končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVADZIE MASO V PARADAJKOVEJ OMACKEPOTREBNÉ PRÍSADY 1 KG.HOVADZIE ZADNE , 250 ML PARADAJKOVY PRETLAK , STRUHANKA , 4 VAJICKA ,OLEJ, SOL ,MLETE CIERNE KORENIE ,VEGETA,CERVENA PAPRIKA POSTUP PRÍPRAVY DEN VOPRED SI MESKO NAKRAJAME NA REZNE .PRIPRAVIME SI ZMES KORENIA 1 CL SOL, 1 CL VEGETA 2 CL CERVENA PAPRIKA , 1/2 CL MLETE CIERNE KORENIE SPOLU ZMIESAT A TYM NAKORENIT REZNE Z OBOCH STRAN A NECHAT ODSTAT DO DRUHEHO DNA . DRUHY DEN SI PRIPRAVIME OMACKU DO KTOREJ BUDEME MESKO VKLADAT ,OMACKU UROBIME Z 250ML VODY A 250 ML PRETLAKU TROSKA OSOLIT A TROSKA CUKRU PODLA CHUTI . MESKO OBALIME V STRUHANKE A NAKLEPEME HO Z OBOCH STRAN .POTOM TAKETO NAKLEPANE MESKO NAMACAME VO VAJICKU KTORE SI TROSKA OSOLIME A NA PRUDSOM OHNI OPECIEME Z OBOCH STRAN . OPECENE MESKO VKLADAME DO OMACKY .VYPEK Z MESKA VLEJEME DNU A DAME VARIT V TLAKOVOM HRNCI ASI 45 MINUT .PODAVAME SO ZEMIAKOVOU KASOU . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina T. (sulong) ID 10188 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2011, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
GulášPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho mäsa, 300 ml vody, 1 veľkú cibuľu, Zemiaky, Zelerové stonky, 6 ks cherry paradajok, Guláš Mix 100g, 1 lyžička dochucovacej pasty Sambal Badjak, Príloha: chlieb POSTUP PRÍPRAVY V hrnci na oleji usmažíme cibuľu a potom na kocky nakrájané hovädzie mäso, pridáme 600ml vody a zmes. Dôkladne premiešame a varíme na miernom ohni. Približne po 30 minútach pridáme nakrájané zemiaky, soľ a korenie podľa chuti (môžeme dochutiť 1 lyžicou pasty Sambal Badjak). Dusíme na miernom ohni. V závere pridáme nakrájané zelerové stonky a nakrájané paradajky. Podávame s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.3.2011, 12:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pecene masove gulkyPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/01/pecene-masove-gulky.html POSTUP PRÍPRAVY 1 stredne velky zelerovy stonok 1 stredne velka mrkva olivovy olej 1 CL soli + viac pre zeleninu cierne korenie 900 g mleteho hovadzieho masa 1 PL rajcinoveho pretlaku 1 CL mletej papriky Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 20.1.2014, 9:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
ZivanskaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/zivanska.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:bravcove maso zemiaky cibula slanina horcica cierne korenie a sol mleta paprika Postup: Bravcove maso si vyklepeme na tenke kusky,osolime,okorenime a natrieme horcicou.Poukladame na alobal.Na maso dame cibulu,slaninu a prikryjeme zemiakmi.Osolime,okorenime a posypeme mletou paprikou.Poriadne zabalime alobalom a dame piect na 1 hodinu pri 200C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 10.9.2014, 21:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Držkovy perkeltPOTREBNÉ PRÍSADY držky,cibula,cesnak,koreniny,sol,sladka smotana,hl.muka.. POSTUP PRÍPRAVY Držky kupujem uz pripravene,ochutene...ved kto by sa chcel babrat s čerstvymi..Robim to cele v kuchte,trva to asi hodinku..takze na masti si spenime cibulku,pridame drzky,ak budete mat tie čo ja tak netreba podlievat,pridame koreniny,ml.červenu papriku,so solou opatrne alebo vobec(drzky su uz ochutene).Zavrieme a nechame na miernom ohni asi hodinku,to sa uz budu krasne rozpadavat.Ja som si medzi tym urobila knedlu(mam ju v receptoch,je super).V sladkej smotane si rozmiešame hl.muku a pridame ku držkam,pomiešame a povarime,ak treba ešte dochutime,nakoniec pridame majoranku.Kto ma rad držky tak si určite pochutí! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 5.10.2009, 16:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Moja hovädzinka na divoko - VadašPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie mäsko /ja som mala hovädzie zadné/, čerstvá zeleninka /ja dávam všetko čo doma mám napr. mrkvu, petržlen, zeler, kaleráb, brokoličku, pór, cibulku, cesnak, hrášok/, zhruba 1dcl šlahačkovej smotanky, korenie, soľ, bobkový list a trocha masla a oleja. Ja dávam sušený estragón /od Kotányho/ dá tomu fantastickú chuť. POSTUP PRÍPRAVY Kuk, postup je trocha dlhší ale oplatí sa s tým pohrať, výsledok stojí zato. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) VLADIMIRA I. (MIMIMI) ID 10009 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 10.5.2009, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzí gulášPOTREBNÉ PRÍSADY MASO: 500 g hov.mäsa, 1 veľká cibuľa, olej ______KORENIE: 1kl mletá červená paprika, 1kl soľ, 1/2 kl mleté čierne korenie, 1/2 kl majoránka, 1/2 kl rasca ________ZÁTREPKA: hadká múka + voda (mlieko)_______NA ZAFARBENIE: malý pretlak POSTUP PRÍPRAVY Je to výborný gulášik ku knedle, alebo tarhoni, alebo ryži. Najdlhšie trvá varenie mäska, asi 2 hodinky. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Zuzana L. (zanabela) ID 17727 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.12.2012, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Rozlietané španielske vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, olej, cibuľa, slanina, uhorky, natvrdo uvarené vajce, horčica, POSTUP PRÍPRAVY Je to zjednodušený recept pre španielske vtáčky, - netreba robiť závitky, ale všetko sa pokrája a tak uvarí. Na oleji popražíme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na kocky pokrájané mäso, osolíme, pridáme červenú mletú papriku, na pásiky pokrájanú slaninu (dodá fajnú chuť a vôňu) a udusíme domäkka . Potom pridáme nadrobno pokrájanú uhorku, pokrájané vajce, ochutíme troška horčicou, a necháme spolu prevrieť. Podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Erika T. (eki77) ID 34933 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 31.3.2009, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Nejoblíbenější roštěnka mého manželaPOTREBNÉ PRÍSADY hovězí maso ( nejlépe zadní nebo roštěnku ), hladká mouka, sůl, pepř, masox 1-2, 2 větší cibule, olej POSTUP PRÍPRAVY Maso naklepeme , osolíme a opepříme a obalíme v hladké mouce.Na pánvi opečeme do růžova v oleji a naskládáme do pekáče.Posypeme nakrájenou cibulí, rozdrobíme masox ( množství podle chuti ), podlijeme vodou a na sporáku necháme probublat. Pak přikryjeme a dáme péct na 200-220 stupňů, podle druhu masa.Musíme častěji míchat, mouka se trošku chytá.Pečeme zhruba 1,5 hodiny, spíš podle měkkosti. Během pečení podle potřeby podléváme vodou a nesmíme zapomenout míchat, hlavně ode dna. Vhodná příloha je rýže, těstoviny nebo brambory, ale třeba i knedlík.Kdo co má rád. Přeji dobrou chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Monika K. (monky3) ID 23876 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.7.2012, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie na hubách so zemiakovým pyré a opečenou cibuľkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, zemiaky, 2 x cibuľa, sušené huby (ja som použila Judášovo ucho, ale výborné sú napríklad suchohríby), mlieko, hladká múka, olej, maslo, soľ, korenie, hubové korenie, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY Mäsko nakrájame na plátky, naklepeme, z oboch strán osolíme, okoreníme a z jednej strany pomúčime. Na oleji vo väčšom hrnci krátko opečieme všetky plátky, vyberieme ich z hrnca a dáme na chvíľu bokom. Väčšiu cibuľu nakrájame nadrobno a speníme vo výpeku, ktorý ostal v hrnci. Keď je cibuľka mäkká, pridáme odložené mäso, huby, zalejeme vodou a pridáme hubové korenie, sójovú omáčku, soľ a korenie. Necháme variť cca 2 - 2,5 hodiny. Medzičasom si pripravíme pyré: ošúpané zemiaky nakrájame na kocky, zalejeme vodou, osolíme a necháme variť cca 30 minút. Keď sú zemiaky mäkké, zlejeme vodu a necháme na nich v zakrytom hrnci roztopiť kocku masla. Potom pridáme mlieko, soľ a všetko rozmixujeme. Tip: Ak chcem zemiakové pyré na trošku iný spôsob, pridám doň trochu nastrúhaného syra, ktorý sa v horúcom pyré roztopí a má potom menej tradičnú, ale fakt super chuť ,) Keď je mäsko mäkké, zahustíme šťavu trochou múky a necháme pár minút prevariť. Posledný krok: nakrájame nadrobno druhú cibuľu, opečieme na oleji alebo masle a posypeme ňou naservírované pyré. Dobrú chuť ,) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Oľga V. (Olixx) ID 274352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.4.2013, 15:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,21 ďalšie >> |