. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Monika S. (levelka) ID 3709
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.4.2006
Naposledy: 2.2.2016 21:50
Aktualizácia: 19.7.2013 23:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 34
RODINNÉ FOTOGRAFIE 241
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 13
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zemiakové lokše



POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky, hl. múka, soľ, maslo.

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené, uvarené zemiaky /so soľou/ popučíme na kašu i s maslom /len tak trošku masla/. Do vychladnutej kaše prisypeme múku a rukami vypracujeme pekné cestíčko. Z cesta si ušúľame valček. Z neho potom režeme kúsky, ktoré na dobre pomúčenej doske vyvaľkáme natenko do tvaru kruhu, alebo ako sa podarí :-). Tieto potom opekáme nasucho na panvici, alebo na liatinovom kruhu, čo sa dá položiť nad horáky šporáka. Opečieme ich z obidvoch strán, hotové potierame spraženým maslom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 13.3.2013, 23:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Langoše



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 250g hladkej múky, 250g polohrubej múky, 1 kocka droždia, 1 kyslá smotana /200g/, 2 dl mlieka, štipka cukru, soľ. Navrch: 4 strúčiky cesnaku, soľ, olej, tatárska omáčka, tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

1./ Do vlažného mlieka dáme trošku cukru a rozdrvené kvasnice. Necháme vykvasiť a vlejeme k múke, pridáme kyslú smotanu a soľ a dobre premiešame. Cesto necháme asi hodinku kysnúť.

2./ Z cesta vypracujeme placky a opečieme ich v dostatočnom množstve oleja z obidvoch strán. Necháme ich prikryté napr. v jenskom skle, aby zmäkli.

3./ V troške oleja rozmiešame prelisovaný cesnak a soľ a ohrejeme. Langoše potrieme týmto cesnakom, tatárskou omáčkou a posypeme postrúhaným syrom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 3.4.2012, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu