked mám mäso z polievky a hned sa nezje , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30518&user=130989 .Tieto sú síce zo surového,ale postup rovnaký | |
ODPOVEDAŤ |
Helena Š. (kvetinocka) ID 145542, mimibazar.sk/kvetinocka (9.2.2011, 13:40) | |
super,tak mame podobný receptík (ale aj ja si z polievky odkladam mäsko do mrazaka,ked je toho viac,robíme faširky a ked nie,tak si kupime a robim ako som napisala.-) | |
ODPOVEDAŤ |