. .. .. .. .. .. .
. .

Plnene pstruhy - RECEPT 12486

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 49716 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Plnene pstruhy


[ recept č. 12486 zo dňa  ]


Plnene pstruhy


POTREBNÉ PRÍSADY

2 pstruhy, petržlenova vnat, 4 stručky cesnaku, šampiony, 2 pory, olej ,korenie-sol,poper,vegeta, hl.muka, citron

POSTUP PRÍPRAVY

ryby umyjeme, ak chceme odrežeme hlavu. Rozmixujeme alebo na drobno nakrajame cesnak a petržlen. Vnutro ryby posolime,naplnime zmesou cesnaku a petržlenu. Okorenime posypeme trochou muky a opražime sprudka na oleji. K rybe dame šampiony ak chceme cele,len ich posolime neobraciame nech sa pražia kym nestmavnu-nemyslim zhoria,len budu viditelne černejšie a makšie. Rybu do zlatova opečieme z oboch stran a podavame s čim chceme my sme mali duseny por na masle.dobru chut. My s citronom si pokvapkame rybu pred jedenim...
<< ==Nepečený - Alla - Tiramisu :) | Plnene pstruhy | Plnene slane rolady >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu