končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapečený karfiolPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, karfiol, kyslá pochúťková smotana, mlieko, vajíčka, koreniny podľa chuti, strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY V slanej vode uvaríme na ružičky rozobratý karfiol a na kocky pokrájané zemiaky. Poukladáme do pekáča. Môžeme pridať aj klobásku. Rozhabarkujeme kyslú smotanu, vajíčka, mlieko a zalejeme. Vrch posypeme rôznym korením podľa chuti (gyros, zmes korenia na zemiaky, grilovacie korenie.....). Dopečieme v rúre dozlatista. Nakoniec vrch posypeme strúhaným syrom, ktorý ešte necháme roztopiť v rúre. Podávame s kyslou uhorkou alebo cviklou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Karfiolové plackyPOTREBNÉ PRÍSADY menší karfiol, 3 vajcia, 200ml mlieka, 7pl polohrubej múky, 1pl soli, 1 lyžička vegety, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Karfiol rozoberieme na drobné ružičky alebo pokrájame na 2-3cm kúsky a uvaríme v mierne osolenej vode do polomäkka. Potom ho scedíme a ochladíme. Z mlieka, múky a vajec vymiešame hladké cesto, pridáme vegetu, soľ, petržlenovú vňať a kúsky predvareného karfiolu. Všetko spolu zľahka premiešame. Polievkovou lyžicou naberáme rovnaké porcie zmesi, ktoré vyprážame na panvici na horúcom oleji z oboch strán 2-3 minúty. Ako prílohu môžeme podať zemiakové pyré, ryžu alebo hocijaký šalát. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |