končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Roztrhané mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY mäso vhodné na pečenie (bravčove,hovädzie,jahňacie,kuracie...) POSTUP PRÍPRAVY Večer pred pečením si urobíme marinadu .Ja som robila z coca-coly,korenia,kečupu,horčice,sojovej omačky a cesnaku.Ale samozrejme si možete urobit podla seba.Umyte mäsko(cely kus) naložime do misy s marinadou a dame na noc do chladničky.Tej marinady by malo byt tak 2 dcl a viac aby sa mäsko v rure nevysušilo.Pečieme pomaly na 160-170 st take 3 hodinky alebo dlhšie (záleží na mäse) aby masko bolo mäkkučke. Ked je hotové,vyberieme ho na tanier a vydličkami roztrhame na vlaknité kusky.Počas pečenia davajte pozor ,aby vam všetka štava nevyvrela, lebo ju budeme potrebovat ,tak priebežne podlievajte podla potreby.Roztrhane masko vratime do pekača a premiešame so štavou. Nemalo by to byt suché,tak si to ustrážte. Taketo masko je velmi dobre, ked niekam cestujete , alebo na piknik,šupnut do žemle,trochu šalatika,kečup alebo majonezu a bašta je na svete. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 9.9.2010, 9:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
FANTASTICKÁ PANENKA PODĽA MICHAELA DOUGLASAPOTREBNÉ PRÍSADY Inšpiroval ma receptík z nejakého českého staršieho časopisu , zabudla som naň a dnes som si ho pripomenula - úžasný!!! Trošku som si ho prispôsobila:-) Potrebujeme jeden kus bravčovej panenky, vajce, čaj.lyžičku solamylu, pór, 2 farebné papriky, jednu väčšiu mrkvu alebo 2 menšie, 5 - 6 čerstvých šampiňónov, 0,5 dcl sójovej omáčky, 0,5 dcl vermouthu alebo červeného vína, ktorému pomôžeme čaj. lyž. práškového cukru:o) a keď nie je vínko nevadí,použite len práškový cukor:o), 2 chilli papričky al. chilli korenie, olej, soľ - ak treba. POSTUP PRÍPRAVY Panenku si nakrájame na tenké rezance a zalejeme jedným vajíčkom, v ktorom sme rozmiešali solamyl. Na troche horúceho oleja dôkladne orestujeme. Mäsko vyberieme (uchovávame v teple). Do panvice pridáme nakrájanú zeleninu: na hrubšie pór, za 3 minútky šampiňóny, za ďalšie 3 minútky papriku nakrájanú na cca 2 x 2 cm štvorčeky a na kolieska nakrájanú mrkvu. Po krátkom restovaní pridáme naspäť mäsko, sójovku s vínkom, keď nemáme vínko,tak aj bez:-) pridáme čaj. lyžičku práškového cukru a sexi chilli papričky bez semienok, al. štipku chilli korenia. Chvíľu miešame a odstavíme. Zelenina nesmie byť rozvarená. Určite super príloha ryža, hranolčeky alebo bagetka. Ja som mala bez, lebo to bola večera a rada by som do plaviek :-))). Je to výýýborné , veľmi rýchle a sexi, čo by sme čakali od Douglasa, že? OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Miroslava B. (mbroska) ID 49837 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 10.4.2013, 8:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená krkovičkaPOTREBNÉ PRÍSADY Krkovičku s kosťou,veľa cesnaku,cibule,korenia,soľ POSTUP PRÍPRAVY Chcela som sa pozrieť,ako pečiete mäsko vy,ale takúto klasicu som tu nenašla.(možno som slepá:)Tak som aspoň napísala,ako pečiem ja,možno niekomu pomôžem. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 1.11.2011, 22:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šťavnaté reznePOTREBNÉ PRÍSADY 0.5kg kare, vajíčka, strúhanka,horčica,kečup, maslo, olej, vegeta, čierne mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Karé si nakrájame na rezne, ktoré osolíme a vyklepeme. Vklepeme do nich strúhanku a obalíme vo vajíčku a prudko osmažíme na oleji. Poukladáme kolmo vedľa seba do janskeho skla a zalejeme zmesou./ 2dcl horúcej vody, 1PL horčice, 1PL kečupu, 1PL masla, 1PL oleja. 1KL vegety a 1KL č. korenia/ A pečieme zakryté na 220 stupňoch pol hodinku. Podáveme so zemiakovou kašou alebo ryžou. DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Jana J. (yoko) ID 1343 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 11.4.2010, 13:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečené údené kolenoPOTREBNÉ PRÍSADY Našla som receptík pečené koleno na pive,alebo na kapuste a to môj drahý odmietol.Nemá rád troška iné jedlá.Tak som urobila,ako som uznala za vhodné.Až sa zalizoval.Teda aj ja:)Takže potrebujeme:Údené koleno,celé č.korenie asi 10 guličiek,celé nové korenie 3-4guličky,3-4bobkové listy,cibuľu,cesnak(celú hlavičku) a k hotovému už len chlebík,chren,horčicu a samozr.baranie rohy POSTUP PRÍPRAVY Kolienko som najskôr v horúcej vode dobre vyumývala,dala s korením a bobkovým listom variť do tlakového hrnca.Zabudla som naň,tak som ho varila asi 1a1/2hodinky.A dobre som urobila.Vytiahla som ho už vykostené:)Dala na pekáč,trošku podliala vývarom,trošku narezala kožu,pridala na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak.Celú hlavičku,nelúpanú,len zrezaný zvršok(špičky).Po upečení strúčik vybehne zo šupky aj sám.Rúru som mala vyhriatu na najvyššiu teplotu.Zapekala som 20-30minút.Občas som mäsko poliala výpekom.Nemohli sme sa už dočkať,lebo kolienko rozvoniavalo po celej bytovke:)Bolo výborné!!!Odporúčam.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.10.2016, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnená bravčová panenka v orechovo-petržlenovej kruste s omáčkou zo zeleného koreniaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 500 g bravčovej panenky, 1,5 balenia hravé syrové nite /korbáčiky/, pár pásikov slaninky, 2 PL mleté orechy, 2 PL petržlenovej vňate a trocha oliv. oleja, na obalenie alobal Omáčka zo zeleného korenia: 1/2 bal. zeleného korania, 250 ml šľahačková smotana 33%, 100 - 150 ml mlieko, 1 ML soli, 1ML solamylu a trocha vody , 1/2 ML cesnaku POSTUP PRÍPRAVY ..absolútne delikátne jedlo s výbornou korenistou omáčkou, pre milovníkov dobrého jedla ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.11.2011, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Chatárska pochutka -recept mojho manželaPOTREBNÉ PRÍSADY xx POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Tatiana U. (tanaa) ID 166427 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 29.12.2012, 10:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáca šunka - trošku inakPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg bravčového pliecka, 20 g rýchlosoľ, 1 čl soľ, 1 čl kryštál. cukor, 1,5 dcl vlažná voda POSTUP PRÍPRAVY Mäsko odblaníme, a odvážime 1,5 kg. Nakrájame na kocky tak 1x1 cm. Vo vode rozpustíme soli a cukor. Po úplnom rozpustení vmasírujeme do mäska až tekutina zostane úplne v mäsku. Masírujeme. Dáme do chladničky na 24-48 hod a 2x denne premiesime. Zmes vtláčame do formy, aby neboli fugy medzi kúskami. A teraz to hlavné: nemám vysoký hrniec, aby som mohla šunku variť, tak som ju dala do rúry na teplovzdušnú (len zadný ventilátor) a teplotu som nastavila na 80 C. Od rozohriatia za 2,5 hod som rúru vypla. Šunka musí úplne vychladnúť (tak 3 hoďky), potom ju môžeme otvoriť. Je šťavnatá, krehká, voňavá, ružová, dá sa krájať na tenúčko. A to hlavné: je bez Éčiek a iných chemikálii a má skoro 100% mäska !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Lenka F. (lienkaf) ID 13213 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 28.10.2012, 10:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pikantne prirodne reznePOTREBNÉ PRÍSADY 5-6 bravcovych reznov * 1 vacsia cibula,3 strucky cesnaku, chilli papricka (vacsia), 3 zavarane uhorky * sol, peps,sladka a stiplava paprika mleta, worchestrova omacka * 500 - 700 ml vyvaru (karpatsky) * muka na obalenie * priloha ryza POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 14.4.2012, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Šťavnaté karé zapekané s cukinou a nivou*♥*POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé vykostené, mčk, grilovacie korenie, gyros, 3 vajcia, trocha mlieka, strúhanka, 2 cibule, 3 - 4 strúčiky cesnaku, olej, kúsok oravskej slaniny, 1 - 2 menšie cukiny, 80 - 100 g nivy, 50 g eidamu, 500 ml vývaru, 1 PL masla, 100 ml šľahačkovej smotany POSTUP PRÍPRAVY Karé pokrájame na rezne a bežne vyklepeme. Osolíme len zľahka, posypeme mčk a grilovacím korením. Potom vkladáme do sáčka so strúhankou a strúhanku vklepeme do rezňov. Ponoríme do vajec rozšľahaných s mliekom, necháme stiecť prebytočné vajco a položíme do panvice s rozohriatym olejom, opražíme z oboch strán. Do pekáča dáme asi 2 PL oleja, na pásiky pokrájanú slaninu a časť naplátkovanej cibule. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 18.11.2011, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,72 ďalšie >> |