. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PARNÝ HRNIEC

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2

PARNÝ HRNIEC

knedľa



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg polohrubej múky, 4 dcl mlieka, 1 balíček francúzskeho sušeného droždia, soľ, 1 vajce

POSTUP PRÍPRAVY

Zamiesim v miske rýchlokyske, Po vykysnutí (cca 45 minút) vyformujem knedle - z toho množstva vyjdú 3 také ako na obr., po vyformovaní ešte raz nechám kysnúť cca 20 minút.
Parím v parnom hrnci - neskutočná mašinka - 30 minút.
Sú výborné !
Cesto s riadnym šplechom oleja vhodné aj na koláče.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Gertruda V. (Gerduška) ID 202878 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 2.4.2014, 16:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PARNÝ HRNIEC

Pangas na pare



POTREBNÉ PRÍSADY

Pangas-filety 2 struky cesnaku sol, rasca pol citronu korenie na ryby /Kotanyi )

POSTUP PRÍPRAVY

Rybku rozmrazíme,osušíme. Každu stranu pangasa pokvapkáme citronom , pretlačíme cesnak a dáme pol ČL korenia na ryby a rascu. Necháme odstáť asi pol hodinky a potom šup do paráka na 12 minút.
Dobrúú chuť !!! podávame spolu so zemiakmi, alebo si spravíme šalatík a spapáme spolu sním :))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Lucka N. (aplle23) ID 120743 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 30.11.2011, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PARNÝ HRNIEC

Treska na pare so zeleninou a zemiakovo-mrkvovym pyre



POTREBNÉ PRÍSADY

Treska, zemiaky, mrkva, mlady polny salat(alebo ina listova zelenina), zelena fazulka, sol, korenie na ryby, limetka, maslo, smotana alebo mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

PYRE: zemiaky a mrkvu ocistime, uvarime v jednom hrnci v posolenej vode domäkka. Vodu zlejeme, pridame maslo, trochu mlieka alebo smotany a rozmixujeme.\r\n\r\nZELENINA: Zeleninu - v mojom pripade mlady polny salat a zelenu fazulku dame na 4 minuty do parneho hrnca a trochu posolime. Ja mam vlastne ryzovar z Lidlu s parnym nadstavcom ale cas by mal byt aj u klasickych parnych hrncov rovnaky. Zbytocne nenechavame zekeninu dlhsie, lebo prilis zmäkne. \r\n\r\nRYBA: Rybu pokvapkame limetkou, okorenime korenim na ryby a dame nad paru na max 10 minut. Viac rybe netreba:)\r\n\r\nTo je vsetko. Jednoduche, rychle a zdrave:)))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Jana P. (dzenettka) ID 33460 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 11-13)<< predošlé 1, 2
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu