končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,5120 ďalšie >> |
TORTY |
Krstinová pre JúliuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaová piškóta, nugát, citrónová plnka, poťah a dekorácie Smartflex POSTUP PRÍPRAVY cca 3,5 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládovo ovocná torta s mascarpone krémom (bezlepková)POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 7 ks vajíčok 7 polievkové lyžice trstinový cukor (alebo práškový, ja som dala trstinový) 4 polievkové lyžice kakao 1⁄2 balík prášku do pečiva Smotanový krém 500 gramov mascarpone 200 millilitrov šľahačkovej smotany 2 čajové lyžičky práškového cukru 1 čajová lyžička vanilkového extraktu alebo vanilkový cukor (ja som dala vanilk.cukor) 1 polievková lyžica citrónovej šťavy (podľa chuti aj 2) Čokoládová poleva 200 gramov čokolády (výber je na vás, ja som dala kombináciu horkej a mliečnej milky, nabudúce dám viac milky, aby bola poleva sladšia, ale samozrejme dá sa dochutiť aj horká čokoláda cukrom) 140 gramov kvalitného masla Ovocie čerstvé maliny, ríbezle, alebo podľa chuti. Tieto sú však jemne kyslejšie, takže osviežia celú tortu Iné: podľa chuti aj džem, ja som dala malinový na korpus POSTUP PRÍPRAVY Korpus 1/ Bielka s polovicou cukru vyšľaháme do snehu, zatiaľ odložíme do chladu. 2/ Žĺtka so zvyšným cukrom vyšľaháme do peny. 3/ Kakao, ktoré sme si predtým preosiali, zmiešame s práškom do pečiva a primiešavame (mixérom) do vymiešaných žĺtok, až sa nám vytvorí hnedá, kakaová hmota/cesto. 4/ Následne, už len ručne a opatrne zamiešavame vymiešané bielka (sneh) do tejto hnedej hmoty. Po spojení všetkých surovín máme hotové cesto. 5/ Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote cca 190°C cca 20 minút (teplovzdušná rúra). Alebo podľa vlastných skúsenosti so svojou rúrou. Po upečení korpus vyklopíme na pracovnú dosku, alebo iný plech, papierom hore, opatrne dáme dole papier z korpusu a necháme vychladnúť. Cesto má cca 1cm hrúbku. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana M. (janie-ly) ID 38949 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
kvašáky - kvasené uhorkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY uhorky, voda, soľ - + čo vás napadne POSTUP PRÍPRAVY nechcem kopírovať, výborný nielen recept, ale aj vysvetlenie celého procesu kvasenia a jeho základných princípov nájdete na blogu Pavla Onderu. Pavel Ondera/recept z 1.7.2008. Mne začal spontánne kvasiť uhorkový šalát, ktorý stál pri izbovej teplote 2 dni. Podľa horeuvedených rád som nálev použila na naozajstné kvasenie uhorky, tentokrát zámerné. Už viac nebudem mať uhorkové blato ako kedysi - tomu verím. poznámka: ak kvasím v menšej než 4 litrovej nádobe, má menší otvor. Na zabránenie kontaktu hladiny slanej vody (nálevu) so vzduchom sa bude hodiť pohár od kečupu alebo veľký od jablkového pyré. Ak už mám kúpené kvasené uhorky a chcem si urobiť väčšie množstvo vlastnoručne, nálev z kupovaných môžem využiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alena T. (činčila) ID 205017 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre dvoch oslávencovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nepečená piškótová torta z 3 balíkov veľkých okrúhlych piškót, ovocia (1 poschodie čučoriedky, 1 poschodie višňový gel, 1 poschodie marhule), 1 kg gréckeho jogurtu + 0,5 kg kyslej smotany + vanilkový cukor potretá mascarpone+šľahačka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Psík pre IsabellkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus (2x4 v), čokoplnka (pudingovo-maslová), višňový gel, foto na fondáne POSTUP PRÍPRAVY cca 3,3 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Krstinová pre JakubkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY punčová, poťah Smartfex POSTUP PRÍPRAVY cca 5,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Drip ovocná s ružami k 80tkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kakaový korpus, mascarpone+šľahačka, ovocie POSTUP PRÍPRAVY cca 3 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Harry PotterPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Spodné poschodie: korpus svetlý + kakaový (2x6 vajec), čokoplnka pudingovo-maslová, višňový rôsol Stredné poschodie: korpus svetlý (2x3 vajcia), čokoplnka, banán klobúk: punčovina, čokohmota; potretá čokoganache, poťah Smartflex, obrázok na fondáne, dekorácie - farebná PDT POSTUP PRÍPRAVY váha cca 7,2 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre mladú dámuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY korpus svetlý (2x4 v), oreo plnka (500 g mascarpone + 500 ml šľahačka + pomleté oreo keksy + biela čokoláda strúhaná), dekorácie Smartflex POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Punčová k 50-tinámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY punčový korpus (3x5 vajec), dekorácie Smartflex, biela čokoláda, ovocie POSTUP PRÍPRAVY váha cca 2,6 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51.194 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,5120 ďalšie >> |