
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Zemiakové lokšePOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, hl. múka, soľ, maslo. POSTUP PRÍPRAVY Očistené, uvarené zemiaky /so soľou/ popučíme na kašu i s maslom /len tak trošku masla/. Do vychladnutej kaše prisypeme múku a rukami vypracujeme pekné cestíčko. Z cesta si ušúľame valček. Z neho potom režeme kúsky, ktoré na dobre pomúčenej doske vyvaľkáme natenko do tvaru kruhu, alebo ako sa podarí :-). Tieto potom opekáme nasucho na panvici, alebo na liatinovom kruhu, čo sa dá položiť nad horáky šporáka. Opečieme ich z obidvoch strán, hotové potierame spraženým maslom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.3.2013, 23:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() LangošePOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250g hladkej múky, 250g polohrubej múky, 1 kocka droždia, 1 kyslá smotana /200g/, 2 dl mlieka, štipka cukru, soľ. Navrch: 4 strúčiky cesnaku, soľ, olej, tatárska omáčka, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY 1./ Do vlažného mlieka dáme trošku cukru a rozdrvené kvasnice. Necháme vykvasiť a vlejeme k múke, pridáme kyslú smotanu a soľ a dobre premiešame. Cesto necháme asi hodinku kysnúť. 2./ Z cesta vypracujeme placky a opečieme ich v dostatočnom množstve oleja z obidvoch strán. Necháme ich prikryté napr. v jenskom skle, aby zmäkli. 3./ V troške oleja rozmiešame prelisovaný cesnak a soľ a ohrejeme. Langoše potrieme týmto cesnakom, tatárskou omáčkou a posypeme postrúhaným syrom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 3.4.2012, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |