. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HOVÄDZIE MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 210 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,21 ďalšie >>

HOVÄDZIE MÄSO

HOVADZIE MASO V PARADAJKOVEJ OMACKE



POTREBNÉ PRÍSADY

1 KG.HOVADZIE ZADNE , 250 ML PARADAJKOVY PRETLAK , STRUHANKA , 4 VAJICKA ,OLEJ, SOL ,MLETE CIERNE KORENIE ,VEGETA,CERVENA PAPRIKA

POSTUP PRÍPRAVY

DEN VOPRED SI MESKO NAKRAJAME NA REZNE .PRIPRAVIME SI ZMES KORENIA 1 CL SOL, 1 CL VEGETA 2 CL CERVENA PAPRIKA , 1/2 CL MLETE CIERNE KORENIE SPOLU ZMIESAT A TYM NAKORENIT REZNE Z OBOCH STRAN A NECHAT ODSTAT DO DRUHEHO DNA .
DRUHY DEN SI PRIPRAVIME OMACKU DO KTOREJ BUDEME MESKO VKLADAT ,OMACKU UROBIME Z 250ML VODY A 250 ML PRETLAKU TROSKA OSOLIT A TROSKA CUKRU PODLA CHUTI . MESKO OBALIME V STRUHANKE A NAKLEPEME HO Z OBOCH STRAN .POTOM TAKETO NAKLEPANE MESKO NAMACAME VO VAJICKU KTORE SI TROSKA OSOLIME A NA PRUDSOM OHNI OPECIEME Z OBOCH STRAN . OPECENE MESKO VKLADAME DO OMACKY .VYPEK Z MESKA VLEJEME DNU A DAME VARIT V TLAKOVOM HRNCI ASI 45 MINUT .PODAVAME SO ZEMIAKOVOU KASOU .

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

Martina T. (sulong) ID 10188 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2011, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Guláš



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hovädzieho mäsa, 300 ml vody, 1 veľkú cibuľu, Zemiaky, Zelerové stonky, 6 ks cherry paradajok, Guláš Mix 100g, 1 lyžička dochucovacej pasty Sambal Badjak, Príloha: chlieb

POSTUP PRÍPRAVY

V hrnci na oleji usmažíme cibuľu a potom na kocky nakrájané hovädzie mäso, pridáme 600ml vody a zmes. Dôkladne premiešame a varíme na miernom ohni. Približne po 30 minútach pridáme nakrájané zemiaky, soľ a korenie podľa chuti (môžeme dochutiť 1 lyžicou pasty Sambal Badjak). Dusíme na miernom ohni. V závere pridáme nakrájané zelerové stonky a nakrájané paradajky. Podávame s chlebom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 16.3.2011, 12:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Pecene masove gulky



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/pecene-masove-gulky.html

POSTUP PRÍPRAVY

1 stredne velky zelerovy stonok
1 stredne velka mrkva
olivovy olej
1 CL soli + viac pre zeleninu
cierne korenie
900 g mleteho hovadzieho masa
1 PL rajcinoveho pretlaku
1 CL mletej papriky

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2014, 9:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Zivanska



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/zivanska.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:bravcove maso
zemiaky
cibula
slanina
horcica
cierne korenie a sol
mleta paprika
Postup: Bravcove maso si vyklepeme na tenke kusky,osolime,okorenime a natrieme horcicou.Poukladame na alobal.Na maso dame cibulu,slaninu a prikryjeme zemiakmi.Osolime,okorenime a posypeme mletou paprikou.Poriadne zabalime alobalom a dame piect na 1 hodinu pri 200C.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 10.9.2014, 21:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Držkovy perkelt



POTREBNÉ PRÍSADY

držky,cibula,cesnak,koreniny,sol,sladka smotana,hl.muka..

POSTUP PRÍPRAVY

Držky kupujem uz pripravene,ochutene...ved kto by sa chcel babrat s čerstvymi..Robim to cele v kuchte,trva to asi hodinku..takze na masti si spenime cibulku,pridame drzky,ak budete mat tie čo ja tak netreba podlievat,pridame koreniny,ml.červenu papriku,so solou opatrne alebo vobec(drzky su uz ochutene).Zavrieme a nechame na miernom ohni asi hodinku,to sa uz budu krasne rozpadavat.Ja som si medzi tym urobila knedlu(mam ju v receptoch,je super).V sladkej smotane si rozmiešame hl.muku a pridame ku držkam,pomiešame a povarime,ak treba ešte dochutime,nakoniec pridame majoranku.Kto ma rad držky tak si určite pochutí!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.10.2009, 16:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Moja hovädzinka na divoko - Vadaš



POTREBNÉ PRÍSADY

Hovädzie mäsko /ja som mala hovädzie zadné/, čerstvá zeleninka /ja dávam všetko čo doma mám napr. mrkvu, petržlen, zeler, kaleráb, brokoličku, pór, cibulku, cesnak, hrášok/, zhruba 1dcl šlahačkovej smotanky, korenie, soľ, bobkový list a trocha masla a oleja. Ja dávam sušený estragón /od Kotányho/ dá tomu fantastickú chuť.

POSTUP PRÍPRAVY

Kuk, postup je trocha dlhší ale oplatí sa s tým pohrať, výsledok stojí zato.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

VLADIMIRA I. (MIMIMI) ID 10009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.5.2009, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzí guláš



POTREBNÉ PRÍSADY

MASO: 500 g hov.mäsa, 1 veľká cibuľa, olej ______KORENIE: 1kl mletá červená paprika, 1kl soľ, 1/2 kl mleté čierne korenie, 1/2 kl majoránka, 1/2 kl rasca ________ZÁTREPKA: hadká múka + voda (mlieko)_______NA ZAFARBENIE: malý pretlak

POSTUP PRÍPRAVY

Je to výborný gulášik ku knedle, alebo tarhoni, alebo ryži. Najdlhšie trvá varenie mäska, asi 2 hodinky. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

Zuzana L. (zanabela) ID 17727 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 27.12.2012, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Rozlietané španielske vtáčky



POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzie mäso, olej, cibuľa, slanina, uhorky, natvrdo uvarené vajce, horčica,

POSTUP PRÍPRAVY

Je to zjednodušený recept pre španielske vtáčky, - netreba robiť závitky, ale všetko sa pokrája a tak uvarí.
Na oleji popražíme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, pridáme červenú mletú papriku, na pásiky pokrájanú slaninu (dodá fajnú chuť a vôňu) a udusíme domäkka . Potom pridáme nadrobno pokrájanú uhorku, pokrájané vajce, ochutíme troška horčicou, a necháme spolu prevrieť.
Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Erika T. (eki77) ID 34933 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 31.3.2009, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Nejoblíbenější roštěnka mého manžela



POTREBNÉ PRÍSADY

hovězí maso ( nejlépe zadní nebo roštěnku ), hladká mouka, sůl, pepř, masox 1-2, 2 větší cibule, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Maso naklepeme , osolíme a opepříme a obalíme v hladké mouce.Na pánvi opečeme do růžova v oleji a naskládáme do pekáče.Posypeme nakrájenou cibulí, rozdrobíme masox ( množství podle chuti ), podlijeme vodou a na sporáku necháme probublat.
Pak přikryjeme a dáme péct na 200-220 stupňů, podle druhu masa.Musíme častěji míchat, mouka se trošku chytá.Pečeme zhruba 1,5 hodiny, spíš podle měkkosti.
Během pečení podle potřeby podléváme vodou a nesmíme zapomenout míchat, hlavně ode dna.
Vhodná příloha je rýže, těstoviny nebo brambory, ale třeba i knedlík.Kdo co má rád.

Přeji dobrou chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)

Monika K. (monky3) ID 23876 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.7.2012, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie na hubách so zemiakovým pyré a opečenou cibuľkou



POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzie mäso, zemiaky, 2 x cibuľa, sušené huby (ja som použila Judášovo ucho, ale výborné sú napríklad suchohríby), mlieko, hladká múka, olej, maslo, soľ, korenie, hubové korenie, sójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko nakrájame na plátky, naklepeme, z oboch strán osolíme, okoreníme a z jednej strany pomúčime. Na oleji vo väčšom hrnci krátko opečieme všetky plátky, vyberieme ich z hrnca a dáme na chvíľu bokom. Väčšiu cibuľu nakrájame nadrobno a speníme vo výpeku, ktorý ostal v hrnci. Keď je cibuľka mäkká, pridáme odložené mäso, huby, zalejeme vodou a pridáme hubové korenie, sójovú omáčku, soľ a korenie. Necháme variť cca 2 - 2,5 hodiny. Medzičasom si pripravíme pyré: ošúpané zemiaky nakrájame na kocky, zalejeme vodou, osolíme a necháme variť cca 30 minút. Keď sú zemiaky mäkké, zlejeme vodu a necháme na nich v zakrytom hrnci roztopiť kocku masla. Potom pridáme mlieko, soľ a všetko rozmixujeme. Tip: Ak chcem zemiakové pyré na trošku iný spôsob, pridám doň trochu nastrúhaného syra, ktorý sa v horúcom pyré roztopí a má potom menej tradičnú, ale fakt super chuť ,) Keď je mäsko mäkké, zahustíme šťavu trochou múky a necháme pár minút prevariť. Posledný krok: nakrájame nadrobno druhú cibuľu, opečieme na oleji alebo masle a posypeme ňou naservírované pyré. Dobrú chuť ,)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Oľga V. (Olixx) ID 274352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 7.4.2013, 15:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 210 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,21 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu