končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 20 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2 |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajac na perkelt s nokamiPOTREBNÉ PRÍSADY Zajac*cibuľa*olej*mletá červená paprika*kečup*soľ*mčk*lečo-nemusí byť POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 5.5.2011, 20:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik so slaninkou a pečenými tymiánovými zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY králik (cca 1 kg), 100 g prerastanej slaniny - tenké plátky, 300g žltej a červenej cibule, 6 strúčikov cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, celé nové korenie, bobkový list, olej POSTUP PRÍPRAVY Takýto králik je ozaj skvelý, pečené tymiánové zemiaky k nemu výborne hodia. Recept na ne vložím zvlášť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Ivana P. (Ika) ID 2154 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.10.2016, 10:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Výborný zajačik na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 1 zajac /králik/ cibuľa / podľa chuti - aspoň 2-3/ horčica soľ smotana na šľahanie slaninka grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY viď fotopostup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) gabika p. (gabikapl) ID 27682 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 26.10.2014, 8:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik na smotane s brusnicamiPOTREBNÉ PRÍSADY králik, cesnak, slaninka, cibuľa, koreň. zelenina, bobk. list, nové kor., citron, slivk. lekvár, kryšt. cukor, múka, cukor, ocot, soľ, olej a smotana, brusnice POSTUP PRÍPRAVY Králik sa poopeká na oleji prešpikovaný cesnakom a slaninkou, osolené, okorenené. Maso sa vyberie, do výpeku sa pridá nakrájaná cibuľa a po chvílke najemno nasekaná korenová zelenina, kt. sa tiež opečie. Pridá sa bobkový list, nove korenie, plátky citrona a jedna kávová lyž. slivkového lekváru a ešte dve poliev. lyž. kryšt. cukru. Podliať vodou, vložiť naspať maso a dusiť, kým nie je masko udusené do makka. Potom sa šťava zahustí zásmažkou, podľa potreby dochutí, cukor,ocot, soľ a 33% smotanou. Po odstavení pridať trochu brusníc. Prajem dobrú chuť.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Erika M. (erinkasz) ID 13568 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 21.9.2012, 20:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajac na paprike s cestovinouPOTREBNÉ PRÍSADY zajac strednej veľkosti , paprika červená sladká mletá, cibuľa väčšia, korenie, cestoviny , hladká múka, mlieko alebo smotana POSTUP PRÍPRAVY Zajka si naporcujeme, umyjeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marcela Š. (maca7) ID 169017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.12.2013, 7:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králičia paštétaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: • 2 králičie stehná • 1 až 2 králičie ramienka • kúsok králičieho chrbta • 1 500 až 2 000 ml zeleninového vývaru • 250 g údenej prerastenej slaniny • 60 g cibule • 1 vajce • 50 g preosiatej strúhanky • soľ • mleté čierne korenie • 120 ml mäsového vývaru POSTUP PRÍPRAVY Postup: 1. Umyté kúsky králičieho mäsa uvaríme v zeleninovom vývare do mäkka, varíme približne 50 až 60 minút. Uvarené mäso vyberieme a necháme vychladnúť. Potom ho vykostíme a spolu s nakrájanou cibuľou a so 150 g slaniny pomelieme na mäsovom mlynčeku. 2. Zvyšnú slaninu pokrájame na malé kocky. Spolu s vajcom, strúhankou, soľou, mletým čiernym korením a mäsovým vývarom pridáme k pomletému mäsu. Všetko dobre premiešame.3. Formu dobre vymastíme, naplníme masou, prikryjeme, vložíme do vhodnej nádoby s vodou a vo vyhriatej rúre varíme 80 minút. Hotovú paštétu necháme dobre vychladnúť. Potom ju vyklopíme a pokrájame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Eva J. (babulka2512) ID 48979 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Pečený králikPOTREBNÉ PRÍSADY 1 králik alebo zajac,masla,4 strúčiky cesnaku,údená slaninka,rozmarín,hl.múka na zahustenie šťavy, soľ,vývar-bujón, POSTUP PRÍPRAVY Králika umyjeme,odblaníme,rozporcujeme,osolíme a poriadne potrieme roztlačeným alebo prelisovaným cesnakom, a prudko zajačika opečieme na masle so slaninkou/ ja som zajka slaninkou aj prešpikovala/,podlejeme horúcim vývarom,posypeme rozmarínom a dáme piecť do trúby.Podlievame aby bolo masko šťavnaté.Tesne pred dopečením na kúsky maska poukládame ešte maslo a šupneme ešte na 2 min do trúby. Upečeného králika vyberieme a šťavu zahustíme múkou, a vrátime masko spať do šťavy.A je to hotové,môžeme k tomu dať knedlu,ja som urobila zemiačiky,ktoré som uvarila v šupke,ra oztlačila na kocky ako na majonézový šalát.potom som ich solila,posypala drvenou rascou a trochu za stáleho miešania osmažila na horúcom oleji.Sú fakt dobré. Dobrú chu´t. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika K. (monďo) ID 4179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajačie reznePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg zajačieho mäsa, 1kg mastnejšieho bôčika, 20dkg tvrdého syra, soľ, ČMK Trojobal: hladká múka, vajíčko, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Zajačie mäso a bôčik pomelieme na drobno. Pridáme nastrúhaný syr a soľ a ČMK podľa chuti. Najlepšie je to pripraviť večer a do rána nechať postáť. Tvarujeme rezne asi na veľkosť dlane ale nie príliš hrubé ale ani príliš tenké aby sa nelámali pri obalovaní. Obalíme v trojobale a pražíme ako klasické rezne. Rezníky sú superné a najmä ak vaše deti alebo rod. príslušníci nechcú zajačie mäso lebo to ani nieje cítiť :)) Dobrú chuť prajem !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka C. (ZdenkaCh) ID 187637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
Králik na cesnaku s jogurtom a horčicouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 stehien z králika, 4-5 strúčikov cesnaku (podla chuti), sol, korenie, horčicu, biely jogurt, cibula POSTUP PRÍPRAVY Cesnak pretlacime a spolu so solou zmiesame. Zmes natierame na umyte stehna. Stehna orestujeme na prudkom oleji. Oprazene stehna naukladame do plechu, poleje vypekom, ktory nam ostal, natrieme horcicou a bielym jogurtom. Trochu posolime a pokorenime a nakoniec na stehna naukladame na kolieska nakrajanu cibulu. Pecieme asi 45minut. Podavame so zemiakmi varenymi v supke. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Katarína V. (pagastanka) ID 64848 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KRÁLIČIE MÄSO |
chutný králik na syrovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY králičie masko, cibuľka, syr v črievku, smotana (na varenie alebo na šľahanie) POSTUP PRÍPRAVY na oleji si usmažíme cibuľku, pridáme očisteného rozporcovaného králika, orestujeme z každej strany, aby sa zapiekol, osolíme, okoreníme a necháme dusiť cca 45 minút, potom mäsko vyberieme a do výpeku vlejeme 250ml smotany a jeden syr v črievku, necháme roztopiť a prevariť, vložíme do omáčky mäsko a podávame s ryžou alebo s novými zemiačikmi :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Žofia N. (žofík) ID 71139 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 20 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2 |