. .. .. .. .. .. .
. .

Pečený králik - RECEPT 7679

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KRÁLIČIE MÄSO

ID 4179 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Pečený králik


[ recept č. 7679 zo dňa  ]


Pečený králik


POTREBNÉ PRÍSADY

1 králik alebo zajac,masla,4 strúčiky cesnaku,údená slaninka,rozmarín,hl.múka na zahustenie šťavy, soľ,vývar-bujón,

POSTUP PRÍPRAVY

Králika umyjeme,odblaníme,rozporcujeme,osolíme a poriadne potrieme roztlačeným alebo prelisovaným cesnakom, a prudko zajačika opečieme na masle so slaninkou/ ja som zajka slaninkou aj prešpikovala/,podlejeme horúcim vývarom,posypeme rozmarínom a dáme piecť do trúby.Podlievame aby bolo masko šťavnaté.Tesne pred dopečením na kúsky maska poukládame ešte maslo a šupneme ešte na 2 min do trúby. Upečeného králika vyberieme a šťavu zahustíme múkou, a vrátime masko spať do šťavy.A je to hotové,môžeme k tomu dať knedlu,ja som urobila zemiačiky,ktoré som uvarila v šupke,ra oztlačila na kocky ako na majonézový šalát.potom som ich solila,posypala drvenou rascou a trochu za stáleho miešania osmažila na horúcom oleji.Sú fakt dobré.
Dobrú chu´t.
<< Svadobná torta | Pečený králik | PRe manzela >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu