končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYBY A DARY MORA |
Šalát z chobotnice - jednoduchý a vynikajúciPOTREBNÉ PRÍSADY Chobotnice, citrón, oliv. olej, petržl. vňatka, soľ, korkový štupeľ POSTUP PRÍPRAVY Chobotnice dáme variť do osolenej vody, varíme s korkovým štupľom. Je to fígeľ, chobotnica sa rýchlejšie uvarí. Varíme cca 1 hod. (my sme mali 2 x 500gr. balenia) ale chobotnice sa scvrknú, takže toho bolo tak pre 3 max. 4 ludi... Chobotnice varením krásne zružovejú. Keď sú mäkké, ešte horúce ich nakrájame na menšie kúsky, a ešte horúce zalejeme marinádou, ktorú sme si pripravili v pohári s viečkom (roztrepať oliv. olej, 4-5 strúčkov cesnaku, 1/2 vytlačenej šťavy z citróna a za hrsť petržlen. vňatky) Papať s bagetkou ešte teplé. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 28.8.2010, 23:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |