končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zimné raňajky z ovsených vločiekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rastlinný olej a trochu bravčovej masti ovsené vločky ľanové semienko - na 1 porciu aspoň 2 lyžičky kečup POSTUP PRÍPRAVY Pozor, je to bez mäsa! Zástancom tradičnej stravy ako aj fanatikom zdravej výživy vstup zakázaný!!! Na panvicu alebo do inej vhodnej nádoby nalejeme cca 1 dl oleja na osobu. Ak to chceme mať sýtejšie alebo Vám ostala na panvici masť zo včerajších hrianok, nebojíme sa trocha masti. Do teplého oleja nasypeme 2 - 3 PL ovsených vločiek a necháme ich kúpať. Miešame, o minútku vypneme plyn (odstavíme z ohňa). Nie je cieľom vločky upražiť. Majú byť len poriadne zohriate a nasiaknuté tukom. Na zlepšenie výživovej hodnoty (nenasýtené mastné kyseliny) a zlepšenie vylučovania pridáme už na tanieri čerstvo namleté ľanové senienka. Kto sa bojí, že to bude zle chutiť, príde o pôžitok a mastné kyseliny. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (9) posledné: 22.2.2012, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |