. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PIZZA

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 215 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,22 ďalšie >>

PIZZA

Chlebíková rýchla pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

chlieb, olivový olej, syr (bambino), mozzarela, niva, čerstvá bazalka, bylinková soľ, paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

Krajce chleba pokvapkáme olivovým olejom a natrieme bambinom. Ja som dávala len polku trojuholníčka na jeden veľký krajec, aby sa to len vpilo do chleba. Na to poukladáme plátky mozzarely, posolíme jemne bylinkovou soľou a na to poukladáme plátky paradajky. Na paradajky nastrúhame, alebo v ruke nadrobíme nivu. Treba dať pozor, aby toho nebolo veľa, lebo inak to zabije celú chuť. Dáme to zapiecť na 7-10 minút kým chlebík na okrajoch jemne nezhnedne a syr sa roztečie. (Je dobré si to odsledovať, aby to neprihorelo.)\r\nNakoniec na to poukladáme celé alebo posekané lístky čerstvej bazalky. \r\nMňam! rýchla večera, ktorá chutí výborne! :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Jana P. (dzenettka) ID 33460 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.4.2012, 8:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:250 g hl.muky,150 ml teplej vody,1čl soli,1 čl droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny dame do pekarne,vymiesit a vykysnut.Mozno sa vam bude cesto zdat redšie ale tak to ma byt,len si potom naolejujte ruky ked ho budete roztahovat na plech.Ja som si zaklad urobila z paradajkoveho pretlaku,kečupu,oleja a cesnaku.A navrch som dala šunku,olivy,paradajky a syr.Pečieme pri vysokej teplote 230 st asi 10 min.Dlhšie ju nepečte lebo vam vyschne a bude tvrda.Z tohto cesta vyjdu 2 okruhle pizze alebo jedna na velky plech.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 25.3.2011, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Specialle Pizza s úžasnou omáčkou !



POTREBNÉ PRÍSADY

OMÁČKA NA PIZZU: paradajky,čerstvá bazalka,cukor,soľ,olivový olej,cesnak. CESTO: 125g múky,olej,kvások,soľ. PIZZA: na pizzu dáme neudenú parenicu,mozzarellu alebo scarmozu (udená mozzarella).

POSTUP PRÍPRAVY

OMÁČKA NA PIZZU: na olivovom oleji si orestujeme cesnak,pridáme paradajky aj so šupkou pokrájané na kocky a pridáme čerstvú bazalku,podlejeme vodou a podusíme kým sa voda nevyparí a dochutíme cukrom a soľou.
CESTO: kvások vlejeme do múky,pridáme olej a soľ,počkáme kým nám cesto nevykysne.
PIZZA: vykysnute cesto dáme na plech,potrieme paradajkovou omáčkou a poukládame parenicu alebo mozzarellu.Pečieme pri 250 stupňoch cca 15-20 minut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Jakub O. (oleksakk) ID 229954 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2012, 20:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Pizza z rozkov (Pizza tety Gevy)



POTREBNÉ PRÍSADY

5 ks rozkov najlepsie starsich 2,3 dnove, 1 dl olej, 2 dl mlieka ,1 vajicko (cerstve), platkovy syr, sunka (podla uvazenia), kecup, krajane sampinony (v konzerve), kukurica, feferonky alebo ina stiplava paprika ja pouzivam Jalapeno (dostat kupit v Bille a nie su az tak agresivne stiplave), korenie na pizzu, cierne korenie mlete, granulovany cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

1.) Rozky nakrajame na kolieska.
2:) Zmiesame dokopy olej, vajicko a mlieko do ktoreho pridame trosku granulovany cesnak a cierne korenie
3.) Zmeskou zalejeme rozky a rukou vymiesame kasovite cesto.
4.) Cesto dame na vymasteny plech (mozme pouzit aj papier na pecenie) a mokrou rukou vyformujeme po celom plechu, aby to vyzeralo aj esteticky mozme si cesto niecim zarovnat.

5.) Dame piect do rury na 20 minut a 200 stupnov (pecenie rury nastavte zhora aj zdola).

Tip: Ak sa nahodou cesto niekde na plechu vyduje, otvorte ruru a vidlickou ho prepichnite.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Ladislav K. (Scofield) ID 143838 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 31.10.2013, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

5 min. PIZZA



POTREBNÉ PRÍSADY

Arabský chleba, rajčinové pyré (alebo kečup),korenie na pizzu alebo sušený cesnak, oregano, syr mozzarella (alebo aký máte radi, či nájdete v chladničke), šunka, kukurica, slaninka, suchá saláma,ananás feferónky, atď...prísady sú už na Vás

POSTUP PRÍPRAVY

Zapneme rúru na 200C, rajčinové pyré zmiešame s koreninami, natrieme na arabský chleba (až po okraj ) nastrúhame syr a dáme, čo nám chutí - šunka, slaninka, feferónky, saláma, klobása , atď...ja dávam pre efekt kúsky mozzarelly. Dáme pizzu na plech (mne sa zmestia 2ks) do vyhriatej rúry na samý vrch a zapneme gril na 5 min. A dobrú chuť. Lacné ,rýchle a dokonalé. A zvládne to aj chlap

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Marek P. (samron79) ID 324375 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.11.2016, 6:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

jednoduchá a rýchla pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky hladkej múky, asi 2 lyžičky prášku do pečiva, 1-2vajíčka, 6-8lyžíc mlieka, cca 50g zmäknutého masla

POSTUP PRÍPRAVY

Do misky dáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, maslo, mlieko, trocha soli a vajíčka. Vypracujeme cesto. Pôvodne sa malo rozdeliť na menšie časti a vyvaľkať menšie pizze. No ja ho nechávam v celku a celé dám na olejom vymastený plech. A navrch čo už kto má rád, ja dávam klasiku - rajčinový pretlak alebo marcadelu, salámu, rajčiny, cibuľku, kukuričku a postrúhaný syr. A šup s ňou do vyhriatej rúry. Je to veľmi jednoduchá a podľa mňa aj chutná pizza. Tak holky, dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Ivana L. (piskvorka) ID 17897 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 19.8.2008, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

SLOVENSKA PIZZA



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:Cesto na jeden plech:1/3 drozdia,1/2 kl cukru,1/2 šalky teplej vody(urobime si kvasok),1 1/2 šalky hl.muky,1 kl soli,1 pl oleja , Kysla kapusta,cesnak,paradajkovy pretlak,olej,2 cibule,slaninka-najlepšia je domaca

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto vymiesime,a nechame pol hodinku nakysnut.Medzitym si udusime kapustu na oleji,ochutime solou,rascou...v miske si zmiešame pretlak alebo kečup,cesnak,olej,tymto potrieme cesto.Cibulu pokrajame na kolieska a poukladame na zaklad,zakryjeme kapustou a navrch poukladame slaninku.Pečieme na 220 st asi 15 min. Ak ste takuto pizzu ešte nejedli tak ste prišli o vela....rychlo to napravte!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.11.2009, 18:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Cesto na pizzu



POTREBNÉ PRÍSADY

(dávka približne na 2 pizze) * 300 - 400 g hladká múka * 2 PL olivový olej * 1/2 ČL soľ * 1/2 ČL cukor * vlažná voda * 30g čerstvé droždie alebo 7g sušené

POSTUP PRÍPRAVY

1. vo veľkej mise zmiešajte najskôr suché suroviny (múku, soľ, cukor, droždie)
2. pridajte olivový olej a vodu (nepridávajte celé množstvo vody, ak netreba)
3. cesto spracujte rukami, mieste asi 10 minút, vyformujte do tvaru bochníka, zakryte čistou utierkou a nechajte kysnúť (pozor na prievan v kuchyni:))
4. cesto by malo mať po nakysnutí dvojnásobný objem - trvá to asi 2 hodiny
5. cesto po nakysnutí znova premieste, ak sa vám zdá lepkavé, pridajte trochu múky
6. nebojte sa cesto pomúčenými rukami poriadne ponaťahovať a vyvaľkať do želanej hrúbky - cesto by malo byť elastické - ideálna hrúbka je asi 0,5 cm až 0,75 cm.
7. cesto vaľkajte od stredu ku krajom, rovnomerne otáčajte tak, aby ste dostali kruh (z dávky by vám mali vzniknúť 2 ks cesta/pizze)
8. hotový kruh potrite paradajkovým (lisované paradajky, nie kečup) alebo olivovo-cesnakovým základom a už len pridajte vašu obľúbenú zmes surovín navrch

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)

Pavol L. (Pajko1980) ID 99826 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.10.2009, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Pizzová štrúdla



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: Lístkové cesto, Šunka, Tvrdý syr (napr. eidam), Lečo, Hríby, korenie na pizzu, olivový olej, Žĺtok,

POSTUP PRÍPRAVY

1) Vyvaľkáme si lístkové cesto alebo si hneď kúpime hotové priamo na papieri na pečenie
2) Cesto potrieme olivovým olejom a naukladáme naň vrstvu šunky a na ňu vrstvu tvrdého syru
3) Scedíme lečo a šikovne ho poukladáme na šunku a syr. Treba myslieť na to, že cesto budeme rolovať ako keď robíme štrúdľu
4) Na lečo si poukladáme hríby a posypeme bylinkami (bazalka, oregano,..)
5) Cesto zrolujeme, hotové potrieme žĺtkom, osolíme, posypeme syrom a dáme do vopred vyhriatej rúry na takých 180-200 °C.
6) Necháme piecť a priebežne kontrolujeme. Po dosiahnutí správneho zlatého odtieňa vyberieme a už si iba počkáme, kým sa trošku vychladí. A šup do jedenia!

Dobrú chuť !

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Iveta D. (Ivetka_D) ID 30924 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 27.10.2015, 10:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Piadina



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto pre 11-12 piadin 1kg hladkej múky 250 g bravčovej masti polievková lyžica soli (20g) sodabicarbona vlažné mlieko alebo voda plnka: parmská šunka alebo saláma , stracchino alebo tavený syr rukola

POSTUP PRÍPRAVY

Múku, masť, soľ, sodabicarbonu, mlieko vymiesime do hladkého cesta ktoré sa nelepí na nádobu, necháme pol hodinu odpočívať. Vznikne nám krásne hladke cesto. Rozdelíme na 11-12 rovnakých častí ( mne jedna piadina vychádzala na 100 g :-) Rozvalkáme na priemer približne veľkosti našej teflonovej panvice ( cca na 28-30 cm). Pečieme na teflonovej panvici na sucho, ked sa nám začnú tvoriť bubliny pritláčame ich lopatkou. Pečieme z oboch strán.Takto upečieme všetky placky a môže ich podávať plnené alebo skladovať vychladnuté v sáčku aby nevyschli.

Plnime ich tak že jednu polovicu natreme taveným syrom a naložíme krúžky salámy dáme ešte ruccolu a prehneme na polovicu a dáme ešte raz zohriať na panvicu stačí pár secund z oboch strán len aby sa zohriala, hotovú piadinu vyberieme a prerežeme napoli a podávame.
Takúto piadinu môžeme plniť čím chceme, ale my sme si oblúbili túto variantu lebo je najdostupnejšia,
...malý typ - bez rukoly to tiež nie je ono :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Dominika K. (Karki) ID 94187 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.2.2010, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 215 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,22 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu