. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 628 (zobrazuje sa 131-140)<< predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,63 ďalšie >>

NÁTIERKY

Domáca paštéta



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g kuracej pečienky, 250 g bravčovej masti,cibuľa,2 vajíčka na tvrdo,soľ,čierne mleté korenie,plnotučná horčica ( dijonská horčica)

POSTUP PRÍPRAVY

Kuraciu pečienku dáme variť na cca 25min do mierne osolenej vody, medzi tým si uvaríme vajíčka a necháme povoliť bravčovú masť. Kuraciu pečienku necháme odkapkať na sitku a vychladnúť. Keď je pečienka vychladnutá dáme ju do mixéra,rozmixujeme pridáme bravčov.masť,vajíčka,cibuľu a poriadne premiešame. Podľa chuti posolíme,okoreníme a pridáme horčicu ( tak 2-3 pol.lyžice). Dáme do chladničky a potom už len spapať. Mňam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Zuzana G. (Leuša) ID 6174 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 28.5.2012, 15:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

šunková nátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

1tvaroh, maslo (ja dávam vetíčko), šunku (podla chuti), ml.č.paprika, lyžička kečupu

POSTUP PRÍPRAVY

Tvaroh a maslo vymiešame, pridáme n drobunko nakrájanú šunku, ml.č.papriku, kečup a poriadne vymiešame. Vymiešané ponorným mixérom vznikne pena. Foto neskor doplním

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Lucia M. (lusy01) ID 68695 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2014, 17:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

*♥*Baklažánová nátierka*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

1 baklažán, 1/2 malej cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 ks Syrokrému (50 g) alebo iného krémového syra, 1 PL kyslej smotany, 1 - 2 PL majonézy alebo tatárskej omáčky, soľ, mčk, olej, zopár lístkov bazalky, trocha kečupu

POSTUP PRÍPRAVY

1) Baklažán pokrájame na 0,5 cm kolieska, osolíme ich a necháme 30 minút "vypotiť".
2) Vzniknutú tekutinu poutierame servítkami a baklažány opekáme na oleji.
3) Opečené uložíme na kuchynskú papierovú utierku, aby odsala tuk.
4) Polovychladnuté vhodíme do mixéra, pridáme prelisovaný cesnak, syr, majonézu, smotanu, mčk a
zmixujeme.
5) Nátierku ochutnáme, pridáme podľa chuti kečup i soľ a možno dať aj za lyžicu olivového oleja. Do hotovej
nátierky pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a posekanú bazalku ( ak máte jarnú cibuľku, použite tú aj s
vňaťou )

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 10.9.2015, 15:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

treska Kimlo je najlepšia treska na svete


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 kg mrazené filety z tresky * 2 ks majolenka Hellmann´s 250ml * 3 ks cibuľa stredná * 2 PL plnotučná horčica * 3-4 ks sladkokyslé uhorky * 100 ml šťava zo sladkokyslých uhoriek * 2 ks mrkva * 300 ml ocot * 3 KL soľ * 3 ks bobkový list * 1 KL mleté čierne korenie * 1 KL celé čierne korenie * podľa chuti vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

sem si ju uložím,tresku robím často,no táto mi príde ako naj ,je to treska Kimlo-recept od chlapíka od vedľa z kimlo.szm.,inak on má všetky recepty veľmi dobré,ukladám si to sem,je mi jedno kolko je tu tresiek,myslím,že to nie je zakázané uložiť si sem recept podla svojho gusta!ako píšem,mám odskušane kadejaké tresky táto nám chutí najviac,postup:


Tresku rozmrazíme a vložíme do 3 litrov vriacej vody s 250ml octu, soľou, bobkovým listom, celým čiernym korením a mrkvou. Varíme 15-20 minút, vyberieme spolu s mrkvou, necháme odkvapkať a vychladnúť. Potom vidličkou tresku roztlačíme na jemné kúsky, poprípade posekáme nožom.

Pridáme mleté korenie, horčicu, nastrúhané uhorky a mrkvu, a pridáme šťavu z uhoriek. Cibuľu nakrájame najemno, rozmixujeme ponorným mixérom na kašu a pridáme k treske. Nakoniec pridáme majolky a dobre premiešame.

Dochutíme zvyškom octu, vegetou a šťavou z uhoriek. Dáme odstáť do chladničky aspoň na 12 hodín. Podávame s čerstvými rožkami.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.5.2013, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z Cottage cheese



POTREBNÉ PRÍSADY

2 biele Cottage cheese, 2-3 mladé cibuľky, dve lyžičky horčice, mletá červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zmiešame, poprípade dochutíme čiernym korením a soľou. Je to taká náhrada za tvarohovú nátierku :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Martina B. (levandullka) ID 206985 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Drožďová pomazánka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kocka droždia, 1/5 čerstvého masla, 20dkg jemnej salámy, 3-4 vajíčka, 3-4 kyslé uhorky, soľ, peper, 1 PL plnotučnej horčice

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvici rozohrejeme maslo spolu s rozdrobeným droždím a vymiešame do kaše. Zmes necháme vychladnúť. Vajíčka uvaríme natvrdo, nastrúhame, pridáme salám, uhorky, horčicu a okoreníme. Vmiešame drožďovu kašu a nechame v chladničke ztuhnúť. (45min./4 osoby)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Žofia V. (gigi33) ID 41570 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Taká iná nátierka z nivy :-)



POTREBNÉ PRÍSADY

200 g nivy, 200 g obyčajného masla, 3 - 4 PL koňaku, mleté orechy

POSTUP PRÍPRAVY

Nivu postrúhame, pridáme maslo a koňak podľa chuti.Ja som nemala koňak, pretože žijem v krajine, kde sa pije najviac Whiskey, takže kľudne dajte alkohol, aký sa u Vás nájde.Ešte som to pekne prebehla ponorným mixérom, dala do zdobičky,aby to pekne vyzeralo a nakoniec posypala orieškami.

Je to taká netradičná pomazánka, ale nám chutí......

Prajem dobrú chuť !

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.9.2011, 20:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Šmirkáš (bryndzová nátierka)



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g bryndze, 100 g masla, malá cibuľka, 2 PL horčice, 1 ČL mletej papriky

POSTUP PRÍPRAVY

Bryndzu zmiešame so zmäknutým maslom a pridáme nadrobno nasekanú cibuľku a ostatné prísady.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Kristína P. (Kitty26) ID 3488 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.12.2011, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Pomazánka na tousty - lacná a rýchla



POTREBNÉ PRÍSADY

Na 1 dávku: 1 kg pomletého bravčového mäsa - plecko, .........1 kg rajčín............1 kg papriky..........3-4 ks cibule...............1 Nakladač,..........feferónky podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Zeleninu pomeliem na mäsovom mlynku. Dám variť. Po 10 minútach pridám mleté mäso, nakladač (preosejem na sitku). Pozor, nakladač je veľmi slaný, stačí aj 3/4 sáčiku, treba pomaly sypať a ochutnávať. Spolu všetko varím 1 hodinu. Dám do pohárov a sterilizujem na 100 stupňoch 15 minút.

Feferónku si múže dať každý ako má rád, ja som pomlela 4 zavárané spolu so zeleninou a je to jemne pikantné.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

Hana K. (margarretka) ID 2317 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 1.2.2012, 12:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Tuniaková nátierka s cibuľkou :-)



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva tuniaka v oleji, 100g mäkkého masla, 1 taveného syra Bambino, 1 väčšia cibuľa, kečup, horčica, soľ, čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tuniaka, maslo a syr spolu vymiešame. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a podľa chuti kečup a horčicu. Dochutíme čiernym korením a soľou. Dobrú chuť. :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Katarinka B. (Katarinka Brnka) ID 210373 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.10.2011, 21:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 628 (zobrazuje sa 131-140)<< predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,.,63 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu