
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana F. (vanci2610) ID 50944 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zapečený karfiol[ recept č. 14532 zo dňa 25.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, karfiol, kyslá pochúťková smotana, mlieko, vajíčka, koreniny podľa chuti, strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY V slanej vode uvaríme na ružičky rozobratý karfiol a na kocky pokrájané zemiaky. Poukladáme do pekáča. Môžeme pridať aj klobásku. Rozhabarkujeme kyslú smotanu, vajíčka, mlieko a zalejeme. Vrch posypeme rôznym korením podľa chuti (gyros, zmes korenia na zemiaky, grilovacie korenie.....). Dopečieme v rúre dozlatista. Nakoniec vrch posypeme strúhaným syrom, ktorý ešte necháme roztopiť v rúre. Podávame s kyslou uhorkou alebo cviklou. |