končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Obrátený makovo - marhulový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 150 g masla * 150 g cukru * 2 vanilk.cukre * 4 vajcia *stipka soli * 150 g hladkej muky * 4 lyzice nemleteho maku * 1/2 prasku do peciva * citronova kora z 1 citronu * 1 lyzica praskoveho cukru * 15-17 cerstvych marhul * 4 lyzice marhuloveho dzemu * 4 lyzice marhulovice POSTUP PRÍPRAVY Prv som mala obavy,co vznikne z kombinacie MAK+MARHULE,a vzniklo z toho jedno velke = Mmmmmmmmmmnaaaaaaam:):) Priatel mi povedal,ze on marhule nelubi,ale tento kolacik u nas zmizol rychlostou blesku:):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (49) posledné: 29.7.2013, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Punčová torta pre mamuPOTREBNÉ PRÍSADY 1. cesto /okrúhle/ 4 vajcia, 120 g pr.cukru, 120 g polohr.múky, trošku pr.do pečiva 2. cesto / na plech/ 6 vajec, 180g pr.cukor, 180g polohr.múka, trošku pr.do pečiva 3. cesto / na plech/ 6 vajec, 180g pr.cukor, 180g polohr.múka, trošku pr.do pečiva, červ. potr. farba rumová zálievka : 5-6dcl vody, 200g kr.cukor, 2dcl rumu krém: trocha masla, cukru, rozdrvené piškóty, rum MMF POSTUP PRÍPRAVY 1. cesto žĺtky + cukor vymiešať, potom pridať múku s pr.do peciva a vyšľahané bielky. menšie množstvo, lebo nepotrebujeme veľký korpus, len prerezať na polovicu. 2+3 cesto postup ten istý, len do jednej pridať červ. farbivo Korpus rozrežeme na polovicu. Spodnú časť natrieme džemom....piškóty si obe nakrájame narovnako....ja som ich narezala na výšku okrúhlej formy....asi 6-8cm....podla toho ako to vyjde na plechu, aby boli rovnaké pásy.....potrieme tiež džemom a prvý pás stočíme do slimáka....dáme do prostriedku spodného korpusu a potom striedavo tam pridávame ostatné pásy....čiže prvý je červený, tak hned za tým dáme biely....až kým nezaplníme celý spodný korpus....potom dáme naspäť tortovú obruč, aby sa to nerozpadlo, keď to budeme polievať rumovou zálievkou..... rumová zálievka: povaríme vodu s cukrom, potom pridáme rum, zalejeme celý vrch natrieme džemom a dáme tam vrchnú časť korpusu musíme celé dobre zaťažiť a dať na noc do chladničky Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) Marianna M. (marfic) ID 35792 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 13.1.2014, 11:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tvarohovo-šľahačková s čokoládovo-orieškovými bonbónmiPOTREBNÉ PRÍSADY 5 vajíčok, 150 g kryštálového cukru, 120 g polohrubej múky, 1 lyžička prášku do pečiva, 2 mierne navŕšené lyžice kakaa, 0,5 dl oleja, 0,5 dl vody, 5 lyžíc vody k snehu***Plnka: 500 ml smotany na šľahanie (33%), 250 g nízkotučného tvarohu (vo vaničke), 50 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 2 stužovače šľahačky***na bonbóny a čokoládové kúsky: 3-4 čokoládové keksíky, asi dve hrste nesolených arašídov, 100 g čokolády na varenie, 4 lyžice kakaovej nátierky POSTUP PRÍPRAVY Inšpirovala som sa receptom v jednom staršom časopise – korpus som si upiekla po svojom, k šľahačke som pridala ešte tvaroh a miesto čokoládovo-orieškových bonbónov, ktoré už stačilo len nakrájať :) som radšej zvolila domáce, na spôsob Ferrero. Dúfam, že vás neodradím dlhším postupom, ak sa rozhodnete pre tieto bonbóniky a pripravíte si ich aj pár dní dopredu, príprava samotnej torty je potom už len bleskovou záležitosťou :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (72) posledné: 14.12.2013, 13:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta z bielej čokoládyPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 200g detských piškót, 90g roztopeného masla Plnka: 350g bielej čokolády, 2 šľahačky, 1 väčšie balenie bieleho jogurtu, 1PL rumu, 8 plátkov želatíny, 200g banánov v čokoláde POSTUP PRÍPRAVY Piškóty rozdrvíme a zmiešame v mise s roztopeným maslom. Odložíme na pol hodiny do mrazničky. Potom zmes natlačíme do otváracej tortovej formy. Želatínu dáme napučať do studenej vody. Banániky nakrájame na väčšie kúsky. Bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a vzápätí v nej rozpustíme aj vyžmýkanú želatínu. Šľahačku vyšľaháme, pridáme jogurt, bielu čokoládu so želatínou, rum a nasekané banániky, ale iba tri štvrtiny, zvyšok necháme na ozdobu. Zamiešame a nalejeme zmes do tortovej fory. Ozdobíme zvyšnými banánikmi. Dáme do chladničky stuhnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 23.11.2012, 15:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čo všetko spraviť pre dobre upečený korpusPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Vajíčka ,cukor,múka atd. POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som našla v knižke- ,mám ju moc rada sú tam skvelé veci. Keď že sa mi konečne podarilo rozhodla som sa napísať všetko čo o piškótovom ceste viem z tejto knižky takže: Piškótový korpus s práškom do pečiva. Spotreba surovín na formu s priemerom 26 cm. 4 žltky,180g krupicového cukru,1 balíček vanilínového cukru,4 bielky,3až 4 PL vody,150g hladkej múky, 100g maizeny/ nikdy som ju nepoužívala ale cesto sa mi zdalo pevnejšie/ 3 zarovnané ČL prášku do pečiva. Maslo a múka alebo strúhanka na vymastenie a vysypanie formy/ja som použila teflonovú fóliu/ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Evka Š. (Zigi222) ID 86477 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.4.2009, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená torta s jahodamiPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g piskoty,150 g masla, 100 g cukru, 0,5 l mlieka, 1 puding (vanilkovy alebo jahodový),lekvár,šľahačka,jahodový kompot. POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si puding,do hotoveho pudingu zašľaháme maslo a cukor,občas premiešame a necháme vychladnúť.Dno misy alebo vyššej formy vyložíme piškotami,pokvapkame zriedeným lekvárom a pokryjeme vrstvou pudingu.Na nu pokladáme jahody nakrájané na menšie kusky,dáme dalšiu vrstvu piškot,krému a ovocia.Povrch mučnika tvoria piškoty,ktoré prykrijeme alobalom.Nechame do druhého dna v chledničke.Pred podávaním ozdobíme šľahačkou a jahodami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) vladimira S. (topanka) ID 44724 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 26.3.2009, 16:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená krtkova torta č. 2POTREBNÉ PRÍSADY * 200ml uvareného capucína + 6 štvorčekov čokolády * 1 banánový puding * 400ml mlieko * 3 PL kr.cukor * 1 straciatela jogurt/150g/ * 1 kyslá smotana /250g/ + 1 vanilkový cukor * 3 banány * 1šľahačková smotana /250ml/ + 1 stužovač* čokoláda na strúhanie * piškóty * POSTUP PRÍPRAVY no - moje malé mi včera priniesli zo školy 2 banány a ja s hrozou v očiach, čo s nimi zasa urobím /lebo ako je u nás všeobecne známe - jedine pacnúť ich do koláčika, inak nehrozí, aby ich zjedli/ - tak som dnes dokúpila tretí banán :)) a tú tortu, kvoli ktorej ma už 2 mesiace otravovali - som im urobila. Inak, polka z nej už je fuč ... a to som ju dokončila pred hodinou aj s chladením OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (35) posledné: 16.4.2010, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Fotopostup - ako na krivú tortu - Topsy Turvy cakePOTREBNÉ PRÍSADY naplnené korpusy ( toľko, koľko poschodovú chceme), krém na potieranie, slamky, podložka kartonová, poťahovka POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 6.3.2011, 17:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ovocná želétortaPOTREBNÉ PRÍSADY piškóta: 3 vajcia, 3 lyžičky hladkej múky, 3 lyžičky kr. cukru,2 malé lyžičky prášku do pečiva, soľ**** 750 ml bieleho jogurtu, 3 ks van. cukru, 2 ks Dr. Oetker jemne mletá želatina na sladké i slané použitie ***ovocie: banán, nektarinka, hrozno alebo iné podľa chuti a sezóny, 2 ks Haas Žel-Dort číry v prášku (želatína) POSTUP PRÍPRAVY V prísadách som uviedla cukor, tortu som však robila pre cukrovkára, takže vrelo môžem odporučiť použiť náhradné sladidlo a jogurt so zníženým obsahom tuku. Bolo to vynikajúce a osviežujúce, deti sa išli priam zadrhnúť a nektarinky s mierne kyslastou chuťou boli vynikajúcou voľbou! Túto tortu budem robievať oveľa častejšie, vyskúšajte aj Vy! Je hotová raz-dva... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 28.12.2009, 10:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Princezná na meninyPOTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus od Dasi: 375g hladkej muky, 6 vajec, 1 prasok do peciva, 360g praskoveho cukru, 150ml vriacej vody, 225ml oleja. Plnka: cokoladova, karamelova a vajecny konak. POSTUP PRÍPRAVY Uslahame bielka, pridáme polovicu cukru. v druhej mise šľaháme žĺtka s dalšou polovicou cukru, môžeme pridať vanilkový cukor. Postupne prilievame olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a vodu. Nakoniec vmiešame sneh. Tretinu cesta dáme späť do nádoby, kde sme šľahali bielka a zafarbíme ho kakaom ( od oka cca 3PL , podla farby kakaa.) Do vymastenej formy striedavo kladieme cesto po lyžiciach, dáme na stred formy jednu PL tmavú a na to 2PL svetlého cesta. Takto to stále opakujeme až do spotrebovania cesta. Nemiešame!!! Tento postup spôsobí to, že sa cesto pomalz rovnomerne rozieva a vytvorí po rozkrojení vrstvy alebo prúžky. Pečieme ve vyhriatej rúre na 160-170 °C cca hodinu. Pozor, cesto má tendenciu uprostred napuchnúť, po upečení tortu hneď vyklopte, tým sa to urovná... mne sa to nestalo, ale pre pripad,ze by sa to niekomu stalo. Po vychladnuti prekrojime na veeela casti a plnime kremom vasim oblubenym... Po naplneni, nanesieme tenku vrstvu kremu aj na boky, spravime si dieru pre babiku, dame na chvilu do chladnicky a potiahneme hmotou. Vsadime babiku, ktoru uz len doobliekame do zvysnej hmoty a dozdobime saty.. a uz sa len tesime... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (35) posledné: 21.10.2008, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 131-140) | << predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,2566 ďalšie >> |