končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 14 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
NÁTIERKY |
CHLADNICKOVE EXTEMPORE*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vajíčka,tvrdý syr,suchá saláma,syr s bielou plesňou,majonéza alebo tatárska omáčka,kyslá smotana,cibuľa,horčica OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 12.2.2011, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
PECENOVA PASTETA S BRAVCOVYM MASOM*****POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg bravčová pečeň,2 kg bravčové pliecko,2 kg slanina,5 pl husací alebo kačací tuk,5 dg soľ,2 dg mleté čierne korenie,štipka nové mleté korenie,štipka muškátový orech POSTUP PRÍPRAVY Pečeň, pliecko a slaninu opláchneme a necháme stiecť.Pečeň zbavíme blán a dáme do mraziaka na chvíľu stuhnúť.Mäso a slaninu pokrájame na menšie kúsky a zomelieme na čo najmenšej riečici.To isté spravíme so stuhnutou pokrájanou pečeňou.Potom pomleté suroviny dochutíme soľou,korením .Pridáme kačací-husací tuk a preženieme mixérom.Naplníme poriadne umyté menšie poháre asi 1 cm pod okraj ,očistíme a zaviečkujeme.Sterilizujeme 1 hodinu od bodu varu,voda nesmie veľmi vrieť.Na druhý deň sterilizáciu zopakujeme. Držíme v chlade. Pre VERONIKU PS muškátový orech a nové korenie dávať len málinko,lebo by pašteta bola veľmi prevoňaná. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 29.10.2010, 8:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
BAKLAZANOVA NATIERKA*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY baklažan,paprika,paradajka,olej,soľ,korenie,cesnak,syrokrém,syr s bielou plesňou POSTUP PRÍPRAVY Baklažan rozkrojíme,vydlabeme vnútro a pokrájame na drobno.Dáme restovať na rozohriaty olej a osolíme.Pridáme papriku nakrájanú na rezančeky a paradajku na drobné kocky.Ak je treba,podlejeme vodou.Pridáme cesnak a dusíme za stáleho miešania.Po zredukovaní pridáme plesňový syr pokrájaný na kocôčky a syrokrém.Necháme stuhnúť a raňajky alebo večera sú hotové. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.9.2010, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
CUKINOVOSALAMOVA NATIERKA*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY Už tu je,len ja som nedala cibuľu,ale cesnak a pridala som šunkovú salámu. JE VYNIKAJUCA ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 5.9.2010, 22:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
SMIRKAS_BRYNDZOVA POMAZANKA*****POTREBNÉ PRÍSADY Bryndza,obyčajné maslo-nie umeliny,červená paprika,mladá cibuľka POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu poriadne vymiešame s mäkkým maslom,pridáme červenú papriku a cibuľku,ktorú sme nakrájali na drobno,pridáme aj pierka,potom je šmirkas taký veselý.Soľ nepotrebujeme,lebo bryndza je dosť slaná. Podávame s chlebíkom. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (14) posledné: 29.12.2010, 19:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
POVELKONOCNA NATIERKA*****ZO ZVYSKOVPOTREBNÉ PRÍSADY Zbytky údeného mäsa,majonéza,chren POSTUP PRÍPRAVY Všelijaké odrezky z údeného mäsa zomelieme na jemno,pridáme majonézu a chren.Zámerne neudávam množstvá,prispôsobte svojej chuti.Poriadne prešľaháme. Natierame na sendvič alebo bagetku,zdobíme vajíčkom a zeleninkou. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 11.4.2010, 16:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
VELKONOCNA NATIERKA*****POTREBNÉ PRÍSADY 1 nátierkové maslo,2-3 vajíčka,1malá majonéza,0,20dg jemnej alebo šunkovej salámy,kyslá uhorka,cibuľka-mladá,soľ,horčica,zo 5 zemiakov POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky rovnakej veľkosti uvaríme v šupke o deň skôr.Ošúpeme a postrúhame na jemno.Pridáme pomazánkové maslo,za lyžicu horčice a vyšľaháme.Vajíčka uvaríme na tvrdo,ošúpeme,nakrájame na drobno alebo tiež postrúhame.Uhorky 2-3 si nakockujeme,cibuľku jemnúčko nakrájame,salámu taktiež a všetko zľahka premiešame.Ochutíme soľou,kto má rád,pridá strúčik cesnaku. Necháme postať,najlepšie 2-3 hodinky. Natierame na sendvič alebo chlebík,zdobíme čerstvou zeleninou a nasekanými pierkami cibuľky. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 1.4.2010, 19:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
BAKLAZANOVO_PAPRIKOVA******POTREBNÉ PRÍSADY Baklažan,paprika,paradajky,cesnak,olej,soľ POSTUP PRÍPRAVY Baklažan pokrájame na hrubšie kolieska a poukladáme spolu s paprikami na pečiaci papier.Strčíme do horúcej rúry a necháme trocha pripiecť.Pozberáme do misy,poriadne zakryjeme a necháme spariť.Stiahneme kožku,pridáme cesnak,trocha kvalitného oleja a soľ podľa chuti a rozmixujeme.Paradajky nakrájame na drobno a primiešame k rozmixovanej zmesi.Necháme rozležať,aby sa chute spojili a podávame s hriankou alebo čerstvým pečivom. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (11) posledné: 31.3.2010, 17:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
SKVARKOVA NATIERKA_TAKA OBYCAJNA*****POTREBNÉ PRÍSADY Skvarky,cibuľa,horčica,soľ POSTUP PRÍPRAVY Skvarky zomelieme,pridáme na drobno nakrájanú cibuľu,podľa chute plnotučnú horčicu a poriadne premiešame ak je treba,osolíme. Rýchla,základná verzia. Vhodný k nej dobrý chlebík. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (13) posledné: 21.3.2010, 16:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
MEDOVO_MASLOVA NATIERKA*****POTREBNÉ PRÍSADY med,klasické maslo POSTUP PRÍPRAVY Mäkké masielko dobre rozmiešame s tekutým medom a baštíme s lúpačkou alebo vianočkou. Deti ju milujú. Rýchla a nenáročná. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 29.3.2010, 17:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 14 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |