končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |
PARNÝ HRNIEC |
knedľaPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg polohrubej múky, 4 dcl mlieka, 1 balíček francúzskeho sušeného droždia, soľ, 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY Zamiesim v miske rýchlokyske, Po vykysnutí (cca 45 minút) vyformujem knedle - z toho množstva vyjdú 3 také ako na obr., po vyformovaní ešte raz nechám kysnúť cca 20 minút. Parím v parnom hrnci - neskutočná mašinka - 30 minút. Sú výborné ! Cesto s riadnym šplechom oleja vhodné aj na koláče. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Gertruda V. (Gerduška) ID 202878 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.4.2014, 16:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PARNÝ HRNIEC |
Pangas na parePOTREBNÉ PRÍSADY Pangas-filety 2 struky cesnaku sol, rasca pol citronu korenie na ryby /Kotanyi ) POSTUP PRÍPRAVY Rybku rozmrazíme,osušíme. Každu stranu pangasa pokvapkáme citronom , pretlačíme cesnak a dáme pol ČL korenia na ryby a rascu. Necháme odstáť asi pol hodinky a potom šup do paráka na 12 minút. Dobrúú chuť !!! podávame spolu so zemiakmi, alebo si spravíme šalatík a spapáme spolu sním :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Lucka N. (aplle23) ID 120743 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 30.11.2011, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PARNÝ HRNIEC |
Treska na pare so zeleninou a zemiakovo-mrkvovym pyrePOTREBNÉ PRÍSADY Treska, zemiaky, mrkva, mlady polny salat(alebo ina listova zelenina), zelena fazulka, sol, korenie na ryby, limetka, maslo, smotana alebo mlieko POSTUP PRÍPRAVY PYRE: zemiaky a mrkvu ocistime, uvarime v jednom hrnci v posolenej vode domäkka. Vodu zlejeme, pridame maslo, trochu mlieka alebo smotany a rozmixujeme.\r\n\r\nZELENINA: Zeleninu - v mojom pripade mlady polny salat a zelenu fazulku dame na 4 minuty do parneho hrnca a trochu posolime. Ja mam vlastne ryzovar z Lidlu s parnym nadstavcom ale cas by mal byt aj u klasickych parnych hrncov rovnaky. Zbytocne nenechavame zekeninu dlhsie, lebo prilis zmäkne. \r\n\r\nRYBA: Rybu pokvapkame limetkou, okorenime korenim na ryby a dame nad paru na max 10 minut. Viac rybe netreba:)\r\n\r\nTo je vsetko. Jednoduche, rychle a zdrave:))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana P. (dzenettka) ID 33460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13) | << predošlé 1, 2 |