končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY pstruh, zemiaky, slanina, grilovacie korenie, korenie na ryby a soľ, vajíčko POSTUP PRÍPRAVY Pstruhy si očistíme, vysušíme a osolíme. Zemiaky si zatiaľ dáme variť v šupke. Necháme ich vrieť zhruba 8 minút a vypneme. Medzi tým si pstruhy nakoreníme korením na ryby a porájame slaninku na plátky. Pekáč vystelieme alobalom. Na spodok poukladáme plátky slaninky, na to kolieska zemiakov - ja som mala nové zemiaky takže aj so šupkou. Zemiaky okoreníme grilovacím korení. Na zemiaky poukladáme pstruhy, na ne zbytky slaninky a zabalíme alobalom. Dáme piecť na 25 minút do rúry pri teplote 190 °C. Vyšľahme si vajíčko, tak, aby sa spojilo s bielkom. Otvoríme rúru, odokryjeme pstruhy a potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme ešte na 15 minút zapiecť odokryté. Na pstuhoch vznikné chrumkavá kožtička :-) mňamko. Tanier ozdobíme zeleninkou naložemí papáničko a papkáme.... my sme si k tomu dali červené vínko.... Ja som dávala aj omáčku pre dochutenie v ktorej sme si dochucovali zemiačky. Tá omáčka sa skladala z 2 lyžíc majonézy, 2 lyžíc kečupu, lyžičkou pizzového korenia a 2 strúčiky cesnaku to všetko som vymiešala s kvapôčkou olivového oleja. PRAJEM DOBRÚ CHUŤ!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |