končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
RYBY A DARY MORA |
Plnene pstruhyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, petržlenova vnat, 4 stručky cesnaku, šampiony, 2 pory, olej ,korenie-sol,poper,vegeta, hl.muka, citron POSTUP PRÍPRAVY ryby umyjeme, ak chceme odrežeme hlavu. Rozmixujeme alebo na drobno nakrajame cesnak a petržlen. Vnutro ryby posolime,naplnime zmesou cesnaku a petržlenu. Okorenime posypeme trochou muky a opražime sprudka na oleji. K rybe dame šampiony ak chceme cele,len ich posolime neobraciame nech sa pražia kym nestmavnu-nemyslim zhoria,len budu viditelne černejšie a makšie. Rybu do zlatova opečieme z oboch stran a podavame s čim chceme my sme mali duseny por na masle.dobru chut. My s citronom si pokvapkame rybu pred jedenim... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Panga kukurična s praženymi zemiačikmiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie pangy cca 600gr, zemiaky podla počtu osob, 2 cibule, vajcia, kukurična muka, hladka muka, sol, poper, vegeta,olej POSTUP PRÍPRAVY Zamrznutu ryby narežeme na menšie kusy a obalime najprv v muke hladkej, potom v rozmiešanych vajciach a na koniec v kukuričnej muky. Vypražame na rozpalenom oleji do zlatista. Pražene zemiaky: nakrajame cibule na hrubšie mesiačiky, popražime na oleji, pridame zemiaky,ktore sme nakrajali na tenke kolieska-osolili okorenili a pražime, pomaly premiešavame. Zemiaky zmaknu a krasne budu zapecene aj s cibulkou, pražime pokryte.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Rybie file so sušenymi paradajkami a kapramiPOTREBNÉ PRÍSADY 500gr rybieho file, olej, korenie na ryby a na pizzu, sušene paradajky, kapari,biele vino asi 0.5dcl,hladka muka, zemiaky,petržlenova vnat štava z 1 citrona, citron POSTUP PRÍPRAVY Zmrznutu rybu polejeme štavou z citrona, pokorenime oboma koreninami a posypeme mukou - z oboch stran a dame na rozpaleny olej a opekame z oboch stran,ked je ryba z oboch stran opečene podlejeme vinom a na vrch dame sušene paradajky a kapare,petržlenovu vnat,zakryjeme a dusime kym sa vino nevypari-aspon polovica. podavame s opekanymi zemiakmi OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 29.1.2009, 12:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruhy v bunkri:))))POTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, por, zemiaky, gril korenie, slaninka, olivovy olej, rozmarin, alobal, maslo kravske POSTUP PRÍPRAVY ****** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 28.1.2009, 19:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Panga pod perinouPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg zamrznutej pangy ryby, slaninka 100gr, cibula, 3stručky cesnaku, 50gr masla, olej asi 1dcl, sol, mčk, gril korenie, vegeta, poper 4 farieb v mlynčeku, smotana na varenie, syr emental, sezam, cesnakove maslo POSTUP PRÍPRAVY Maslo dame na panvicu aj s olejom a opražime cibulku,ktoru sme narezali na mesiačiky. Vylejeme na pekač. Ryby-zamrznute okorenime horeuvedenym korenim z oboch stran a dame na pekač. Každu rybu zakrutime do slaninky na kazdu rybu koliesko cesnakoveho masla. Posypeme sezamom. Dame piec do rury na 180-200st na 15min. Potom vyberieme a natrieme rybky zmesou smotany a nastruhaneho syra. Zapečieme do hnedučka-dobru chut. Priloha po chuti.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 9.3.2009, 21:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY recept podla Viktoria F. ID 8619 POSTUP PRÍPRAVY trosku som si ho upravila OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 25.8.2008, 21:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
plnene lignje- kalamarePOTREBNÉ PRÍSADY mrazene kalamare cca 400g, svieze podla zelania kolko kusov chceme , tvrdy syr v kusu asi 50g, 100d natenučko nerezanej udenej slaniny alevo pršuta, cesnak asi 3mesiačiky, 20g perzlenovej vnati, olej korenie na ryby alebo vegeta,sol, poper, špajle na razniči,citroniky POSTUP PRÍPRAVY Rozmarznute kalamare amyjeme uj z vnutra aj z vonku, syr narezeme na dlzku tela kalamarov aj troška menšie moze byt,syr omotame slaninkou a vsunieme do kalamara. Po 5 kuskov napichujeme na špajle a dame na rozpaleny olej. Znizime teplotu,lebo by nam syr vytiekol,aj tak troška vytečie. Obraciame viac krat. Pri polovičke dame na kalamare zmixovanu vnat s cesnakom. Dopecieme podavame s pomfri,opekane zemiaky. Ja som urobila pire zemiakove,ale namiesto masla a mlieka som dala kyslu smotanu. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |