končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.488 (zobrazuje sa 1481-1488) | << predošlé 1,.,144, 145, 146, 147, 148, 149 |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Crostini s pecenym hroznom a olivamiPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu: POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2PL olivoveho oleja 1 poh oliv 1 poh hrozna 1 1/2 CL cerstveho rozmarinu,nasekaneho na drobno (ja som pouzila suseni iba 1/2 CL) sol a susene chilli bageta 3/4 poh ricotty Postup:Ruru predhrejeme na 205C. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
najlepsie bochnickyPOTREBNÉ PRÍSADY 700g hladkej muky,1kocka drozdie,lyžica cukru,lyžica soli,lyžica rasce,4male uvarene zemiaky,1.5 lyzice bravcovej masti a asi 5.5 dcl vody POSTUP PRÍPRAVY pripravime si kvasok z cukru,droždia teplej vody asi 1.5dcl a lyzice muky.Medzitým dame do misy ostatne ingrediencie a postruhane zemiaky,pridame kvasok a vymesime cesto.nechame kysnut 1.5hodiny.potom si cesto rozdelime a vytvarujeme bochnicky.mne ich vyslo 16 a dame na plech vysypany len mukou.Narezeme kazdy na vrchu do kriza a posypeme rascou,solou alebo syrom.pečieme na 200stupnov cca 20minut.pred pecenim potrieme slanou vodou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | danka b. (dannii1) ID 34355 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.1.2015, 10:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Pecene zemiaky plnene Manchego syrom a chorizomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/03/pecene-zemiaky-plnene-manchego-syrom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 velke zemiaky 250g choriza 100g Manchego syra +25g nastruhaneho manchega Postup:Ruru si predhrejeme na 200C. Na plech si dame zemiaky ,vidlickou urobime niekolko vpichov a posolime.Pecieme 45 minut. Do kuchynskeho robota si dame chorizo rozmelieme na drobno.Dame do panvice a smazime.Zemiaky vytiahneme z rury.Vydlabeme vnutro a pridame k chorizu..Nechame smazit az pokial nam zemiaky chytia farbu.Pridame 100g nakrajaneho manchega.Premiesame a naplnime zemiakove supky.Navrch dame 25 g nastruhaneho syra a pecieme 10-15 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 12.3.2015, 23:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Rajcinova omacka s maslom a cibulouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/04/rajcinova-omacka-s-maslom-cibulou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:800g celych paradajok z konzervy 1 cibula,ocistena a prekrojena na pol 70g masla sol Postup:Do hrnca si dame rajciny,maslo a cibulu.Privedieme k varu a znizime ohen na najnizsie a nechame bublat 45 minut(obcas premiesame).Vytiahneme cibulu a dochutime solou.Papame so spagetami!+parmezan :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2015, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Granola s javorovym sirupom a olivovym olejomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/07/granola-s-olivovym-olejom-javorovym.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:300g ovsennych vlociek 125g tekvicovych jadierok 130g slnecnicovyh jadierok 50g kokosovych lupienkov 135g pekanovych orechov 85g hnedeho cukru 1/2 CL soli 175ml javoroveho sirupu Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 6.7.2015, 23:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Karfiólová pizzaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 karfiol nakrájaný na malé kúsky polovica hlávkovej kapusty 1 vajce 50g strúhaného syra čajová lyžička oregana 1/2 čajovej lyžičky čierneho mletého korenia obloha (podľa preferencií) POSTUP PRÍPRAVY Karfiol a kapustu si nakrájame na malinké kúsky a vo väčšej miske rozmixujeme. Vzniknutú zmes dáme na panvicu a miešame až do zmäknutia, potom podľa potreby znova rozmixujeme. Keď karfiol začne hnednúť, dáme ho do čistej utierky a vyžmýkame z neho vodu ako najviac sa dá. Čím suchšia zmes, tým chrumkavejšie neskôr. Keď sme zmes vysušili, dáme ho do misky a zmiešame s ostatnými ingredienciami a poriadne zamiešame. Následne cesto uložíme na pekáč (namastený, alebo vystlaný papierom na pečenie) do tvaru pizze. Pečieme ho na 220 stupňoch cca 15 minút. Potom vyberieme, poukladáme oblohu podľa chute (paradajkový pretlak, špenát, žihľava, bazalka, kukurica, šampiňóny, syr...) a dáme piecť na ďalších 10 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Patrícia J. (shanyqa) ID 104637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Plnené šampiňóny na stredomorský spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby : 12 ks stredne veľkých šampiňónov (ja som mala tentoraz 4 maxi šampiňóny - portobello), soľ, korenie, 1 šalotka alebo červená cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, olivový olej, 125g mozarelly, 4 PL parmezánu, 5 sušených paradajok, 80g čiernych olív, čerstvé bylinky podľa chuti (oregano, tymián, bazalka, rozmarín, šalvia, ...) POSTUP PRÍPRAVY Rúru si zapneme na funkciu gril cca na 200°C. Šampiňóny očistíme a oddelíme nožičky, ktoré pokrájame na malé kúsky. Očistíme cibuľu, pokrájame na drobno a orestujeme na časti olivového oleja, pridáme pokrájané nožičky a chvíľu podusíme, odložíme z ohňa a necháme vychladnúť. Medzitým si pokrájame na malé kúsky mozarellu, sušené paradajky, olivy, 1 strúčik cesnaku a bylinky - všetko pridáme k hubovo-cibuľovej zmesi, pridáme parmezán, soľ, korenie a premiešame. Naplníme do očistených klobúčikov, ktoré sme zvonku aj zvnútra natreli zmesou olivového oleja, jedného roztlačeného strúčika cesnaku, soli a korenia, preložíme na pekáč vystaný papierom na pečenie a na strednej mriežke zapekáme pod rozpáleným grilom cca 15 minút - treba kontrolovať. Výborná ľahká večera alebo predjedlo ... milovníci pikantného jedla môžu pridať do zmesi ešte kúsok čili papričky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Halloumi syr s paradajkovou salsou z čerstvých paradajok ... jednoduché a chutné papaníčkoPOTREBNÉ PRÍSADY dve porcie : 1-2 ks halloumi syr, olivový olej, 1-2 strúčiky cesnaku, čerstvé príp. sušené bylinky podľa chuti, korenie ... na , paradajkovú salsu : paradajky (3-4 väčšie paradajky alebo cca 12-15 ks mäsitých cherry paradajok - najlepšie sú tie podlhovasté), 1/3 póru, olivový olej, bylinky, 1-2 strúčiky cesnaku, 0,5 - 1 dl bieleho suchého vína, 2 ČL hnedého cukru, 1 PL kečupu, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY ... syr halloumi som sa chystala pripraviť už poriadne dlho, ale nejako sa nedarilo a po negatívnej skúsenosti z reštaurácie, kde bol syr taký slaný že sa nedal konzumovať som to stále odkladala, ale nakoniec, keďže som syr už mala kúpený som sa odhodlala ... chcela som jednoduchý a chutný recept - ľahkú večeru, tak som improvizovala a výsledok ma príjemne prekvapil ... zistila som, že som sa obávala zbytočne - syr bol slaný akurát a s paradajkovou salsou, ktorú sol doplnila olivami a čerstvými bylinkami bol výborný - takže posúvam ďalej : pripravíme si salsu ... pór prekrojíme po dĺžke a pokrájame na polkolieska, paradajky pokrájame na malé kúsky - obe suroviny orestujema na troche olivového oleja, po cca 5 minútach vlejeme víno, premiešame a necháme odpariť alkohol, pridáme soľ, korenie, bylinky (čerstvé alebo sušené - oregano, tymian), kečup, cukor, pár minút povaríme, odstavíme a rozmixujeme do želanej konzistencie, dochutíme pretlačeným cesnakom ... omáčka je svieža a chutná a hodí sa výborne na pečenú či grilovanú zeleninu, či cestoviny ... ale vráťme sa k receptu ... halloumi syr osušíme, pokrájame na plátky hrubé cca 0,5 až 1 cm, potrieme olivovým olejom do ktorého sme roztlačili cesnak, okoreníme - POZOR NESOLÍME, pretože syr je slaný - a opečieme na vyhriatej grilovacej alebo klasickej panvici do zlatista a servírujeme s paradajkovou salsou a čerstvými bylinkami podľa chuti - ja som použila oregano, tymián a štipku mäty ... výborná ľahká večera či obed ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.488 (zobrazuje sa 1481-1488) | << predošlé 1,.,144, 145, 146, 147, 148, 149 |