končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 1851-1860) | << predošlé 1,.,181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ďalšie >> |
TORTY |
RUŠEŇ TOMÁŠ pre Tomáša :-)POTREBNÉ PRÍSADY 3 PLÁTY PIŠKÓTOVÉHO CESTA (rozpis na 1 plát: 5 vajec * 5 kopcovitých PL práškového cukru * 5 kopcovitých PL polohrubej múky) *** ČOKOLÁDOVÝ KRÉM: 1.časť: 150 g práškového cukru * 50 g kakaa * 200 g masla * 2. časť: 60 g masla * 60 g hladkej múky * 500 ml mlieka *** ORECHOVÝ KRÉM: 1. časť: 150 g práškového cukru * 200 g mletých vlašských orechov * 100 g masla * 2. časť: 60 g masla * 60 g hladkej múky * 500 ml mlieka ***FALOŠNÝ MARCIPÁN - MLIEČNA HMOTA (z cca 300 g sušeného mlieka)***POTRAVINÁRSKE FARBY: žltá, červená, modrá, zelená ***6 OKRÚHLYCH KEKSOV (napr. disko) ***PEVNÉ NERVY A KOPEC ČASU POSTUP PRÍPRAVY Tohto narodeninového rušňa Tomáša som cez víkend vyrábala na oslavu 3. narodenín nášho Tomina, veľkého fanúšika svojho menovca a jeho kamarátov. Pokúsim sa jednotlivé kroky popísať vo fotopostupe, ak by sa chcel niekto inšpirovať a dať na to. S falošným marcipánom - mliečnou hmotou som robila prvýkrát, takže som mala obavy ako to pôjde. Robila som ho ako inak podľa MMB. :-) Konkrétne podľa receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1133 - odporúčam. Potrebovala som 6 farieb mliečnej hmoty: bielu - základná hmota - na oči, ústa a do rezervy, žltú - na číslice "1", červenú - na okná a pásy, modrú - na väčšinu rušňa a kolesá, čiernu - na oči, obočie, hlavu, spodný pás, "zadok" a komín - dosiahla som ju zmiešaním červeného, modrého a zeleného farbiva, sivú - na tvár - zmiešaním bielej a trochy čiernej hmoty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 45 návštěvníkov) Elena Š. (*ela*) ID 4972 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (85) posledné: 1.5.2012, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
babka piekla pre vnuckuPOTREBNÉ PRÍSADY , POSTUP PRÍPRAVY pre inspiraciu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | jana p. (jana74) ID 16372 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 13.1.2008, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja prvotinka k synovmu 1. rocku!!POTREBNÉ PRÍSADY Nic moc na prvy krat dufam ze bude aspon chutit. POSTUP PRÍPRAVY ............... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina K. (Mackatimi) ID 14570 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 12.1.2008, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
MarlenkaPOTREBNÉ PRÍSADY recept z MMB POSTUP PRÍPRAVY trošku náročnejšia, ale keď sa robí v predstihu, tak sa to dá zvládnuť! Ale je stráááášne dobráááá!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika P. (MoňaP) ID 8172 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 19.11.2008, 13:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NášmuPOTREBNÉ PRÍSADY Len pre inšpiráciu, robím 3 druhy cesta: biele, kakaové a orechové... plnka len nad parou a s maslom a na jeden diel džemík pikantný!!! Super vždy, istota, že bude chutiť všetkým!!! POSTUP PRÍPRAVY Rýchlo!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Monika P. (MoňaP) ID 8172 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
marlenkaPOTREBNÉ PRÍSADY med , orechy, soda,muka hladka, 2 vajcia, 2 salka, POSTUP PRÍPRAVY ani ju nechcem opisovat je neuveritelna skuste daj te si do vyhladavaca marlenka, a mate tam kopu receptov robila som tu zo salka nie z pudinkov. je aj lacna skoro nie z 8-10vajec ako ine torty skôr lacnejsia iba 2 vajcia a najdrahsie tam su dve salka po 40sk! inak by ste mali mat vsetko doma+orechy. skuste urcite nebudete lutovat!!!!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Klaudia Š. (bohyna) ID 15794 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 15.3.2008, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Francúzska čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY cesto: 4 žĺtky, 100 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 4 bielky, 80 g polohrubej múky, 1 čajová lyžička kypriaceho prášku, balíček čokoládového pudingu v prášku plnka: balíček želatíny (ja dávam dva tie malé, alebo jeden veľký od dr. oetkera), 250 ml červeného vína, 120 g cukru, pol balíčka vanilkového cukru, šťava z citróna, 250 ml smotany na šľahanie poleva: 80 g čokolády, 40 g margarínu, šľahačka v tube POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky vyšľaháme s ¾ cukru a vanilkovým cukrom. Z bielkov spravíme tuhý sneh a vmiešame do nich zvyšok cukru. Hmotu zamiešame do žĺtkov, pridáme múku s kypriacim práškom a cesto upečieme na 180 stupňoch Celzia. Pečie sa asi 15 - 20 minút. Želatínu s vínom, vanilkovým cukrom a cukrom a šťavou z citróna zmiešame a zohrejeme tesne pod bod vretia. Dáme do chladničky vychladnúť a necháme trošku stuhnúť. Potom do zmesi vmiešame hotovú šľahačku. Korpus rozpolíme, naplníme krémom a necháme vychladnúť. (ja dávam do chladničky). Čokoládu a margarín rozpustite v teplom vodnom kúpeli a dôkladne vymiešajte, polejte ňou tortu. Nakoniec ozdobte podľa chuti šľahačkou alebo čokoládový hoblinkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Veronika T. (Mystery) ID 1615 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
BANANOVA TORTAPOTREBNÉ PRÍSADY 200g polohrubej muky 100g praskoveho cukru 1 vajce 1/2 balicka kypriaceho prasku 100ml oleja 120ml mlieka 1 lyzicka kakaa PLNKA: 1 kakaovy puding 500ml mlieka 2 lyzice cukru banany slahacka POSTUP PRÍPRAVY Velmi lahky a nenarocny recept aj pre kucharky zaciatocnicky,mam ho zo zivota...deti torty zboznuju...urobte im tuto bananovopudingovu!!!Neda sa pokazit!!! POSTUP: Cukor,vajce a olej vymiesame,pridame mlieko,muku s kypriacim praskom a nakoniec kakao.Cesto nalejeme do vymastenej a mukou vysypanej tortovej formy a upecieme.Nechame ho vo forme vychladnut... Z mlieka,pudingoveho prasku a cukru uvarime puding.Na vyhladnute cesto(este stale vo forme!!!)poukladame nakrajane banany,zalejeme ich pudingom a odlozime do chladu. Ked puding stuhne,tortu prelozime na podnos a dozdobime slahackou... Dobru chut!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) JANA B. (JOHNINKA) ID 9504 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 1.2.2013, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Najrýchlejšia torta na svete sTrepanou plnkou.POTREBNÉ PRÍSADY Nemam rada torty,ale ta vcera stala zato.Jedla som ju u kamaratky a plnka v torte bola svieza,lahka... POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme 2 slahackove smotany, 2 konzervy mandariniek aj so stavou, 2 vanilkove pudingove prasky Dr. Oetker , ktore sa nevaria. Vsetky ingrediencie dame do misy,uzavrieme a trepeme pokial nezacitime ze to zhustlo.Toť vsio!! Kamaratka mala korpus kupovany v lidl a torta bola super!!!! Takze kupovany korpus natrieme plnkou. Vrch mala potrety slahackou v prasku. Ja som dala klasicku slahackovu smotanu, a na zaver som posypala struhanou coko dvojfarebnou, bielou a mliecnou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Eva H. (EVA 33) ID 24479 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.5.2008, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ružová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 120g polohrubej múky, 120g práškového cukru, štipku prášku do pečina, 2PL oleja, 2PL vody, 6 vajec, vrecúško piškót, jahodový džemSmotanová zmes: tri 250-gramové kyslé smotany, 100g práškového cukru, 1 želatína, 100ml vodyNa zdobenie: 1 želatína, jahodový kompót, 250ml šľahačky, červená potravinárska farba POSTUP PRÍPRAVY K vyšľahaným žĺtkom pridáme práškový cukor, vodu, múku, prášok do pečiva a olej. Zo zmesi pripravíme cesto na korpus a plát. Nakoniec do nej vmiešame sneh z bielkov. Jednu časť cesta vylejeme na plech. Po upečení potrieme jahodovým džemom a stočíme do rolády. Druhú časť cesta vylejeme do tortovej formy. Korpus po upečení tiež natrieme jahodovým džemom a poukladáme naň jahodový kompót. Toto zalejeme 1/3 smotanovej zmesi. Tú si pripravíme z troch kyslých smotán s práškovým cukrom a teplej želatíny. Na túto vrstvu poukladáme piškóty a zalejeme 2/3 smotanovej zmesi. Zas dáme piškóty a zvyšok smotanového krému. Tortu necháme stuhnúť v chladničke a potom na ňu naukladáme polcentimetrové plátky džemovej rolády (ešte nám z nej aj zostane... :o) ). Nakoniec tortu zalejeme želatínou, ozdobíme šľahačkou vymiešanou s červenou potravinárskou farbou a jahodami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 13.12.2007, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 1851-1860) | << predošlé 1,.,181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ďalšie >> |