Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
na 2 porcie treba: 1 kalerab, 1 vajce, 1 jogurt, zvazok petrzlenovej vnate, 1 uhorka, citron, muka, stipka prasku do peciva (alebo sody bikarbony), sol
POSTUP PRÍPRAVY
Olupany kalerab pokrajame na platky a 5 minut povarime v slanej vode. Z vajca, muky a prasku do peciva urobime cesticko a podla chuti osolime. Kalerab odkvapkame, obalime v cesticku a vyprazame v rozpalenom tuku. Omacku pripravime z nastruhanej uhorky, posekanej petrzlenovej vnate a jogurtu. Dochutime solou, korenim a stavou z citronu.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |